- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Moderated: pitbull vs. nemska ovcharka
zdr parvo az sam avtora na temata no sled kato me bannaha ne mojah da vlizam mesec i sq sam pak tuk i re6ih da vidq kvi komentari ima... mn 4etoh brao na vas mn sa za nemskata ov4arka no i za pitbulla ne sa malko za tezi koito mislq pitbulla za mn zloben moga da vi kaja kakto i nqkoi drug user koito e pisal 4e kakto si naprai6 ku4eto taka 6te go glerda6 edin kaza 4e imal pitbull i poznaval samo 3-ma nego i 2-ma priqwteli e ia z imam pitbull i to 2 ne moga da gi pokaja za6toto ne moga da gi kaja v nikoi sait ne razbiram za da gi vidite... parvoot mi ku4e go zeh na 10 meseca golqmo... i ne sam vidql do sq ne6to zlobno v nego osven sre6tu dr ku4eta koito i 4ovek da ide do nego skara i se raadva kogfaot e s men nai ve4e... mn e ligava i obi4a mn da si igrae nqkoi kaza 4e pitbulla moje da razkasa nemska ov4arka da q razglobi emi normalno... i ne zavisi ot razmerite a ot pitbulla ima pitbull ima i pitbull... kazaha i 4e se vra6tali na sa6toto mqsto ot kadeto sa tragnali mi moito ku4e nemoje bez men... izlezna ot dvora edin den i otide tam kadeto po 4esto q vodq pri edin priqtel... i toi q varnal vav ka6tataako nqkoi mu se zanimava 6toto mn si mislqt 4e napadat hora neka da ide vav nqkoi medicinsko zavedenie ili da pusne tema da vidite kolko pati hora sa hapani ot nemska ov4arka rotvailer li dr porodi i kolko ot pitbulli...Първоначално написано от neMec`
i moga da kaja 4e pitbula ne e po malko inteligenten ot nemskata ov4arka kakto nqkoi si mislqt 4e deistvat po instinkt golqmoto mi ku4e sdavi 3 pati malkoto... i kfo mislite 4e stana??? 4e go izqde??? neee sled kato izvikah go pusna i legna na zemqta i ne mradna... praete si sami izvodi i se pak sqko ku4e deistva taka kakto si go vazpital
http://www.bulgar-bg.com/pitbull/phpBB/gallery/pictures/BIG%20MAN'S%20ELI%20(CLEMMONS)_jpg.jpg