- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Против потене?
Одорекс
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
А пробвала ли си стика на lady speed stick - 24/7 invisible .. невероятен продукт, наистина..видях козметичката ми, че ползва такъв..попитах я дали е доволна..и тя каза, че е много..а попринцип се изпотявала доста..купих си го..наистина дори не се изпотявам вече.. много съм доволнаПървоначално написано от tanchu
![]()
е, дори да е от 2006г. не пречи да я използваме..пък може и нова да направим![]()
It's hard to wait around for something that you know might never happen, but it's even harder to give up, especially when it's everything you ever wanted
И аз.Иначе ако наистина е прекалено трябва да отидеш на лекар-може да имаш някакъв проблемПървоначално написано от nervnahamsterka
![]()
Потя се като... всъщност не се потя толково, но все пак...
Ползвам рол он и дезодорант с/у изпотяване нали на Rexona... вървяха комплект май по едно време... мн съм си доволна![]()
на мен на Dove много ми харесва рол-он-а![]()
Темата е много стара!
Have you come here for forgiveness?
Have you come to raise the dead?
Have you come here to play Jesus?
To the lepers in your head .....
използвай тересон, много ще ти помогне.
www.spripoteneto.com може да четеш какво преставлява.
при теб е различно .. одорекс
http://www.biotrade-bg.com/index.php?p=8&l=1&c=2&id=5
никакви рол-они и дезедоранти ! само оставят бели следи и грам не помагат! вземи си одорекс! ползвала съм го и имва супер ефект !
разни хора, разни идеали...
И аз искам да знам.Никой ли не го е ползвал???А Нивея имат още едно нова което мисля, че издържаше 48 часа.Дали е добро?Първоначално написано от Molzinka
...We stopped checking for monsters under our bed, because we realized they were inside us...
Първоначално написано от BlackKeys
++![]()
еми аз съм на дванайсе и от лят0то миналата г0дина зап0чнаха да ми излизат к0сми п0д мишницитеи зап0чнах да се п0тя (тва е женска тема м0же да сп0деля) сега изп0лзвам лейди спеек стик и нямам никакъв пр0блем
![]()
![]()
Дам помага . Хубаво еПървоначално написано от nimfa716
![]()
Ами щом ти излизат ,трябва да започнеш да ги отстраняваш ,защото са грозни и предизвикват още по-голямо потене .Първоначално написано от Ive7o0
Първоначално написано от Slynchiicee
no te prodaljavatt![]()
![]()