.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20

Hybrid View

Черни точки!

От кой продукт срещу черните точки сте най-доволни? Докато преглеждах подобни теми стигнах до извода, че Гарниер Пюр 3в1 наистина помага. Аз в момента ползвам лосиона срещу черни точки на Clean&Clear, но резултат не виждам вече седмица.
    Discuss.

Град
    Sofia
    Наистина продукта на Гарниер 3в1 е много добър и наистина много помага (от личен опит),но въпреки всичко трябва да си ходиш и на козметик да ти ги махат от време на време...

Супер фен Аватара на splendour
    Град
    dobri4
    Цитирай Първоначално написано от ...FaShIoN...
    Наистина продукта на Гарниер 3в1 е много добър и наистина много помага (от личен опит),но въпреки всичко трябва да си ходиш и на козметик да ти ги махат от време на време...
    kak i kolko stryva?
    http://impulse.bg/bebcho0o0
    Въпрос: Защо Дядо Коледа няма деца?
    Отговор: Защото топките са му на елхата.

Това с козметика ми е ясно, просто не ми харесва идеята да ми чоплят лицето и за това съм решен да не стъпвам там

Да ти кажа и двете съм ги ползвала ама ефект никакъв ... Два пъти си зимах това на Гарниер, вече съм на третата тубичка на Clean&Clear, но нищо... При всеки е различно естественно, но при мен лично не действа.

polzvai scrab za lice nqkolko puti sedmi4no za da ti se po4istvat porite dulboko i da premahva6 murtvite kletki! preporu4vam St. Ives s par4enca kaisiena ko6tilka!

Аз също използвам Гарниер 3в1,но повече съм доволна от лосиона на vichy,струва 18лв. и определено има видим ефект.Използвала съм всякакви лосиони,дори и тоя който ти изпозлваш на Clean&Clear , на Eucerin и др. ,но от този на vichy съм много доволна.

kolko struva tozi garnier 3 v 1 ???

Моя е 10.50,но го взех отдавна сега не знам дали е толкова

Град
    Bikini Bottom
    Глупости..... аз ползвах кво ли не....похарчих си спестяванята за скъпи продукти..и най-накрая си взех лентички за черни точки на нивеа. Мокря си нослето, слагам я..(миреше на линон) изсъхва и става като твърдо, и отлепям внимателно.... почти всички черни точки за полепнали по лепенката и нослето ми е чисто.

Струват 6лв. кутийката като там са 6 лепенки
    4 за нос
    и 2х2 триъгълничета за брадичката и носа

Е това с лентичките звучи по нормално, все пак не знам как се махат с тея кремове, пък на лентичките направо залепват.. ще зема да го пробвам, thx!

Тоалетни трици - Разтривам върху влажна кожа и оставям да изсъхне като маска или изплаквам с вода без да го чакам да изсъхне.
    Аспиринова маска - аз си я правя с хума (и аспирин пазбира се) и след това нанасям хидратираща маска, но ако кожата ти е по-мазна и без хидратиращата можеш да минеш. Маската се прави не по-често от 2 пъти седмичнои ако ще излизаш след това трябва да нанесеш крем със слънцезащитен фактор, но аз те съветвам да си я правиш вечер, за да не се налага да слагаш слънцезащита.

Хора аз ползвам измиващия гел на L`oreal от няколко месеца и съм много доволна почиства лицето и прави кожата мека.

Супер фен Аватара на rusoto_baby_f
    Цитирай Първоначално написано от ^^FieRy_GirL^
    Моят си го взех 11,50лв

Голям фен Аватара на o0ps
    Цитирай Първоначално написано от cotton candy
    polzvai scrab za lice nqkolko puti sedmi4no za da ti se po4istvat porite dulboko i da premahva6 murtvite kletki! preporu4vam St. Ives s par4enca kaisiena ko6tilka!
    Ще дадеш ли малко повече инфо за тази скраб? Какво преставлява, как се използва, откъде се купува, колко струва?

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от ^^FieRy_GirL^
    ми аз си го взех за 9-10 лв и съм много доволна

Град
    Bikini Bottom
    Цитирай Първоначално написано от Kassu
    Е това с лентичките звучи по нормално, все пак не знам как се махат с тея кремове, пък на лентичките направо залепват.. ще зема да го пробвам, thx!
    Ти хубаво си ги вземи, но си вземи и един тоник за 1-2лв. че след като си ги отлепиш и изплакнеш с вода, да го използваш да ти се оспокои кожата. И тва го прави 1път в седмицата, и незабравяй да ги отлепяш бавно и внимателно. Неприятно е усещането, но все пак ефекта е поразителен. Ако ги издърпаш бързо като кола маска (както аз правих в началото), само ще съсипеш лепенките и нищо няма да направиш.

Айде успех.

Искам да ви попитам...
    Имам една приятелка която е на 12 години.
    Тя има черни точки и иска да се оттърве от тях.
    Вчера ме попита дали е малка за Garnier 3in1?
    Аз и казах,че май не е за нея но и обещах да питам?
    Е,ако някой знае дали ще и стане нещо ако го ползва на 12,моля пишете.
    За info кожата и е нормална.
    Мерси предварително
    Бъди такъв,какъвто си!

Супер фен
    Град
    na edno mqsto
    евелин pure control измиващ гел и тоник...ползвам го от седмица и съм изключително доволна, гела е около 4 лв,а тонико към 3
    Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...

Аз използвам Garnier 3 в 1,обаче не съм никак доволна .Сутрин и вечер си измивам лицето с него,правя си маски 2 пъти в седмицата,обаче тия черни точки не се махат .Според мен няма значение много възрастта за използването му...Аз съм на 12 и все пак го използвам.Но колкото повече черни точки имаш на тая мойта възраст си 100% предразположен към гадни пъпки
    Пътеката ли стана тясна или вие пораснахте? Гледайки нагоре, малко се захласнахтеее . ;]]

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си