.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 74

Hybrid View

Guest
    Какво съм и намислил на класната ми... чак срам ме хваща

Ако е млада - да

Сбогом
    roki2011
    ban2011

TeenProblem СПАМ сайт № 1

Супер фен Аватара на lubovvv
    Ако е толкова секси, че не мога да му устоя- да
    Заместител на любовта, има ли кажи ми сега?
    Заместител на болката, която чувствам в мойта душа...
    Заместител на любовта от който да не ме боли...
    Заместител на болката....има ли кажи???

Искало ми се е, ама някак си веднага ме спираше страха че можи да и прищрака нещо и да ме измачва цяла година. Ако е кам края на 2 рия срок става. Иначе към тея дето са се чукали с даскалите си: след това кво е отношението им към вас?

Голям фен
    Град
    Велико Търново
    Мммм тоя по физичско, още от първия час му хвърлих око :P Заканила съм се докато завърша да го пробвам Тъкмо, че е и комшия...

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Имало е.
    ДА, бих пристъпил към по-такива действия!

Повече от фен
    Град
    Варна, България
    Мале хора учителката ми по математика каква е ... В час по математика само това как да я прасна си мисля... Каква е засукана мацка няма да ви описвам
    обичам дениту ми {}

Guest

Re: zdravei

Цитирай Първоначално написано от California
    Цитирай Първоначално написано от Loveza NEO
    Ami sexa s u4itel/ka e minaval prez saznanieto na po4ti vseki ot nas...
    Ами не е вярно! Аз лично пък никога не съм искала да спя с учител, макар че доста млади мъже са ми преподавали и всичките ми съученички се втурваха да им искат номерата на GSM-ите...
    e to ako CALIFORNIA.....ne e na obratnoto mnenie na koeto sam az....zna4i nesto niama da e nared v toia sait....vsastnost osven CALIFORNIA ima oste edna deto vinagi e na vapreki s NEO...QGODKA...li beche ili nesto takova....No kakto vinagi sam kazval...po dobre da predizvikvach ANTIREAKCII..otkolkoto da si 4ovek bez sobstveno mnenie...

NEO-OKO TM

Фен
    Град
    sofia
    ДА ако ми харесва и не е мн дърт!!!има6е един у4ител по АЕ със сини о4и сладки тръп4инки лелелеле просто приказка.вси4ки му се то4еха

Фен
    Град
    anywhere but here
    Цитирай Първоначално написано от midnight...
    имала съм само един готин учител(ама наистина готин, hot, hot, hot ) ама пак не бих правила "такива неща" с учител
    i az sam taka, haresvala sam uchiteli no ne i za sexualni izpulneniq
    "Любовта е по-мъдра от философията, при все,че философията е мъдра, и по-могъща от властта, при все, че властта е могъща" - Оскар Уайлд

Голям фен
    Град
    Стара Загора

Re: zdravei

Цитирай Първоначално написано от California
    Ami sexa s u4itel/ka e minaval prez saznanieto na po4ti vseki ot nas...
    Ами не е вярно! Аз лично пък никога не съм искала да спя с учител, макар че доста млади мъже са ми преподавали и всичките ми съученички се втурваха да им искат номерата на GSM-ите...
    e to ako CALIFORNIA.....ne e na obratnoto mnenie na koeto sam az....zna4i nesto niama da e nared v toia sait....vsastnost osven CALIFORNIA ima oste edna deto vinagi e na vapreki s NEO...QGODKA...li beche ili nesto takova....No kakto vinagi sam kazval...po dobre da predizvikvach ANTIREAKCII..otkolkoto da si 4ovek bez sobstveno mnenie...

NEO-OKO TM
    Аха...разбирам, значи всеки който не е съгласен с твоето мнение е лош, така ли?Приеми факта, че не винаги ти си този който е прав!
    Точно както го каза ти- по-добре със собствено мнение....!!
    И това е моето СОБСТВЕНО мнение по въпроса -никога не ми е минавало през ума да имам интимни отношения с мой учител! Нещо неясно има ли? Мисля, че не е нужно да си чак толкова тънкообиден, при положение, че аз по добре от теб знам какво ми минава през съзнанието и какво не!
    Или преодоляваш страха си и излизаш на сцената или цял живот оставаш зад кулисите...

Guest
    путката си е путка, какво значение има каква е?

Guest
    Ммм, като бях в 10-ти клас.. една даскалка по рисуване,
    хем беше женена (32) ама ни надушиха лелките веднъж и казали на директорката, и не знам кво стана, ама изведнъж охладня към мен каката, а мъжът и по4на да си я 4ака след работа..
    ама за пръв път имах 6 за годината по рисуване
    иска ми се да я видя, сега ще да е на 39.. може ве4е да се е развела, кой знай??

Az da

Град
    na ulicata
    tva e izvrateno. vse edno nqma doststs4no hubavi momo4eta 4e da iskam nqkoi dart daskal. NIKOGA. pppppfffff ne bih iskala i da si go pomislqm.

If at first you don't succeed,
    then dust yourself off and try again

Цитирай Първоначално написано от malchoto_f Виж мнението
    tva e izvrateno. vse edno nqma doststs4no hubavi momo4eta 4e da iskam nqkoi dart daskal. NIKOGA. pppppfffff ne bih iskala i da si go pomislqm.
    Абе нека ти е някой мъжага като нашия по физическо-хандбалист, на 28, супеp сладура, със спортното му дупе, големите ръце, тръпчинките, очите, парфюма...да не говорим, че се държи все едно не ти е учител, а приятел... Та да ти кажа, няма и да го сравняваш с останалите момчета, именно защото те са момчета, а той мъж. Жалкото е, че е женен... Иначе, да си призная, щях да действам по-смело...

Голям фен Аватара на lina15
    Град
    София
    v moito daskalo ima edna gospoja koqto e mnogo mlada na 24 nqkade rusa,s perfektnoto tqlo i mnogo krasiva!ako bqh mom4e bih q 4ukala

Супер фен
    Град
    Искам да стана модератор
    Цитирай Първоначално написано от lina15
    v moito daskalo ima edna gospoja koqto e mnogo mlada na 24 nqkade rusa,s perfektnoto tqlo i mnogo krasiva!ako bqh mom4e bih q 4ukala
    кво ти пречи докато си момиче, виждал съм

@VA-I`m Hardstyle Mixed By Zenith

ne bih prostil na taia po matematikaa

Guest
    ai siktir be aide 4ao dovizdane leka no6t priqtni syni6ta mersi

Голям фен
    Хмм.. еми като се замисля не ми се е случвало да ми се иска да правя секс с учител, поради простата причина, че всичките ми даскали са некфи пръчове, но дори и да имаше някой по със света пак не бих се осмелила да го направя.. незнам що, някво ми е кофти

Фен
    Град
    where everything is pain and darkness
    awe ako e nekoi qk daskal...nama lo6o,ama tva e za hora bez zadru6ki
    Всичко,което не съм-прости ми!С всичко,което съм-приеми ме!С цялата си обич-изгори ме!С цялата си нежност-прегърни ме!Със страшния грях-прелъсти ме!

Мега фен Аватара на Chacho
    Тая по висша алгебра си беше яка деа..
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Мега фен Аватара на baby_baby
    Зависи ако много ми харесва да

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си