.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18
    Фен
    Град
    Варна,Морето

По Дяволите Свети Валентин!

така..МНОГО ми писна вече,че всяка втора тема е нещо за свети валентин..остави,че празника е католически,ами сички са изпаднали в няква дива истерия...Мисля,че когато обичаш някой всеки ден с него е като празник и защо само и точно на тази дата трябва да изразяваме любовта си?защо само на 14ти февруари всички лудват да пишат яки смси и да подаряват рози?/колкото и да мразя рози,романтично е!/Нима трябва някой да определи дата и да каже,ето,днес се обичайте!Тъпо е според мен...
    Вие как мислите?

Фен
    Град
    *ба ли му майката
    Napulno sum suglasen s teb kato izkliu4im tazi 4ast za rozite 6ot men li4no mn me kefat rozite.

и двете мнения ми допадат
    Дългата база осигурява комфортно возене ...

Фен
    Град
    House Music
    Кога е тоя свети валентин?
    Armin van Buuren - A State of Trance 328 (2007)

Фен
    Град
    *ба ли му майката
    6te ti podskaja (taka po-moje da se seti6)

TRIFON ZAREZAN

Повече от фен
    Град
    ...:::In My House Of Pain:::...
    е никога не см разбирала идеята на тая идиотщина... само тогава ли тряя да се сещаме за любимия човек? 0.о
    No,wanna sell your soul,with your stylish yellow touch
    No,forget smile again,we just want to dance forever.

Yeah,chasing after,chasing after,the white wind

Мега фен
    Цветето без повод е много по-красиво.

Супер фен
    Град
    in gloom of night
    наистина празника не ми харесва въпреки, че в семействто ми всички сме католици аз не възнамерявам да го празнувам(дано приятеля не се цупи много [-o< )
    на 14 февруари е много по-весело да си празнува човек трифон зарезан
    да не говорим, че всички около"празника на любовта" стават депресирани, че няма с кой да отпразнуват новота си забивка
    като ходя някъде вече виждам по магазините само някакви тъпи розови сърчица с надпис "обичам те" има хиляди по-хубави неща които могат да се празнуват, но не-ние трябва да си доказваме любовта точно в един определен ден от годината....малоумно е
    това значи ли, че трябва любовта да се превърне в пошлост?
    както каза
    `Death`Whore`едно цвете подарено без специален повод е много по-мил жест, защото показва че мислиш за любимия човек
    "Целувка за лека нощ"

Лично аз празнувам и двата празника,приятелят ми се казва Валентин на 14-ти има имен ден,така че умело съчетаваме свети Валентин,Трифон за резан и именният му ден .Не виждам нищо лошо и в двата празника,но който както си реши
    Любовта е като вятъра - неможеш да я видиш,но можеш да я усетиш

А уе не се бях замисляла върху това....Ама да ви кажа сте прави!Наистина не трябва да се сещаме за любимия човек само на 14-ти...Като се замисля...май ще ми е по-добре да празниваме с моя приятел трифон зарезан....а не да се забием в някой ресторант да не може да мръднем...

Have you run your fingers down
    the wall...
    And have you felt your neck skin crawl...
    When you're searching for the light?

Prava si.Taka e
    “Simplicity is Beauty and Beauty is simplicity, nothing more, nothing less.”

-- http://www.youtube.com/watch?v=15uFb2wjxjg <3

Фен
    Град
    Варна,Морето
    Ето днес бях на кафе и една приятелка щеше да си умре от радост,че гаджето и ще и подари цветя за Св.Валентин...оказа се,че никога не и е подарявал цвете...Толкова е жалко...Ако наистина обичаш някой не ти трябва тъп празник за да го покажеш,по дяволите!!Супер много се издразних и сичките ми приятели с гаджета са в дива еуфория,защото не са се сещали никога да подарят нещо на приятелката си!

Повече от фен
    Град
    Кой ли го интересува!?
    Такамммм... Като не ви харесва Свети Валентин що не направите няква стачка? Все пак не е казано, че точно на този ден всеки трябва да се обича! Това е ДЕНЯ НА ВЛЮБЕНИТЕ!
    Get me,
    Roll me,
    Light me,
    Smoke me!

Фен
    Град
    in the middle of nowhere

Re: По Дяволите Свети Валентин!

Цитирай Първоначално написано от adi4ka
    така..МНОГО ми писна вече,че всяка втора тема е нещо за свети валентин..остави,че празника е католически,ами сички са изпаднали в няква дива истерия...Мисля,че когато обичаш някой всеки ден с него е като празник и защо само и точно на тази дата трябва да изразяваме любовта си?защо само на 14ти февруари всички лудват да пишат яки смси и да подаряват рози?/колкото и да мразя рози,романтично е!/Нима трябва някой да определи дата и да каже,ето,днес се обичайте!Тъпо е според мен...
    Вие как мислите?
    Ем аз празнувам Трифон и нямам проблеми...
    First rule - I rule

Супер фен Аватара на Shadow_Walker
    Бе подяволите тоя тъп празник и сичката тая натруфеност и превземия...гаси любовта не е само някакви розови сърчица.Любовта също така боли..А като наближи тая дата и навсякъде всичко живо почва да се превъзнася...
    Когато си влюбен в някого трябва да го показваш всеки ден, на 14 също, ама специално за тоя празник да се киприш, валентинки, тва онова...
    Просто зялата еуфория и комерсиалността ме дрази...който се обича да се обича цяла година и да остави самотните хора намира.

Повече от фен
    Град
    Burgas

Re: По Дяволите Свети Валентин!

mi t'va e sy6to kato naprimer 8 mart.za6to ima specqlen den na jenata.mi za da i se obyrne po sepcqlno vnimanie.zatova sa i vsi4ki podobni praznici.nqma ni6to lo6o v tova vlubenite da si imat specqlen den v koito da si razmenqt podaraci i da si pokajat po nqkakyv na4in kolko mn se obi4at.mn hubav praznik.gadnoto e samo kogato nqma s koi da go spodeli6
    ina4e si e vqrno 4e lubovta ne trqbva da se pokazva samo na tozi den , a vseki den.

LovE,PeAcE 'n' HarMonY

naistina po dqvolite ne 4e ne haresvam toq praznik ama za6to to4no na nego trq da se se6tame za lubimite si hora tva ne mi dopada
    SlAdUrI nIkOgA nE kAzVaItE nIkOgA

Празника си е супер.Който не празнува "Свети ВАлентин" празнува "Трифон Зарезан" .А има и някой които празнуват 2 в 1
    MESS WITH THE BEST
    DIE LIKE THE REST

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си