- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ЧУДЯ СЕ...
Значи ситуацията е следната...
Има едно момиче, 6ти клас е но на характер ми се струва по-голяма, е търси внимание почти постоянно,но това според мен е нормално. Та тя идва в при роднини в квартала от време на време.Както и да е, тези дни бях с компанията, и тя беше там, и я гушнах-не ме отблъсна, после дойде при мен, облегна се н мен, и започна да разглежда някакви снимки,и по едно време ми каза, че обичала много някой да си играе с косата й...това е на кратко.
Много ме кефи, бдв аз съм 10клас в момента, и си мисля, както лафим или я изпращам до тях...да я целуна изведнъж.
Каква според вас ще бъде реакцията й и какво мислите като цяло за ситуацията?
Благодаря предварително.![]()
Е как може да питаш такива работи.Ако искаш да я целунеш целуни я.
Любовта ще изтрие сълзите преливащи се със вашата лръв.А във вашият живот ще си остане ... магията любов и болката до смърт ...
Ми ко толко 4 години арна е аресфа ти забии я![]()
![]()
Първоначално написано от exploitedteen
“Simplicity is Beauty and Beauty is simplicity, nothing more, nothing less.”
-- http://www.youtube.com/watch?v=15uFb2wjxjg <3
I az mislq,4e nqma da ima problemi ako q celune6![]()
Qvno si i priqten,ot tuk natatak moga da ti pojelaq samo kasmet i pove4e uverenost![]()
Ако ме прогониш, ще изгасна.
Ала доближиш ли се, ще се стопя.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)
celuni q!
ОбИчаМ Те И пАк Ще Те ОбИчаМ СъРцЕтО Ми ВсЕ За ТеБ Ще ТупТи ДоРи И в АдА Да ОтИдА НиКoЙ нЯмА Да Ни РаЗдЕли
Ми хубаво си го измислил.Ако наистина изпитва нещо към теб със сигурност ще отвърне на целувката.Както описа поведението й спрямо теб не мисля че е съвесем безразлична![]()
Ще ти пусне! Давай смело...ЪъХъХ..нАвЪтрЕ
Стей куул!![]()
![]()
![]()
![]()
Razglejda6e nqkvi kartinki na gsm-a, tukmo q pregurnahl i tq mi izbuta rakata...edin vid ne me pregru6tai....zduhah se i celiq mi kuraj otide na kino.Tq 6te e tuk do ytre...
Mnogo sum oburkan i neznam kakvo da pravq. PLS help.![]()
Kakvo da pravq, kak da postupq...PLS SPE6NO E !
Еми в такъв случай говори с нея... кажи и че имаш някфи чувства към нея и искаш да имаш нещо общо с нея, а тя ако е харесва добре .. ама ако незнае кфо иска... и ч път така друг път така... по добре я забрави. Успех! Май ще ти е нужен..Първоначално написано от Tim
offfff abe choweko,ne che ima neshto losho,ama ne zabrawai,che e 6ti klas i akula i e detski!Moje puk da ia zabiesh i da i kupish kukla barbie...
I like to watch you sleep at night
To hear you breathe by my side..
ili tamagochiПървоначално написано от Kianna
Trqbva naistina da dyrjish na neq, shtom se zanimavash s neq. Te e oshte hlape.
To oстава и да те отблъсне![]()
I hurt myself today
To see if I still feel
mi spored men nqma da te otblusne!6tom ti e kazala igrai si s kosata mi ili ne6to podobmo zna4i tva e namel puk i 4 godini ne sa mnoga davai ne se pritesnqvai puk i ako go napravi samo tq gubi nali bratokat go naprai6 pi6i tema da skiv ko e stanalo uspeh
Ami nz na vas kak vi zvuchi tazi istoriq obache na men mi se struva mnoooooooogo stranna. Ei 10 klas si imash edni prioriteti, a momicheto ti syvsem drugi. To hubavo 4 godini ne sa mn vqrno e, no razbiram tq da beshe 10 klasNe iskam da ti razbivam iliuziite no ne vijdam smisyl v takava vryzka. Rano ili kysno shte razberesh che iskash sex tq e mn malka za tova i sam shte i biesh shuta. Syjalqvam ako ti zvuchi malko kofti ne kazvam che sex-a e nai-vajnoto prosto mislq che ti si v takava vyzrast pyk i to e normalno, taka che ne vijdam kakvo moje da ti dade tova dete. Po dobre si haresai nqkoe momiche na tvoqta vyzrast
Uspeh
Ае пич замисляш ли се, че си с 4 години по-голяма и колкото и да е надраснала възрастта си можеш да я нараниш супер лесно ... Тя е като стръкче трева, няма представа какъв е живота... Чакай поне 8ми клас да стане![]()
обичам дениту ми{}
i az mislq kato drugite 4e nqma da te otblasne no... po poleka celuni q parvo po buzkata bavno.. i posle po ustata... deistva v pove4eto pati![]()
Първоначално написано от Tim
Хора, вече написах какво е станало...какво да правя сега....хипер обуркан и ....четете цитата.
Не е подходящо. Тя те използва, за да се докопа до най-добрия ти приятел. 100%! Недей прави нищо, че ще ти ибе майката казано директно.
Първоначално написано от Tim
Горното бях аз.
По некои пат неможеш да разбереш жените какво искат? ту го искат ту не го искат или ако го искат се правят на интересни и се дарпат:![]()
Fuck The Religion
celuniq we kvo spi6 ama ne po buzkata kato v deckata gradina 6oto vidqh 4e nqkoi be6e slojil takava emotikona![]()
![]()
a taka to nqma zana4enie dali moje ili ne (da se celuva sus ili bez ezik)se 1 6oto az sa haresvam edin deto e po-golqm s edna godina i e imalmnoo gadjeta i nemoje da se celuva ama kvo pukati 6e se nau4i USPEH!!! \
/
SlAdUrI nIkOgA nE kAzVaItE nIkOgA