- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Kakvo e za vas Sv.Valentin?
Tva mi e vaprosa.Kakvo e za vas Sv.Valentin?![]()
“Simplicity is Beauty and Beauty is simplicity, nothing more, nothing less.”
-- http://www.youtube.com/watch?v=15uFb2wjxjg <3
ами Св.Валентин е много хубав празник,прието е,че тогава е деня на влюбените...но според мен ако си влюбен не ти е нужен специален ден,за да го покажеш...иначе празника си е супер
![]()
![]()
:P
f@nt@zi@
absolutno sym syglasna s f@nt@zi@
lubovta ne se izrazqva samo s edin praznik,podaryk i taka natatyk,a samo s deistviq i dokazatelstva na 4uvstvata,koito trqbva da sa postoqnni ,a ne samo v denq na vlubenite) \
/
Ден като всички останали!![]()
тва си е един "празник"....ми яко е(ако има с кого да го споделищ)но нетрябва само на 14ф да се обичаме...
hubav praznik...ama pak 6te go prekaram SAMI4KA![]()
Трифон Зарезан.
Sv. Valentin e praznikot katoli4eskiq kalendar. za golqma 4ast ot balgarite 14 fevroari e prosto edin trifon zarezan i go praznuvat kato takaf 4estno kazano i za men si e takaf poneje naposledak se obejdavam che nema lubof ili pone nema spodelena lubof! no se pak chestit praznik predvaritelno na flubenite i na trrifoncite![]()
Fuck The Religion
Миии хубав ден подаряват ти подарък, пиеш, ебеш ...Tva mi e vaprosa.Kakvo e za vas Sv.Valentin? Angel![]()
Ххихи ае аз честно да си кажа се късам с гаджето преди това:>А иначе празнувах до ся Трифон Зарезан с приятели ии напрао супер нали?А са таз година ще е различната
дано да е хубаво..за мен е един страхотен празник иначе,веднъж като по малка ми подари едно момче шоколад с формата на сърце
много яко наистина беше
Пък и бях по малка,чувството е велико..Пожелавам на всички влюбени незабравимо прекарване
както и на себе си го пожелавам
![]()
To Be Good Is Not Good Enough,When You Dream Of Being Great!
Ден, който трябва да е шаблонен за влюбените. Не може всеки ден да излизаш с тях и да се веселите, защото това е вашия денИма само 1 ден св.Валентин и това е ден, който ще прекарам със CuHu{{o4u}}
обичам дениту ми{}
Тва е ден за мен както всички останали.Седя у нас и уча или пред комютъра.Най-страмното е че мн искам да прекарам този ден с бившият си и някак си да му покажя колко го обичам ама просто няма смисъл.Никога не съм прекарвала този ден с любим за мене човек...дано след време да бъда на този ден с някой любим,но този свети валентин за мен се очертава като стоене у нас и учене за изпита по англиски...Никав шанс да ми бъде деня незабравим,или пък да бъда с момчето,което искамНай-мн да изляза някаде да се почерпя за тифон зарезан с приятелки
![]()
Как Да Ти Кажа Че Те оБичАм,КоГатО Те ГледаМ с ДруГa Да ВърВиш?Как Да Ти КаЖа Че По ТеБ сЕ УвлИчаМ,КогАт0 с РадоСт Не Ме ПозДраВи?Как Да Ти Кажа Че По Теб КопНея, КоГато оБиДи БезБроЙ Ми Дари?Как Да Ти КаЖа чЕ НаСила Се Смея ЗащоТо ОтВъТре Ме БоЛии
ne 4e go mazq ama ne6to poslednite godini se sum si sami4ka,a i ne bqh se vlubvala ama taq godina prosto sum jestoko vlubena v edin i ako na izleze ne6o![]()
otnovo 6e sum si sami4ka
![]()
![]()
SlAdUrI nIkOgA nE kAzVaItE nIkOgA
Pozdravqvam vsichki,koito obichat niakogo!
“Simplicity is Beauty and Beauty is simplicity, nothing more, nothing less.”
-- http://www.youtube.com/watch?v=15uFb2wjxjg <3
Ден като всички останали....но сякъш продължава по-дълго..и балоните под формата на сърце в училище са подтискащи...![]()
Единствения ден ,в който малко съжелявам ,че предпочитам да съм сама отколкото зле придружена..![]()
If you marry me,
would you bury me?
Would you carry me to the end?
So say goodbye to the vows you take.
And say goodbye to the life you make.
And say goodbye to the heart you break.
And all the cyanide you drank.