- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Sprqhte li cigarite???
da ,sprqh gi za dve sedmici ot 01.01.2006 ,ama sam dejurna na hladilnikai re6ih pak da po4na,ama da pu6a po mani4ko i taka sq pak si pu6a kakto predi.ama mnoo skapi be deeba i cigarite
![]()
jivei za miga ,za6toto toi nqma da se varne!jivota e edin i e za jiveene!ne badete suhari ,a veselqci,za6toto vremeto minava bez da se usetim!i nezavisimo ot mizeriqta i problemite pak moje da ni e zabavno.badi sebe si.uspeh!!!
Не съм ги спряла. Просто не му е момента. Иначе всяка вечер преди да заспя си казвам ”Това е, спрях ги!”... На сутринта обаче запалвам. Утрото е по-мъдро от вечерта![]()
Ами аз ги спрях по мн странен начин не го бях обмисляла просто един ден се събудих и си рекох "Ми няя пуша вече" и такам![]()
Има хора които остават след себе си нещо,само когато клекнат...
az puk ne sum i probvala da gi otkazvam ama trqq opitam nqkoga vupreki 4e edva li 6e izleze ne6tooba4e se kefa 4e oveli4iha cenite 6toto predi karah na seven hills a sa sum na davidoff
![]()
PoNqKoGa SeDq I sI mIsLq,DrUg PuT pRoStO sI sEDq!))_Me4y PuH_
HE! seckam si cqrkite bez banderolche i si mi e idealno!
mi pu6a ot 4 godini nikoga ne sam si kazvala 4e 6te gi otkaja 6tot znam 4e ne moga pak i kato se zamisalq mai i ne iskambtw mnogo me *** 4e sa 2,30
![]()
A kefi6 li se kato gi pu6i6?Gotino li ti stava?Po kolko na den?Първоначално написано от SEXoslava__
Не съм пушил, бате.
sled miliion opiti ne sam ospqla vse o6te
Дали ще имаш още съвест да кажеш не когато трябва,да видиш света си променен преди да се превърнеш във изкуствен елемент?...
Е, това е най-лесно. Спирам ги на всяка седмица.![]()
Не, не съм ги спирала, не съм се и опитвала, няма и да ги спра. Не пуша много, че да ми пречи, пък ми е кеф да пуша.
ne ne sum sa si zeh 1 stek davidoff i se kefq mnogo
Cigari se spirat nay- lesno...
Az li4no sum gi spirala 46 puti, kato samo dnes gi sprqh 3 puti.
Ne sum i si pla6tam, i si pu6a...
†
†
I'm not CRAZY! My reality is just different than yours...
Не, не ги спрях. Спрях ги наскоро. ЗА една пълна седмица (7 дена), но го направих, защото си имам традиция всяка година да си доказвам, че волята ми е силна и мога да ги спра. И на нова година не смятах да ги спирам - напротив, купувах по цели стекове, за да е по-евтино. Сега вече не ми пука - готова съм да дам и 5 лева за една кутия, просто пушенето ми доставя удоволствие и аз не смятам да се лишавам от него. И на родителите си го казах. Просто не искам!