- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Sprqhte li cigarite???
Predi Nova Godina mnogo hora kazvaha "6te sprem cigarite,6te sprem cigarite".interesno mi e dali nqkoi ot vas sa spreli da pu6at kavo vdignaha cigarite... vse pak da dava6 po 2.60 za cigari... ne mersi![]()
az samata gi sprqh i mnogo si se kefq![]()
![]()
![]()
Pepelta e po-velika ot prastta,za6toto e gorqla!
аз ги спярх заради едно моми4е но тя ме отряза хаха и сега си продължавам със спирането![]()
![]()
az o6te si pu6a mamka mu!![]()
sega karam na sredec!!!hah... ne moga da gi spra... dobre ste vii =D>
Прабвах да ги спра ама не се получи и още си пуша.Само дето вече си взимам черен Davidoff без бандерол
Аз ги спрях през октомври,обаче покрай коледните и новогодишните празници си палех по две-три и сега напоследък излизам много често с приятели по купончета и пак съм пропушила,много ме е яд.Аз с какъв зор ги спрях...![]()
Слушай ме любов,всичко ми вземи,искам една услуга.Искам цял живот,мен да вижда,мен във всяка друга!
imenno, sa ot MM minah na Davidoff Classic sa razlikata im e 70 stinki. e nqkoi den 6te spra da pu6a, ma toi o6te ne e do6ulПървоначално написано от Анонимко
.
Ми почти ги бях спряла ама после нещо се излигавих и са пак си пуша, както преди. Но никога не е късно да ги спра. Както съм зле с парите напоследък.. ще ми дойдат добре по 16-17лв отгоре на седмица.
Денят настъпва и светлите лъчи
огряват ярко тоя свят огромен,
но аз посрещам изгрева с разплакани очи,
че всичко си остана тъжен спомен.
сега дори и пове4е пушавсе пове4е и пове4е мисля за цигари... едва ли някога ще ги спра
![]()
аз не съм ги спрял ама тфа е сигурно щото не съм ги почвал
First rule - I rule
МИ аз не ги спрях....но пуша доста по-малко...изключение правя още заради навика като отида на кафе да пуша по повечко...тогава си позволявам и естествено,когато имам пари...
Ми аз слава богу, никога не съм пушил!![]()
4есто ли ги спирам заради квото и да било ...ако 6е ги спирам 6а е заради самата себесии аиии !
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
Е как да ги спра като не съм ги и почвал ?![]()
![]()
![]()
Умея да греша.
не! и нямам намерения да ги спирам...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
"Всички гъби се ядат някой само по веднъж"
ne moga be ..ne moga
bahti..onq den si vikam
sq sh gi spiram..ne pushih cql den
ama vecherta kat se saberem
i kato vidq mnogo cigari i si4ki okolo men
da pushat i ne izdyrjam neshtu me qde otvytre..
ili trqa se mahna ot staqta ili da pusha
i az est. izbiram da pusha..
ama pone polagam nqkfi usiliq da gi spra..
i sum gi namalila malku..ama..be de da znam
1 pyt se jivee![]()
Намалих ги, ама то като не искам да ги спирам, как да стане. Ще видим сега като ги дигнат цените наистина, какво ще правя.
Life is a series of rooms. What really matters is with whom you're stuck with in one.
Аз пък ги спрях.Предпочитам да си изхарча парите за нещо друго,отколкото за цигари.![]()
![]()
уф през лятото ги спрях за месец, после пак ги почнах.. сега като ги увеличиха уж пак спрях да пуша, ама беше за 3 седмици някъде и пак сичко нановомн ми е трудно
![]()
по принцип имам силна воля, ама сички около тебе като пушат![]()
![]()
и приятелките ми каквито са шматки като почнат да викат "дръпни си, дръпни си" и да ми навират тая цигара в устата.. иии... то издържа ли се??! :P :P
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
mi ne sam za6toto i predi sam probvala i ni6to ne izleze,i sled tova se otkazah.pri poslednoto "spirane" bqh kato razvalina,cqlata treperih i bqh gotova na vsi4ko za edna cigarka, prosto tragi4no!!!i ot togava si kazah stop na spiraneto!ne mi puka 4e sa 2 i 60 , i zaradi nikoi tova pove4e ne iskam da go izjivqvam![]()
az nikoga ne sum pu6il zashtoto znam kakvo pri4inqvat no maika mi ne gi sprq i oshte pushi vikroty new!ne znam zashto oshte gi pushi no i tq osheshta i kaza 4e shtet gi spre no ne gi sprq i az i kazah 4e ako ne gi spre do 1 mesec she hvurlqm cigarite pres prozorece ili v bokluka!!!
![]()
и аз, не смятам и да почвамПървоначално написано от Притесненото човече