- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Бихте ли правили секс с учител/ка?
Какво съм и намислил на класната ми... чак срам ме хваща![]()
Ако е млада - да
Сбогом
roki2011
ban2011
TeenProblem СПАМ сайт № 1
Ако е толкова секси, че не мога да му устоя- да
Заместител на любовта, има ли кажи ми сега?
Заместител на болката, която чувствам в мойта душа...
Заместител на любовта от който да не ме боли...
Заместител на болката....има ли кажи???
Искало ми се е, ама някак си веднага ме спираше страха че можи да и прищрака нещо и да ме измачва цяла година. Ако е кам края на 2 рия срок става. Иначе към тея дето са се чукали с даскалите си: след това кво е отношението им към вас?
dasasdsd
Мммм тоя по физичско, още от първия час му хвърлих око :P Заканила съм се докато завърша да го пробвамТъкмо, че е и комшия...
![]()
![]()
![]()
Имало е.
ДА, бих пристъпил към по-такива действия!![]()
Мале хора учителката ми по математика каква е ... В час по математика само това как да я прасна си мисля... Каква е засукана мацка няма да ви описвам![]()
обичам дениту ми{}
e to ako CALIFORNIA.....ne e na obratnoto mnenie na koeto sam az....zna4i nesto niama da e nared v toia sait....vsastnost osven CALIFORNIA ima oste edna deto vinagi e na vapreki s NEO...QGODKA...li beche ili nesto takova....No kakto vinagi sam kazval...po dobre da predizvikvach ANTIREAKCII..otkolkoto da si 4ovek bez sobstveno mnenie...Първоначално написано от California
NEO-OKO TM![]()
ДАако ми харесва и не е мн дърт!!!има6е един у4ител по АЕ със сини о4и сладки тръп4инки лелелеле просто приказка.вси4ки му се то4еха
i az sam taka, haresvala sam uchiteli no ne i za sexualni izpulneniqПървоначално написано от midnight...
![]()
"Любовта е по-мъдра от философията, при все,че философията е мъдра, и по-могъща от властта, при все, че властта е могъща" - Оскар Уайлд
Аха...разбирам, значи всеки който не е съгласен с твоето мнение е лош, така ли?Приеми факта, че не винаги ти си този който е прав!Първоначално написано от Loveza NEO
Точно както го каза ти- по-добре със собствено мнение....!!
И това е моето СОБСТВЕНО мнение по въпроса -никога не ми е минавало през ума да имам интимни отношения с мой учител! Нещо неясно има ли? Мисля, че не е нужно да си чак толкова тънкообиден, при положение, че аз по добре от теб знам какво ми минава през съзнанието и какво не!![]()
Или преодоляваш страха си и излизаш на сцената или цял живот оставаш зад кулисите...
путката си е путка, какво значение има каква е?
Ммм, като бях в 10-ти клас.. една даскалка по рисуване,
хем беше женена (32) ама ни надушиха лелките веднъж и казали на директорката, и не знам кво стана, ама изведнъж охладня към мен каката, а мъжът и по4на да си я 4ака след работа..
ама за пръв път имах 6 за годината по рисуване![]()
![]()
иска ми се да я видя, сега ще да е на 39.. може ве4е да се е развела, кой знай??
Az da
tva e izvrateno. vse edno nqma doststs4no hubavi momo4eta 4e da iskam nqkoi dart daskal. NIKOGA. pppppfffff ne bih iskala i da si go pomislqm.
If at first you don't succeed,
then dust yourself off and try again
Абе нека ти е някой мъжага като нашия по физическо-хандбалист, на 28, супеp сладура, със спортното му дупе, големите ръце, тръпчинките, очите, парфюма...да не говорим, че се държи все едно не ти е учител, а приятел... Та да ти кажа, няма и да го сравняваш с останалите момчета, именно защото те са момчета, а той мъж. Жалкото е, че е женен... Иначе, да си призная, щях да действам по-смело...![]()
ne bih prostil na taia po matematikaa![]()
ai siktir be aide 4ao dovizdane leka no6t priqtni syni6ta mersi
Хмм.. еми като се замисля не ми се е случвало да ми се иска да правя секс с учител, поради простата причина, че всичките ми даскали са некфи пръчове, но дори и да имаше някой по със света пак не бих се осмелила да го направя.. незнам що, някво ми е кофти![]()
awe ako e nekoi qk daskal...nama lo6o,ama tva e za hora bez zadru6ki![]()
Всичко,което не съм-прости ми!С всичко,което съм-приеми ме!С цялата си обич-изгори ме!С цялата си нежност-прегърни ме!Със страшния грях-прелъсти ме!
Тая по висша алгебра си беше яка деа..
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.