.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 32

Hybrid View

За устните

Как мога да си направя устните по розови,червени,румени без цхервило или нещо дето си личи че е изкуствено има доста хора дето имат страшно розови устни и аз знам някои дето преси не им беше чак така

Мажи се с чушка.
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

mi nz balsama v1r6i mn dobra rabota
    Животът това не са дните които са изминали,
    а дните които сме запомнили.

Град
    София
    ами...доколкото разбирам не искаш червила гланцове...но пък можеш да си купиш такъв балсам..примерно на нивеа...тези с череша и ягода...много са сладки и ти подхранват устните..
    иначе незнам по-естествен начин да са ти червенички..
    thugs get lonely too...

Балсам и момче ? незнааам дали е редно

Като си момче за кво по дяволите ти е да са ти розово устните? Освен, ако не си гей, де, но пък ако си - давай смело с гланца и червилото.
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Вземи си балсам. Ако те заподозрят -> отрчай до край

Знаех си че не е добра идеа явно требва прсто да ти са такива каквито са еее ок макар че нямаж предвид мнооого розови както и да е де тенкю ениуеи

ei tova 4e 6te polzva6 balsam ne zna4i 4e si gei i usnite ti nqq sa mn rozavi a prosto po-xubavi spox az ne mislq 4e si gei
    Животът това не са дните които са изминали,
    а дните които сме запомнили.

Град
    варна
    На Nivea с нар гланца е страхотен.Има невероятен аромат(и вкус ) и придава лек червен нюанс на устните Но мисля,че щом си момче ще те разобличат

A friendly look, a kindly smile, one good act, and life's worthwhile.

"Дъвчи" ги =D Просто леко ги гризкай,стават много хубави и меки след това,ама е за кратко .. друго не знам,което да ти помогне (без балсами и т.н.)
    { Георги the one ♥ }
    ...........run MF run ;]

Град
    варна
    Цитирай Първоначално написано от buttertoast
    "Дъвчи" ги =D Просто леко ги гризкай,стават много хубави и меки след това,ама е за кратко .. друго не знам,което да ти помогне (без балсами и т.н.)
    ааа това е супер лошо за устните..после стават ужасно напукани

A friendly look, a kindly smile, one good act, and life's worthwhile.

Koi da si predstavi 4e sred cqlata taq zloba ima i mom4eta koito mislqt za ystnite si?? (ne se podigravam)!!
    The Prodigy = The legend!

maji gi s olio ot kanela, to e leko parlivo i gi kara leko da nabubnat neznam dali v bg go ima tova, as go ispolzvam i go preporu4vam!

Мега фен Аватара на SunSmile
    Ем пич, понейе се притисняваш да носиш гланц, което нормално и похвално! Препоръчвам ти да отидеш до аптеката и да си вземеш Боров вазелин ( не се използва за това, което може би си помисли). Използва се за напукани устни и има огромен ефект. Мажи се вечер преди да си легнеш и до сутринта ще е попил и устните ти ще са по-здрави и малко по-розови. Не е скуп струва около лев и нещо, но има голям ефект, особено през зимата, когато устните се изсушават. Аз го използвам преди да си легна, иначе през деня си нося гланц или червило
    Нея целуваш нали и
    нея лъжеш ти
    както мене лъжеш ти
    Щом дo мене той заспи
    знам, че искам да си ти
    трябва да реша ... трябва да реша...

Град
    Испания

;]

Чувала съм че е хубаво да ги търкаш с лед. Аз така и така не съм опитвала,но опитай може и да стане нещо нищо не губиш

Мега фен Аватара на SunSmile

Re: ;]

Цитирай Първоначално написано от AnChItOoOo
    Чувала съм че е хубаво да ги търкаш с лед. Аз така и така не съм опитвала,но опитай може и да стане нещо нищо не губиш
    С лед ли? Никога до сега не бях чувала нещо такова. Споредмен едва ли е мн добре за устните, имайки в предвид, че са мн чувствителни
    Нея целуваш нали и
    нея лъжеш ти
    както мене лъжеш ти
    Щом дo мене той заспи
    знам, че искам да си ти
    трябва да реша ... трябва да реша...

Бях чела някъде,че смес от зехтин и сол когато се намаже на устните и постоиш така 10ина минути примерно и стават по-плътни и розови

Re: ;]

Цитирай Първоначално написано от PeBuLs_BaBe
    Цитирай Първоначално написано от AnChItOoOo
    С лед ли? Никога до сега не бях чувала нещо такова. Споредмен едва ли е мн добре за устните, имайки в предвид, че са мн чувствителни
    С лед Струва ми се ужасно за устните, ако се прекали да вземат да посинеят Пък и като останат влажни и изсъхнат се пукат и загрубяват.
    Към автора: а защо не се мажеш с балсам само като си у вас, на улицата не го ползвай

Град
    Испания

;]

Така съм чувала,пък и е логично леда да ги накара да се зачервят.А и той няма да ги търка 2 часа че да се напукат после

Цитирай Първоначално написано от Bon_bOn_ChE
    Бях чела някъде,че смес от зехтин и сол когато се намаже на устните и постоиш така 10ина минути примерно и стават по-плътни и розови
    +1
    Пробвала съм го и наистина устните се ексфолират и стават по-меки и розови, но солта е доста неприятна и 1 час след това имах гаден вкус в устата .Аз имам точно обратния проблем - устните ми са прекалено червени и всички мислят, че винаги съм с червило, а аз правя какво ли не, за да са неутрални и бежови.

Цитирай Първоначално написано от borovinkaa
    Цитирай Първоначално написано от Bon_bOn_ChE
    +1
    Пробвала съм го и наистина устните се ексфолират и стават по-меки и розови, но солта е доста неприятна и 1 час след това имах гаден вкус в устата .Аз имам точно обратния проблем - устните ми са прекалено червени и всички мислят, че винаги съм с червило, а аз правя какво ли не, за да са неутрални и бежови.
    i as sam s mn 4erveni ustni i iskam bejovi ;(;( ama nqma daje i bejovo 4ervilo kato sloja i si li4i 4e sa mi mn 4erveni :S:S:S

Цитирай Първоначално написано от chocolate`kiss
    Вземи си балсам. Ако те заподозрят -> отрчай до край
    +!

хуху момче с гланц...мале днеска седи един приятел доооо един там некъв друг и се провежда следния диалог
    -абе коя ми пуши от цигарата,бе
    -аз
    -бе ти гланц ли си слагаш
    -да
    тва между момчета
    ебати

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си