.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7
    Guest

Моята любовна история

Значи след 6-ти клас ни направиха разместване и с едно адски готино момиче се паднахме заедно в един клас.От тогава аз я виждах по-красива от другите момичета и се влюбих много яко в нея.Сега след изпитите след 7 клас се паднахме пак в един клас и мойте чувства си остават.Дори сме и по-близки-докато преди бяхме на "Здравей! Как си!" сега си говорим повече отиваме на училище заедно и се прибираме заедно.Много пъти съм и казвал че е красива,но сигурно тя го възприема като комплимент от приятел.Моля ви помогнете ми кажете ми как да я спечеля!
    Предварително благодаря!!!

Guest
    mi po4ni s nameci ako si vse o6te i ako ne razbere ot tezi nameci sednete na edin otkroven razgovor i i priznai vsi4ko ot 6 klas ta 4ak do sega i taka i aide uspeh

Повече от фен
    Град
    V surceto na MARIO
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    mi po4ni s nameci ako si vse o6te i ako ne razbere ot tezi nameci sednete na edin otkroven razgovor i i priznai vsi4ko ot 6 klas ta 4ak do sega i taka i aide uspeh
    tova beh azzz

Цитирай Първоначално написано от LiLeNcEtOoO
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    tova beh azzz
    Drugo ne moje da se kaje.
    “Simplicity is Beauty and Beauty is simplicity, nothing more, nothing less.”

-- http://www.youtube.com/watch?v=15uFb2wjxjg <3

Супер фен
    Град
    В България
    Всичко се разрешава само от един разговор

Супер фен Аватара на LP_girl_14
    вариант 1 започни да флиртуваш повече с нея и остави поведението ти да издаде чувствата ти
    вариант 2 покания да излезете някъде двамата,на място където да сте самички или пък с красива гледка и й признай за това,което изпитваш.Чувствата не трябва дасе складират в сърцето,те трябва да се показват

Голям фен
    Град
    nepostoqnno:)
    Цитирай Първоначално написано от LP_girl_14
    вариант 1 започни да флиртуваш повече с нея и остави поведението ти да издаде чувствата ти
    вариант 2 покания да излезете някъде двамата,на място където да сте самички или пък с красива гледка и й признай за това,което изпитваш.Чувствата не трябва дасе складират в сърцето,те трябва да се показват
    mhm

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си