.

Виж резултатите на анкетата: pitbull's ; nemska ov4arka

Гласували
117. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • pitbull

46 39,32%
  • nemska ovcharka

71 60,68%
Затворена тема
Страница 4 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 106
    Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от DetE-Idi0t
    Питбул - Адски грозно, тъпо, глупаво, създадено за убийства, не се подчинява на стопанина си след време.. с няколко думи - адски малоумно псе.
    Немска овчарка - Красиво, умно, люблеовилно, подчиняващо се на стопанина си .... С няколко думи - много добра порода кучета.

Мое мнение! Имам немска овчарка.
    ti nqkoga volb6te vijdala li si pitbull? ne... nali kato ne si ne dei govori 4e sa grozni tupi glupavi.. syzdaniq za ubiistva i ne se pod4inqvat.... napravi edna prosta statistika i 6te vidi6 kolko uhapvaniq ima ot pitbull i kolko ot nemska ov4arka i tn.. daje bulonkata e pred pitbulla...
    temata moje se zaklu4i...
    http://www.bulgar-bg.com/pitbull/phpBB/gallery/pictures/BIG%20MAN'S%20ELI%20(CLEMMONS)_jpg.jpg

За себе си имам достатъчно грижи и тревоги!
    Животни не ми трябват ще ги отрепам!
    По симпати бих избрал Немската овчарка.
    Light The Universe

Мега фен Аватара на shadow4e
    Град
    София
    На външен вид определно не ми харесват Питбулите...ужасни са, иначе са умни, но тези животни определено не ми харесват.

Избрах немска овчарка, но за мен по-готини са Ризеншнауцерите и Каракачанките, защото са една идея по-умни

Мега фен Аватара на shadow4e
    Град
    София
    пинчер, че поне тича както трябва

Супер фен Аватара на Exothermic
    Питбул,щот са мноо сладки,аз като малка исках такова куче ма майка ми на -нема куче на ти котки!
    П.С. Кво` им харесвате на пинчерите големи говеда са!
    “The Wu ist the way, The Tang is the slang, The Clan is the fammily”
    ... I`m fighting a holy war in the mental! ...

Град
    У дома пред компютъра
    И двете са хубави.

Фен
    Град
    zoo....
    Немска овчарка!!Обичам големите дългокосмести кучета..
    ....Don't bother!Be happy!....

Имала съм питбул един шареничък много беше сладък и послушен. А също и немска съм имала. И двете породи ми харесват, но предпочитам питбулите
    Some things are better left unsaid!

Питбул

Град
    ..във един измислен свят..
    Абе темичката е малко старичка ...
    А гласувах за питбул.Някак си по ме кефи тва животинче,макар и многу злобну....

Питбул!
    Личи си сигурно и от аватара...Не искам да казвам за немската овчарка,че е грозно или глупаво животно,защото не съм имал много контакти с такива животни.Само знам,че питбула не е нито глупав,нито не изпълнява команди,още по-малко е агресивен и 'може във всеки един момент да полудее и да ми откъсне ръката'.Казвам го от опит(дълъг)...
    Все пак въпрос на вкус,но ако не сте много запознати не пишете толкова много глупости

Супер фен Аватара на InitialD
    Град
    Източен Бейрут , Ливан
    Предпочитам и е по точно да се уточни за питбул,стафордширски питбул териер или английски питбул териер говорим...защото аз предпочитам Стафордширски питбул териер...немската овчарка е много лигаво и глупаво куче за мен!!!
    И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.

Немската рилура
    Цитирай Първоначално написано от sweetsunshine
    Аз не искам да умирам,докато не опитам от всичко в тоя скапан живот..

Град
    У дома пред компютъра
    ...

Мега фен
    Град
    Utopia..
    Цитирай Първоначално написано от pitbullbg
    napravi edna prosta statistika i 6te vidi6 kolko uhapvaniq ima ot pitbull i kolko ot nemska ov4arka i tn.. daje bulonkata e pred pitbulla...
    ти явно не си се наспал нещо ...
    чети във вестниците как всеки месец някое дете е нахапано до смърт от големоглавия помяр , наречен питбул
    и били по-кротки от булонките
    ако е така ,защо в повечето щати в Америка тая порода е забранена да се отглежда ?!
    май ще ти дойде акъла ,само ако някое куче ти оглозга крака до кокала

Супер фен
    по тоя въпрос нема кфо да се спори.. питбула винаги ще приспи овчарката завинаги..

Само след като изгубим всичко сме свободни да направим каквото и да е.

Град
    У дома пред компютъра
    ...

jarring
    Guest
    az sam za bit bullite te sa mnogo hubavi ku4eta nakoito naistina mojesh da se kefish i nemskata ovcharka e mnogo hubavo kuche no pit bullite sa the best [/b]

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от OtherDimension
    Цитирай Първоначално написано от pitbullbg
    napravi edna prosta statistika i 6te vidi6 kolko uhapvaniq ima ot pitbull i kolko ot nemska ov4arka i tn.. daje bulonkata e pred pitbulla...
    ти явно не си се наспал нещо ...
    чети във вестниците как всеки месец някое дете е нахапано до смърт от големоглавия помяр , наречен питбул
    и били по-кротки от булонките
    ако е така ,защо в повечето щати в Америка тая порода е забранена да се отглежда ?!
    май ще ти дойде акъла ,само ако някое куче ти оглозга крака до кокала
    nz koi se e naspal i koi ne e... zabraneni sa v pove4eto 6tati v amerika ne samo zaradi ohapvaniqta a i zaradi borbite koito se provejdat... i ne mi govori 4e nqkoe ku4e 6te mi oglozga kraka do kokala... zanimavam se s porodata ot 3 godini
    http://www.bulgar-bg.com/pitbull/phpBB/gallery/pictures/BIG%20MAN'S%20ELI%20(CLEMMONS)_jpg.jpg

Guest
    Само който има ГОЛЯМ ОПИТ с кучета, той да си вземе пит бул, за да може да го възпита.
    Ne sym syglasna. Bqh na 16, kogato mi podariha pitbul, a pyrvoto si ku4e polu4ih, kogato bqh na 13. edva li za 3 godini sym dobila koi znae kakyv GOLQM OPIT s ku4etata i vypreki tova Berta (taka se kazva6e pitbulkata) i dosega si ostava edno ot nai-poslu6nite mi jivotni. Gledala sym ov4arki, dalmatinci, bokser, dva pitbula, uli4en melez, amerikanski buldog i nai-otgovorno smeq da tvyrdq, 4e porodata ne opredelq na 100% haraktera na ku4eto - naprimer s ednata ov4arka se razbirahme samo s pogled, dokato drugata izob6to ne q puskah ot povoda, a amerikanskiqt buldog go be6e strah ot vsi4ko, koeto myrda. I za razlika ot Berta, drugiqt mi pitbul be6e izkliu4itelno typ.
    Osven tova pitbulite sa zlobni, za6toto horata gi u4at da bydat takiva. Cqlata vina pada vyrhu stopanite, koito si vzemat ku4e s predubejdenieto, 4e to si e ubiec po priroda i tyi kato i bez tova si e zlobno, za6to li da ne go doozlobim posle se 4udqt za6to, adjeba, tova ku4e ne gi slu6a, kato vidi kotka... ami za6toto ne sa go nau4ili da slu6a

Guest
    nemskata ov4arka za men e edno golqmo ku4e i mn qde no p1k ne stava za ni6to drugo osven da lae.tq strahlivo ku4e.az samiq imam edin edna jenska pitbulka i ne e vqrno 4e te sa tapi ili zlobni te sa kato vsi4ki jivotni ako ne go zaka4a6 nqma i to da te narani moq pitbul e mn drujeliuben toi spi pri men i ne zaka4a kotkata .tq izp1lnqva vsi4ki komandi koito i kaja.ami pitbula kato go u4i6 o6te ot mal1k da se bie s drugite ku4eta mn qsno 4e 6te stane zloben . a ako go bie6 6te te namrazi i 6te te napadne vse nqkoga .toi si me sl.u6a mn i nemoje bez men zatova go vodq na vsqkade s men.zatova koito iska tokova ku4e trqbva da znae 4e kakto se otnasq stopanina s s ku4eto taka i to 6te se otnasq s nego.za men pitbula e po dobriq izbor ot dvete ku4eta moje da e mn sk1po ku4e no si zaslujava.koito iska pitbul da si vzeme .

Супер фен Аватара на pitbullxx
    Град
    Пловдив
    Питбул аз имам чистокръвен питбул и от години ходя на изложби.На к9 тренировки съм го обучил и просто питбула е едно умно и много енергично куче.И немска овчарка съм имал и да и тя е много умно куче ,но всъщност кучето е такова ,каквото си го направиш на питбула и б12 му давам да превръща мазнините в мускули ,но да знаеш че не се дава на големи кучета ,защото напряга сърцето и от малко ,като е недей да го биеш още като е малко ако направи нещо го удари с навит вестник по муцуната 1 път ,но леко колкото да изшуми вестника да го сплашиш.Аз се имам с съдийте на изложбите за кучета и един ми беше казал нещо много правилно " никога не го удряи за да усети болката " и ся затва повечето кучета ,като им дигнеш рака и се крият ,като мишки и в една книга ,като си купих за кучетата пишеше не удряи с рака удряи с вестник свиваш весника и удряш по лицето да се стресне ,а ако го удариш с рака толкова болка ще усети ,че всеки 2ри като му дигне рака ще се крие ,като мишка. Еи така заплашително да му посегнеш без ,да го докоснеш клякат и се крият удряш ЛЕКО да се стряска и повтаряш думата не,не и то му влиза в акъла ама тва се прави от малко вече голямо ли е си е тъп и тъп остава и е нужно да го храниш на ден по 1 път с около 400 грама гранули не яде толкова много ,колкото всички си мислят.И трябва да се грижиж много добре за него.Аз съм за питбул. Ако имаш някакви въпроси питай.
    Born Bad,The Dog who loves too much!
    ---------------------------------------------

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Ха, Питбула!

Тоя ми е селски... бях го забравила...
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Аз жiweя, заshтоto жиweesh тi .. mоеto shтасtие s тwoeto iмe нариcham, заshтоto тi съshтесtwуwash и аз те оbichaм!

ЯСНО ЛИ Е!

Мега фен Аватара на babity
    Искам да видя чистокръвния питбул. Също ми е интересно да разбера и откъде е внесен(и развъдник). Още по - любопитно би ми било да разбера какви титли има и кой му ги е присъдил. 'Щото според мен в най - добрия случай имаш Стаф.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си