- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Moderated: pitbull vs. nemska ovcharka
tai kato sam fen na pitbullite i sam 4uval mn tapi komentari po tqhen adres moq vapros e koe ku4e predpo4itate nemska ov4arka ili pitbull i za6to?
Moderated by machoka
т. 1 от правилата
Благодаря!
nemska ov4arka, pitbulite prosto ne mi dopadat![]()
Az su6to sum za nemskite ov4arki,za6toto pitbulite mi izglejdat malko gadni ku4eta
xax men pak nemskite ov4arki i me e pove4e strah ot ov4arka ot kolkoto pitbullПървоначално написано от Ive70
Животните изискват грижи и серат без да мислят. Гадост за кфо са ти питбули или немски офтшарки земи си момиче.
xax imam si i ot dvete i momi4e i pitbulli
A rotwajler ne moje li?
A irlandski wolfhaund (wylkodaw)
A koli?
A Rizenshnaucer?
Pitbulite nesamneno sa qki ku4eta s golemi zybi i malki kraka, udobni za gledane w malyk apartament w grada, NO sa silnopriwyrzani kym stopanite si, koeto ot edna strana e dobre, no ot druga ne, za6toto
1 ne moje6 da go ostawi6 samo dori 1 den
2 ne moje6 da go ostawi6 dori na blizki hora i da se nadqwa6 4 6e gi slu6a.
W towa otno6enie rotwajleryt e po-balansiran izbor, ima moje bi naj-stabilniq ku4e6ki harakter sled sanbernara moje bi..
e werno, mnou qde, ama ima powe4e mozyk..
a nemskite ow4arki sa uniwersalni ku4eta, koeto zna4i 4e w ni6to ne sa naj-dobri.. i oswn towa s taq niska zadnica sa mi sme6ni naprawo..
naj me kefqt irlandskite wylkodawi, no za tqh trebe da jiwee6 w balkana, i sa mnogo skypi, mamka mu!!
Немската овчарка я предпочитам пред накакъв помияр, който ще ме страх да го погаля, защото може да откачи и да ми откъсне ръката.
"Music, sweet music, I wish I could caress, caress, caress..."
хих.аз съм за котките!и все пак от предложените кучета съм за немската овчарка.тея питбули са мноого злобни кучета...и грозни...имаше още едни пак с такива гадни мутри и злобни...доберманите!
по принцип не харесвам кучетата,но от всички породи най си ме кефат ретрийвърчетата.много са сладки!
![]()
♥ Усмихвай се - това кара хората да се чудят какво мислиш ♥
и аз съм г/д така... въпреки, че да наричаш питбулите помияри вече е пресилено...Първоначално написано от Dr. Kazimbutt
а за тебе никой ли не се е грижил? или след като си се родил веднага си започнал да се грижиш сам за себе си?Животните изискват грижи и серат без да мислят.
и може би ти пък сереш като си мислиш "а сега дали няма много да изцапам? ми дали няя да се размирише? нее, по-добре нищо да не правя..." и като имаш бебе един ден кфо... то сигурно няма да си върши работите в пелените... и ти няя да се грижиш за него... войнико, простееш!
No,wanna sell your soul,with your stylish yellow touch
No,forget smile again,we just want to dance forever.
Yeah,chasing after,chasing after,the white wind
нвма "злобни" ку4ета, има ку4ета, които подражават на злобни господари.
виждал съм 3 годишна питбулка, весела като маймунка, виждал съм и немска ов4арка на планинските спасители, дето на един пи4 му съдра панталоните..
грозни ку4ета няма, има само хора с грозни вкусове.
(на доберманите, питбулите и някои други породи някои хора им подрязват ушите и опашките , за да изглеждат по-страшни, но заа мен това е гавра стс животното.
а който го е страх от питбули, от ов4арки или от каквито и да е ку4ета един ден може и да си изпати заради този страх.
Ку4ето надушва страха и тогава може и да нападне, ако е нау4ено да прави това.
дам, така е... тук зависи как ще го възпита стопанина...Първоначално написано от Анонимко
позволи ми да добавя... аз пък съм виждала ротвайлер да бяга от булонка 0.о тфа сериозно, кучето на един познат (ротвайлер... не познатия, кучетовиждал съм 3 годишна питбулка, весела като маймунка, виждал съм и немска ов4арка на планинските спасители, дето на един пи4 му съдра панталоните..) ако види булонка с/у него
бяга на другия тротоар
е тфа вече е извратено... никое животно не бива да бъде изтезавано по подобен начингрозни ку4ета няма, има само хора с грозни вкусове.
(на доберманите, питбулите и някои други породи някои хора им подрязват ушите и опашките , за да изглеждат по-страшни, но заа мен това е гавра стс животното.
по принцип това е в природата на всяко куче... ако те е страх от него, то те приема като плячка и нападаа който го е страх от питбули, от ов4арки или от каквито и да е ку4ета един ден може и да си изпати заради този страх.
Ку4ето надушва страха и тогава може и да нападне, ако е нау4ено да прави това.
No,wanna sell your soul,with your stylish yellow touch
No,forget smile again,we just want to dance forever.
Yeah,chasing after,chasing after,the white wind
ne obi4am ku4eta ... no se pak ov4arkata e po simpati4no ku4e ...
котИтата рулззз![]()
иначе немска овчарка е по-добрия избор за мен![]()
"Целувка за лека нощ"
Какво ще кажеш за това "кученце"?
------>>http://amstaff.hit.bg <<------
I wake up in the morning and I ask myself
Is life worth living or should I blast myself
Немската овчарка, това е едно от любимите ми животни...И аз не знам с какво толкова ме грабва, но просто се разтапям като видя една такава, някак си са много симпатични и интересни...
Aз съм за питбулчетата![]()
...Be Yourself No Matter What They Say...
P E A C E
Питбула! Немските овчарки ми изглеждат супер безхарактерни!
Nymphetamine
Nymphetamine Girl...
tai kato e premestena temata a az ne sam zabelqzal i sq vijdam kolko sa pisali.. i vidqh edni mneniq na edin gosd i tam na nz si koi be6e na parva stranica za pitbullite 4e bili zlobni grozni s lo6 harakter i 4e ne moje da go ostavi6 samo..hmmm dobre neka vi obesnq na tiq deto obi4at nemskite ov4arki pred pitbull's. nz nali ste 4eli knigi za nemskata ov4arka no az sam 4el mn za pitbulite i sam obeden, 4e pitbula e poslednata poroda koqto moje da te napadne bez pri4ina a za rotvailera i nemskata ov4arka sa edni ot parvite porodi. edin pitbull moje da te napadne samo ako 1. si mu navlqzal v teritoriqta i toi e obu4en da pazi 2.za6titava stopanina si i 3. ako si zastra6il negoviq jivot edin pitbull 6te te napadne ako ne e obu4en da hape hora samo ako ima mn golqma pri4ina. a edna nemska ov4arka rotvailer doberman i tn porodi ot nai malkoto moje da te napadne. razlikata e 4e pitbulla hape rqdko hora no ako tragne da hape hora stava nai opasnoto ku4e no kakto kazah trqbva da ima osnovatelna pri4ina i to golqma. nqkoi kaza 4e 6te go e strah da go pogali da ne mu othape rakata ami zemi si doberman i go gledai i kat naprai 10 godini da 4alne i da po4ne nared da hape... imam ku4e ot 1 godina. ne edno a 2 pitbull's zeh si parvoto golqmo na 10 meseca zeh go bez da sam s nego da go poznavam ka4ih go v kolata v krakata mi i si tragnah... ku4eto za nqma i 3 meseca ne moje6e bez men ne hape hora osven ako ne mu kaja stoi i gleda kak drugoto ku4e qde kato mu kaja da ne bara davi drugoto ku4e za6tgoto e malko i si igrae no tq ne iska 3 pati ve4e i kato kaja ne go puska i se maha neka va6ta nemska ov4arka zdavi ku4e i i zapovqdaite ili rotvailer ne kazvam 4e nemskata ovkarka rotvailera sa lo6i porodi i te sa hubavi umni no privarzanosta na pitbulla nqma koe ku4e da q pritejava. sa6to vidqh mnenie kasi kraka silni ne si4ki pitbulli sa s kasi kraka.zatova pusnah tazi tema za6toto horata sa mn skipi4no nastroeni kam porodata pitbull.za6toto i se nosi lo6a slava 4e se izpolzvat ku4eta za borbi taka e... spor nqma no nz za6to ne se strahuvat ot ov4arkata i ot rotvailera a samo ot pitbull. ako imate nqkoi va6 priqtel koito ima pitbull pitaite go da vi kaje nqkoi ne6ta za tqh i nali tova koeto mislite e taka samo da ne go gleda ot mesec i da ne znae ni6to za tqh 6toot ima i takiva
xax sravni mi po tvoito vijdane rotvailera i pitbulla za da razbera za6to e boza...Първоначално написано от dark soul
А за едно Дого Аржентино какво ще кажеш?Първоначално написано от dark soul
Иначе от тези двете определено питбула повече ми харесва. Страхотни са!
"Hominem te esse memento"
ami ne znam mn da dogoto nna men pitbula mi haresva zaradi silata koqto pritejava sarceto za boi koeto imat i sa6to i prevarzanosta koqto do sq sam vijdal i tq e nai vajnata pri tqh za6toto mn raboti pitbullite pravqt zaradi stopanite si