- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Momcheta,koi sa 10-te nai-vajni neshta v edno momiche?
Tova mi e vaprosa.Momcheta,koi sa 10-te nai-vajni neshta v edno momiche?![]()
“Simplicity is Beauty and Beauty is simplicity, nothing more, nothing less.”
-- http://www.youtube.com/watch?v=15uFb2wjxjg <3
Код:01. чар 02. интелект 03. красота 04. общи интереси 05. Забавна 06. откачена 07. енергична 08. да се целува добре 09. да може да ме изненада 10. да неме ревнува прекалено много
WILD_BOY:
горе долу така...01. чар
02. интелект
03. красота
04. общи интереси
05. Забавна
06. откачена
07. енергична
08. да се целува добре
09. да може да ме изненада
10. да неме ревнува прекалено много![]()
1. Ибане
2. Ибане
3. Ибане
4. Ибане
5. Ибане
6. Ибане
7. Ибане
8. Ибане
9. Ибане
10. Ибане
Като не искате да си го признавате аз ще ви помогна!
Ха Ах Ха Ах ХА аха Ха ах аХ Ха хА Ха Ах Ха Ах ХА аха Ха ах аХ Ха хАХа Ах Ха Ах ХА аха Ха ах аХ Ха хА Ха Ах Ха Ах ХА аха Ха ах аХ Ха хА Ха Ах Ха Ах ХА аха Ха ах аХ Ха хА Ха Ах Ха Ах ХА аха Ха ах аХ Ха хА Ха Ах Ха Ах ХА аха Ха ах аХ Ха хАПървоначално написано от Анонимко
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Ни се смей дивойко! Според теб говоря глупости. Но ако имаш най-малко представа от момчешка психология ще знаеш, че съм прав.
Ти пък от къде знаеш какво си мисляПървоначално написано от Анонимко
И от къде знаеш, че нямам представа от момчешка психология
И най-важното, как може да си сигурен/а, че не съм съгласна с теб
![]()
Моля ти се не ме карай да ти обяснявам психологията човешка, защото съм нагрухан в тази област.
А няма какво да ми се молиш. Имам си наблюдения. И ми е много ясно, че "Ибането" (не случайно с главно И) е най-важното нещо. Но поне на 10-то място можеше да сложиш външния вид...Първоначално написано от Анонимко
![]()
Мда изглежда съм го пропуснал. Тук си абсолютно права. Мдам... Въпреки че зависи от гледната точка. Опа изпуснал съм и още една важно нещо, което може да е от абсолютно значение за външния вид - алкохол в собствената кръв. След 2-3-4 промила всички са еднакви![]()
Или малко кръв в собствения алкохол...Първоначално написано от Анонимко
Бре както и да е. Писна ми да флудя. Винаги съм бил от най-добрите флудери! Ай със здраве, докато пак остана без работа.
1. 4ar
2. SEX
3. gradna obikolka
za pove4eto mom4eta tova e nai vajnoto no kak li e po princip
Fuck The Religion
1.ИнтеУект(колкото моя, иначе може да се сбием)
2.Красота(173/55, кестенява коса, кафяви очи)
3.Чар(усмивка, която ме кара да се разтопя)
4.Общи интереси(да не се изприщи докато каже "интерпретатор, компилатор, колениарен" и т.н.)
5.Да е достатъчно откачена за да ме търпи(в момента тестът е към края, вероятно резулатът ще е 10/10)
6.Да е мръсница в леглото(пас)
7.Да иска да разкъса дрехите ми когато ме види(това по повод заплашителния sms който получих онзи ден)
8.Трябва да е способна да спечели доверието ми(проблеми - минало)
9.Да се вписва в компанията в която се движа(няма проблем)
10.Да не живее на 300км. от мен(е да, ама живее!!!)
11.Да умее да ме съветва.....и аз да се всушвам в тях от време на време само за разнообразие, нищо че винаги е права.(NB!)
Както виждате за всеки са различни, така че няма особен смисъл от тази "анкета"Най-важното е да си паснеш с човека, когото обичаш, а дали той ще иска от теб само "ибане, ибане ..." или "интеУект", или нещо друго, зависи само от всеки отделен човек, уникален, такъв какъвто се е изградил с годините
![]()
Все пак ще ви кажа и моя топ 10 :
1.Свободолюбива (най-важното за мен)
2.Да притежава смелост да следва сърцето си
3.Да е откровена винаги !!!
4.Разбира се да е чаровна( сини очи и висока )
5.Ум ( за да ми разбира развиването на тези)
6.Поне малко да харесва футбола ( може и много )
7.Да не ми отнема от личната свобода
8.Да не е ревнива, защото ще получи инфаркт
9.Да ми е вярна, защото аз ще й бъда
10.ДА ПРАВИ КАКВОТО СИ ИСКА !![]()
обичам дениту ми{}
1 Да издържа на ибане
2 Тяло - изваяно , гърди - стегнати и оформени
4 чаровно излъчване , загъдачна усмивка, ккрасиви , дълбоки и пълни с мистерия очи, като я видиш да ти се иска да я схрускаш![]()
5 Да знае какво иска
6 Да може да мисли, ЛОГИЧНО! Да проявява разбиране, да умее да се поставя на моето място като критикува грешките ми, като иска нещо от мене да го казва а не да си мълчи и да ми се сърди 3 месеца след това за нещо което е трябвало да направя ама аз изобщо не съм разбрал че трява![]()
, да не ме лъже мами, да не плете интриги, да е откровена, да може да прави компромиси, ДА НЕ МЕ ОТДЕЛЯ ОТ ПРИЯТЕЛИТЕ, абе въобще да няма характер от типа тъпа овца
.
7 Да е мъжко момиче, да не хленчи, да не я е страх от всичко и най вече от мен (имах една дето я беше страх да се качи в колата ми)![]()
8 Да има свясни родители
...
Аз сънувам мамо аз сънувам мамо,
мерцедеси само, мерцедеси само,
лъскави и черни нови и модерни,
мерцедеси мамо мерцедеси мамо.
Външност,Външност,Външност ,Външност,Външност,Външнос ,Външност,Външност,Външнос т,Външност,Външност,Външно т,Външност,Външност,Външно ст,Външност,Външност,Външн ст,Външност,Външност,Външн ост,Външност,Външност,Външ ост,Външност,Външност и какво има в главата![]()
![]()
![]()
Ами всяко момче има различни представи за момичето,с което иска да бъде ама всички искат да е хубава,умна,да дава свобода и да не ревнува...а и за сексаНо ако някой търси нещо перфекно няма да го намери
...Все ще имая нещо,което ен харесваш в гаджето си,но и ти не си перфектен...Важното е да се обичате много
![]()
Как Да Ти Кажа Че Те оБичАм,КоГатО Те ГледаМ с ДруГa Да ВърВиш?Как Да Ти КаЖа Че По ТеБ сЕ УвлИчаМ,КогАт0 с РадоСт Не Ме ПозДраВи?Как Да Ти Кажа Че По Теб КопНея, КоГато оБиДи БезБроЙ Ми Дари?Как Да Ти КаЖа чЕ НаСила Се Смея ЗащоТо ОтВъТре Ме БоЛии
TOQ PA MNOGO SI ZLE WE huvbavo dobre vun6tnost zemi si nekoq tupa kurva ot magistralata s neinata "krasiva vun6tnost"ama ina4e da e tupa kato ovca ili nekuv foto model deto postoqnno da te pita dali tva ti haresva ili da ti govori za dietite xaxxa 6e mi e mnooogo zabavno kak 6e q rturpi6![]()
![]()
![]()
![]()
SlAdUrI nIkOgA nE kAzVaItE nIkOgA
Abe momcheta vie samo za sex li mislite?!![]()
![]()
![]()
“Simplicity is Beauty and Beauty is simplicity, nothing more, nothing less.”
-- http://www.youtube.com/watch?v=15uFb2wjxjg <3
magi_megi predpolaga seПървоначално написано от magi_megi
izvyn temata e no magi_megi obyrni na edno mom4e vnimanie,4e ne6to prostotii iska da prai mai
) vij temata "obi4am q!" ako ne si go napravila o6te
![]()
InHell i za drugite podobni mneniq 6to ne vzemete pone malko primer ot Frank_Lampard nqma da sbyrkate![]()
![]()