Цитирай Първоначално написано от pechomuh_f4e
Zdraveyte !imam nujda ot s1vet haresvam edno mom4e koeto e 12 klas( poqsnqvam 4e az sam 8 ) no ne moga da mu kaja 4e go lof3 za6toto ne znam kak 6te reagira t.e. mislq 4e 6te kaje 4e sam bebe i 4e ne se zanimava s po malki ot nego .ponqkoga mi se struva 4e i toi me gleda po nqkakav po osoben na4in no drug pat 4e e super bezrazli4en .V s16toto vreme priqtelkite mi mnogo me ubejdavat da govorq s nego pone vednaj kogato imam vazmojnost(za6toto ne se vijdame 4esto edin dva p1ti nai mn v sedmicata)no az super mn se pritesnqvam.Samo kato go vidq i po4vam da se iz4ervqvam . daite mi savet kakvo da pravq?
Mersi za otdelenoto vreme i za savetite!
Kogato bqh 12-i klas hodeh s edno momiche 8-i na pryv pogled mi izglejdashe edna normalna vryska... no posle kakvo se okaza.. razlikata v godini ni promenq.. tq ne mojeshe da izliza sled 10:00 vecherta.. imashe dosta zabrani koito na men ne mi haresaha hodihme dosta vreme stignahe i do temata "sex" i tam tq otkaza i az reshih da napravo syshtoto s vryzkata ni .. ne zaradi tova che ne e iskala da spi s men a zaradi tova che tq shte mi se otdade i az togava shte q zareja a kakto znaete tova e dosta gadno... taka che ako si reshila da imash vryska s po golqm po dobre se prigotvi na si4ko... Luck.