- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- За устните
Как мога да си направя устните по розови,червени,румени без цхервило или нещо дето си личи че е изкуствено има доста хора дето имат страшно розови устни и аз знам някои дето преси не им беше чак така![]()
Мажи се с чушка.
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
mi nz balsama v1r6i mn dobra rabota
Животът това не са дните които са изминали,
а дните които сме запомнили.
ами...доколкото разбирам не искаш червила гланцове...но пък можеш да си купиш такъв балсам..примерно на нивеа...тези с череша и ягода...много са сладки и ти подхранват устните..
иначе незнам по-естествен начин да са ти червенички..
thugs get lonely too...
Балсам и момче ? незнааам дали е редно![]()
...
Като си момче за кво по дяволите ти е да са ти розово устните? Освен, ако не си гей, де, но пък ако си - давай смело с гланца и червилото.![]()
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Вземи си балсам. Ако те заподозрят -> отрчай до край![]()
Знаех си че не е добра идеаявно требва прсто да ти са такива каквито са еее ок макар че нямаж предвид мнооого розови както и да е де тенкю ениуеи
ei tova 4e 6te polzva6 balsam ne zna4i 4e si gei i usnite ti nqq sa mn rozavi a prosto po-xubavi spox az ne mislq 4e si gei
Животът това не са дните които са изминали,
а дните които сме запомнили.
На Nivea с нар гланца е страхотен.Има невероятен аромат(и вкус) и придава лек червен нюанс на устните
Но мисля,че щом си момче ще те разобличат
![]()
A friendly look, a kindly smile, one good act, and life's worthwhile.
"Дъвчи" ги =D Просто леко ги гризкай,стават много хубави и меки след това,ама е за кратко .. друго не знам,което да ти помогне (без балсами и т.н.)
{ Георги the one ♥ }
...........run MF run ;]
ааа това е супер лошо за устните..после стават ужасно напуканиПървоначално написано от buttertoast
A friendly look, a kindly smile, one good act, and life's worthwhile.
Koi da si predstavi 4e sred cqlata taq zloba ima i mom4eta koito mislqt za ystnite si??(ne se podigravam)!!
The Prodigy = The legend!
maji gi s olio ot kanela, to e leko parlivo i gi kara leko da nabubnatneznam dali v bg go ima tova, as go ispolzvam i go preporu4vam!
Ем пич, понейе се притисняваш да носиш гланц, което нормално и похвално! Препоръчвам ти да отидеш до аптеката и да си вземеш Боров вазелин ( не се използва за това, което може би си помисли). Използва се за напукани устни и има огромен ефект. Мажи се вечер преди да си легнеш и до сутринта ще е попил и устните ти ще са по-здрави и малко по-розови. Не е скуп струва около лев и нещо, но има голям ефект, особено през зимата, когато устните се изсушават. Аз го използвам преди да си легна, иначе през деня си нося гланц или червило![]()
Нея целуваш нали и
нея лъжеш ти
както мене лъжеш ти
Щом дo мене той заспи
знам, че искам да си ти
трябва да реша ... трябва да реша...
Чувала съм че е хубаво да ги търкаш с лед. Аз така и така не съм опитвала,но опитай може и да стане нещонищо не губиш
С лед ли? Никога до сега не бях чувала нещо такова. Споредмен едва ли е мн добре за устните, имайки в предвид, че са мн чувствителниПървоначално написано от AnChItOoOo
![]()
Нея целуваш нали и
нея лъжеш ти
както мене лъжеш ти
Щом дo мене той заспи
знам, че искам да си ти
трябва да реша ... трябва да реша...
Бях чела някъде,че смес от зехтин и сол когато се намаже на устните и постоиш така 10ина минути примерно и стават по-плътни и розови![]()
С ледПървоначално написано от PeBuLs_BaBe
Струва ми се ужасно за устните, ако се прекали да вземат да посинеят
Пък и като останат влажни и изсъхнат се пукат и загрубяват.
Към автора: а защо не се мажеш с балсам само като си у вас, на улицата не го ползвай![]()
Така съм чувала,пък и е логично леда да ги накара да се зачервят.А и той няма да ги търка 2 часа че да се напукат после![]()
![]()
+1Първоначално написано от Bon_bOn_ChE
Пробвала съм го и наистина устните се ексфолират и стават по-меки и розови, но солта е доста неприятна и 1 час след това имах гаден вкус в устата.Аз имам точно обратния проблем - устните ми са прекалено червени и всички мислят, че винаги съм с червило, а аз правя какво ли не, за да са неутрални и бежови
.
i as sam s mn 4erveni ustni i iskam bejovi ;(;( ama nqma daje i bejovo 4ervilo kato sloja i si li4i 4e sa mi mn 4erveni :S:S:SПървоначално написано от borovinkaa
+!Първоначално написано от chocolate`kiss
![]()
хуху момче с гланц...мале днеска седи един приятел доооо един там некъв друг и се провежда следния диалог
-абе коя ми пуши от цигарата,бе
-аз
-бе ти гланц ли си слагаш
-да
тва между момчета
ебати![]()