- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Moderated: pitbull vs. nemska ovcharka
Да. Например изяждат малки деца или... сами си стопани.Първоначално написано от [PITBULL
![]()
"Music, sweet music, I wish I could caress, caress, caress..."
Немските овчарки са интелигентни животни.
С тези,с които съм имала контакт,са ми направили много добро впечатление.
А с питбули особен контакт не съм имала.Плашат ме!
Незнам,в човек като мен,който се страхува попринзип от кучета не можеш да ме убедиш че не са опасни.![]()
"Гордост?Да,гордостта е нещо ужасно вкусно,особено когато коричката е разпукана и покрита с глазура" Скарлет О`Хара
xaxa pi4 ne me karai se smeq be... q malko se razrovi i vij statistiki kolko hora sa napadnati ot pitbull i kolko ot drugi porodi kato dobermani rotvaileri nemski ov4arki i tn... i togava mi govori 4e napadat malki deca i stopanite si pfffПървоначално написано от Dr. Kazimbutt
![]()
men me e hapalo samo edno ku4e prez jivota mi vav 2-ri klas i be6e nemska ov4arka i men me be6e strah mn ot ku4eta i sq me e strah edinstvenoto ku4e koeto moga da ida pri nego bez da go poznavam tova e pitbulla edin pitbull moje da e mn galioven no tova zavisi ot stopanina.Garanciq 4e ako ima6 kontakt s moq pitbull nqma da si na tova mnenie. ima6e kato teb no sled kato gi zavedoh pri ku4eto ne mislqt takaПървоначално написано от vra4ka
![]()
emi az izbiram nemskata ov4arka,purvo shtoto si imam takova jivotno i mnogo mu se kefia i vtoro shoto pitbulite sa shibani jivotni-smurdut,ligavat se i gruhtaut,abe edna frendka ima starforshirski bulterier/tfa e vsushtnost jivotnoto na avatata na avtora/ e niama takova gnusno neshto!!!ebavam se ne sa tolkova loshi ama nemskata ov4akra e kude kude po elegantno i gotino ku4e ot taia sfinia...
we like it DARK&HARD
axaxaxaxa 1.stafordshirski bulterier nqma! a stafordshirski terrier i tova ne e na avtora jivotnoto a moito jivotno i svinq kakto go kaza e pitbull terrier American Pitbull Terrier! 2. taq svinq e mn po elegantna ot ov4arkata!Първоначално написано от GoHardeR
http://pics.hoobly.com/full/da9410fb73ebc618609c0fe374c65580.jpg eto i taq svinq malka i grozna i zlobna!
![]()
az sam za nemskite ov4arki 6toto imam takava i mnoo i se radvam!mujka e i se kazva Ares!na 3 godini e i e mnoo dobur i razbran!kefa se i na pit bulite ama ne 4ak tolkova!!!
ПИТБУЛ !!!!!!!!
Немската овчарка е : Комерсиална и НЕсимпатична...ОПРЕДЕЛЕНО ПИТБУЛА е по-як...
А иначе любимото ми е Ротвайлер - сладурче![]()
I'm a person just like you
But I've got better things to do
Than sit around and smoke dope
...
I'VE GOT THE STRAIGHT EDGE!!!
абе кво му пишете на тоя на темата като е баннат![]()
Немска овчарка. Кучетата са мн яки, а и умни.
Аз се гордея, че съм Българин! А ти? Ако е така копирай userbar-a в подписа ти!
nemska ov4arka . izglejdat po inteligentni ku4eta dokato pit bulla e divo jivotno i deistva spored nqkfi instinkti
xaxaxaxa kakvi komentari 4etoh ne ne ...
ave pitbola da ne e zlobno ku4e ve xaa zlobno e ako go napravi6 takova edin aver ima pitbol jenski mi toi e kato kotka ve samo sa gali e ne me kefi nqkav takav pitbol ma se pak iskam da kaja 4e ne e zadaljitelno da e zloben a ima i mn zlobni ov4arki i to dosta zlobni bih kazal
ma i 2te porodi me kefqt no se pak pitbol i buldok sa mi lubimite porodi mn me kefqt tai4e ot nemska ov4arka i pitbol pitbol izbiram![]()
..impossible...
...is nothing...
Овчарката ми изглежда малко....базхарактерна - има много неизразителна физиономия![]()
I'm a person just like you
But I've got better things to do
Than sit around and smoke dope
...
I'VE GOT THE STRAIGHT EDGE!!!
Немската овчарка ми е по-симпатична.
nemskata ov4arka kato 4eli...ama i dvete porodi ne mi dopadat koi znae kolko
taka 4e 6te kaja rotvailer
Аз предпочитам немска обчарка.Преди си имах една,ама вече я няма![]()
Can you remember remember my name
As I flow through your life
A thousand oceans I have flown
And cold spirits of ice
All my life
I am the echo of your past
Питбулите мисля ,че вече са забранени за отглеждане..аз си имах преди 1 година.....ама го махнахме защото стана много агресивен!
Питбул гласувах за питбул това са страхотни кучета![]()
Miami Beach Mansion Tour Cruise
Cogen Rapero Con Marijuana, Pistolas, y Cosas Raras
Хм... Абе питбула си е питбул. Лично аз съм отглеждал женски питбул около година. Тоя пес беше уникален... Познаваше само мен и още двама човека. Ако друг човек се опиташе да го приближи, направо се опитваше да къса синджира си за да може да го докопа и изяде. Учудих се че за по малко от 5 минути сръфа 3 немски овчарки, като единствено се оттърва с леко разранен крак...
Това че немските овчарки били по-умни - не знам... Тоя питбул определено изпълнява команди от сорта на "патрулирай", "бегом", "дръж", "остави", и т.н. Също така разбира много добре ставащото наоколо - ако е пуснат свободен, следва темпото на човека(бягащ, ходещ - няма значение). Ако загуби човека с който е излязъл навън от поглед се връща назад, до последното място което помни че го е забелязала и почва да го търси оттам по миризмата... Върл пес си е това... С немските овчарки нямам опит, ама аз не мога да искам повече от едно куче, отколкото ми дава тоя питбул... Все пак - кучета са това, не хора.![]()
Отдавна ви чета и все повече се гордея с нашата страна: ето вече и в психиатриите интернет е достъпен.
My evul side ish powered by nostalgia... hush!
nemska ov4arka, za6toto me kefi pove4e prosto :P
Не мога времето сега назад да върна,грешките които съм допусналa няма как да променя и не искай ти назад да се обърна,а накарай ме напред да продължа!!!
kue sa zabraneni?!Първоначално написано от MaPuXyaHa
nqkude drugade no ne i v Bulgaria
po temata:glasuvam za pitbul,ne 6toto mnogo gi obi4am a za6toto nemskata ov4arka mi e bezkraino bezinteresna poroda ku4eta
питбулите са прекалено злобни.. била съм свидетелка на супер жестоки случаи свързани с тях![]()
![]()
предпочитам овчарката
пък и кученцата й са просто сладурски![]()
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
Първоначално написано от midnight...
![]()
![]()
f@nt@zi@