- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Moderated: pitbull vs. nemska ovcharka
hi all az ne bih napravil takava klasaciq za6totot vsqko ku4e e otnositelno pyk i ne sym imal pitbul!iam edno ov4ar4e na 1,6 godini i napravo me raztapq!jivotnoto e super umno i syrde4no a tova 4e vseki 3-ti vyv bylgariq ima ov4arka e dosta krasnore4ivo... no i pitbulite sa gotini.a mislq 4e ov4erkite sa za nqkoi hora "sku4ni" tova e za6toto sa mn 4esto sre6tani.a tova 4e nqmat spec umeniq ne e vqrno!vsqko ku4e e individualno.poneje sym varnenec moito mn obi4a da pluva v moreto i da vadi sqkfi bokluci ot tam...tova e koeto iskah da kaja spored mene tazi anketa e bezsmislena za6toto vsqko edno ku4e e razl poroda ot dr...
are i sk8 is gr8
toq gost gore sym az
Все си мисля, че питбула ще разглоби немската, но то си зависи от размера на кучетата! \/
![]()
Питбула може да е грозен,но е супер добро куче
![]()
One good thing about music,
when it hits you, you feel no pain.
zdr parvo az sam avtora na temata no sled kato me bannaha ne mojah da vlizam mesec i sq sam pak tuk i re6ih da vidq kvi komentari ima... mn 4etoh brao na vas mn sa za nemskata ov4arka no i za pitbulla ne sa malko za tezi koito mislq pitbulla za mn zloben moga da vi kaja kakto i nqkoi drug user koito e pisal 4e kakto si naprai6 ku4eto taka 6te go glerda6 edin kaza 4e imal pitbull i poznaval samo 3-ma nego i 2-ma priqwteli e ia z imam pitbull i to 2 ne moga da gi pokaja za6toto ne moga da gi kaja v nikoi sait ne razbiram za da gi vidite... parvoot mi ku4e go zeh na 10 meseca golqmo... i ne sam vidql do sq ne6to zlobno v nego osven sre6tu dr ku4eta koito i 4ovek da ide do nego skara i se raadva kogfaot e s men nai ve4e... mn e ligava i obi4a mn da si igrae nqkoi kaza 4e pitbulla moje da razkasa nemska ov4arka da q razglobi emi normalno... i ne zavisi ot razmerite a ot pitbulla ima pitbull ima i pitbull... kazaha i 4e se vra6tali na sa6toto mqsto ot kadeto sa tragnali mi moito ku4e nemoje bez men... izlezna ot dvora edin den i otide tam kadeto po 4esto q vodq pri edin priqtel... i toi q varnal vav ka6tataako nqkoi mu se zanimava 6toto mn si mislqt 4e napadat hora neka da ide vav nqkoi medicinsko zavedenie ili da pusne tema da vidite kolko pati hora sa hapani ot nemska ov4arka rotvailer li dr porodi i kolko ot pitbulli...Първоначално написано от neMec`
i moga da kaja 4e pitbula ne e po malko inteligenten ot nemskata ov4arka kakto nqkoi si mislqt 4e deistvat po instinkt golqmoto mi ku4e sdavi 3 pati malkoto... i kfo mislite 4e stana??? 4e go izqde??? neee sled kato izvikah go pusna i legna na zemqta i ne mradna... praete si sami izvodi i se pak sqko ku4e deistva taka kakto si go vazpital
http://www.bulgar-bg.com/pitbull/phpBB/gallery/pictures/BIG%20MAN'S%20ELI%20(CLEMMONS)_jpg.jpg
Kak moje izobshto da pravish sravnenie mejdu tezi dve porodi. Ednoto e kuche za boeve, a drugoto ne.... kakva e vrazkata.Първоначално написано от [PITBULL
Az predpochitam nemska ovcharka, dori imam dva porodisti krasaveca, koito mnogo obicham! Ne iskam pitbul, zashtoto ne mi ostava mnogo svobodno vreme, a edin pitbul iska mnogo trenirovki.
xaxa pitbulla ne e ku4e samo za boi.... i ne iska mn trenirovki a samo kogato se podgotvq za borba... i se gleda mn po lesno ot nemskata ov4arkaПървоначално написано от NastyGG
http://www.bulgar-bg.com/pitbull/phpBB/gallery/pictures/BIG%20MAN'S%20ELI%20(CLEMMONS)_jpg.jpg
seki si ima vkus... za krasotata na edno ku4e i drugo a za pitbullite prosot si gi haresvam maniak sam... lo6oto mnenie na horata kam tqh ne moje da se promeni dokato sami ne sa obedqt 4e ne sa tova koeto se govori za tqh![]()
Prochetoh vsichki mneniq i vidqm mnogo gluposti. Pitbula bil vunql. Gluposti ako ne ste zabelqzali nemskata ofcharka ima dosta po golqma kozina ot pitbula i dosta poveche mirishe. Pitbula bil tup. I tova ne e vqrno kakto nemskata ofcharka i pita podleji na dresirovka. Imal sum nemska ofcharka no pitbula me radva poveche i zatova veche gledam samo pitove. Ot dalech pita izglejda dosta tudenokruven i zatova horata govorqt, che bil zloben che shtql da mu grizne rukata. Ne naprazno sa kazali horata che pitbula ne stava za kuche pazach. I suvsem spokoino moga da kaja che pitbula moje da pobedi sqka edna poroda kucheta zashtoto ostanalite ne pritejavat kachestvoto game. Za rqzaneto na ushite ako tova e muchenie vie zashto si probivate ushute i si slagate obici? A da ne govorim che nqkoi si probivat vejdi, nosove, ustni i dr.
От 5-годишна си мечтая да имам немска овчарка (:
You are not special. You are not a beautiful or unique snowflake. You are the same decaying organic matter as everything else.
питбул..
Питбул - Адски грозно, тъпо, глупаво, създадено за убийства, не се подчинява на стопанина си след време.. с няколко думи - адски малоумно псе.
Немска овчарка - Красиво, умно, люблеовилно, подчиняващо се на стопанина си .... С няколко думи - много добра порода кучета.
Мое мнение! Имам немска овчарка.
Аз имам 2 питбула вкъщи и мога да ви кажа, че това жалко лигаво подобие на куче - немската овчарка няма никакви шансове![]()
Now is your time to die
We've gathered here to say goodbye
No more you'll cry
No reason left for you to fight
Feel pain no more
Emotions never felt before
Where do we go, we go she'll never know
Първоначално написано от GLeZoRanA
По принцип повече ми харесва немсата овчарка,но и питбулите не са за изхвърляне.За мен най-хубавото куче е голдън ритривър,но за жалост го няма в анкетата.Това,че е питбулите са злобни и хапят е донякъде вярно,но и не е.Аз по принцип обичам с кучета с по-дълга козина.
Естествено,че питбул!Немските овчарки въобще не ми харесват...
http://pitbullproblem.tk/
2, 3 и 13 т. системно / неподходящ подпис/ !
Питбулите сякаш ми допадат повече.. В тях има някаква....злоба...която по странен начин ми харесваА пък, ако са черни са... страшно готини
![]()
Нито едно от двете породи кучета.Не са мой тип,виж родвайлера е друго нещо,но щом го няма,гласуването ми се обесмисля.
i men ne me kefqtПървоначално написано от e4o
pitbullite za tqh moga da govorq mn az sam tehen fen i moga da kaja 4e te sa 100% po dobri ot nemskata ov4arka s tqhnata zahapka ot 1.5t mogat da prekar6at 6ibana nemska ov4arka na dve !!! samo pitbull pitbull pitbulll pitbull pitbull pitbull pitbull pitbull pitbull pitbull pitbull skype----pit_bull197 ------------------------------------------------------------------
tarsete me tam![]()