.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Тема: Перли

house`music
    Guest

Перли

Здравейте!Имам въпросчета относно перлите за тен на лицето.Ползвате ли ги?Знам че има едни на Ейвън - Арабски блясък.Знаете ли колко струват?Също така видях едни на Руби Роус за 9лв но незнам дали са качествени Препоръчайте ми някоя марка и цена,защото се колебая И последно въпросче - за цялото ли лице ги ползвате или само като руж по бузките Ще се радвам ако ме поориентирате малко.Мерси предварително

Zdrasti
    zna4i ima razli4ni po cvqt perli ima gi po4ti vyv vsqka marka kozmeti4ni materiali (stava vypros za grim) ima i ot 3-4 leva ima i ot 20-30 leva ima v oriflame perli te struvat okolo 25 leva i naistina sa hubavi ima i v avon kakto ti kaza arabski blqsak te sa mai okolo 15 leva sy6to sa hubavi ne 4e sym probval

po princip perlite se slagat s 4etka za perli na skulite malko na pradi4kata i na nosa i malko po 4eloto taka liceto stava po-vpito a kakyv cvqt da si vzeme6 tova zavisi ot tvoqta koja ako e po-svetla i 4ervenikava po-dobre e perli sys rozovi "top4enca" a ako e tymna po dobre ot tymno kafqvite i t.n.

Guest
    az gi polzvam na AVON ,arabski blqsuk..
    Struvat 11,ili 12 lv.. ne pomnq tochno..obache ne poveche ot 12..
    Emi da..slagat se na cqloto lice..no poveche nablqgash nad skulite..tam trqbva da e po silno..
    Nadqvam se da sum ti pomognala
    bye , bye .. !!

house`music
    Guest
    А освен на Ейвън и на Орифлейм някакви други марки и цени знаете ли

Emi naLi ti Kazah na Po4ti VsqKa MarKA za GrimoVe ima I peRLi Idi V kOzmeti4en MagaZin i Kaji 4e SIka6 PerLi i GotOvO 6te Ti dAdat 500 Vida ima i NqkaKvi IzmiSLeni po 3-4 Leva aMa po-Dobre Si vZemi nqKoi Ot 10-na leva pone
    aIde 4a0 zaSega ot Men

Град
    Stara Zagora
    Аз съм ползвала и на Авон и на Орифламе, ама тези на Авон са много мънички и мн "засядат" по четката, а и много се трошат.За това сигурно от 2-3 години насам съм си с Орифламе-имат страхотен блясък. Слагай си ги като руж-засмукваш си устните, да ти хлътнат бузките и там където е най-испъкналата част с леки въртеливи движения(за да не стане тип мазано замазано)си ги слагаш-от края на ухото към края на устната, без да слагаш непосредствено до устната. Ако си и с по-издължено лице си сложи и малко на челцето и брадичката.Перлите седят и много стилно, ако си с голямо деколте и си напудриш добре шията-перфектен блясък....

Голям фен
    Град
    sofia
    Лично от перлите на Ейвън съм много доволна. Няма да сгрешиш, ако си ги вземеш. Принципно от към продуктите на Ейвън съм доста резервирана, но този си заслужава. А това, че се трошели и влизали в четката?! Ми от четка до четка разликата е огромна! И незнам, за да се счупят какво ги правите?! Замеряте ли се с тях, чакате срока на годност да им мине ли?!

house`music
    Guest
    В крайна сметка се спрях на перлите на Ейвън - Арабски блясък,защото са по-приемлива цена (12лв),отколкото тези на Орифлейм(24лв ако не се лъжа).Благодаря ви все пак =D> \/

Голям фен
    Град
    sofia
    Цитирай Първоначално написано от house`music
    В крайна сметка се спрях на перлите на Ейвън - Арабски блясък,защото са по-приемлива цена (12лв),отколкото тези на Орифлейм(24лв ако не се лъжа).Благодаря ви все пак =D> \/
    После да напишеш дали си доволна от тях, че иначе ще се чувствам гузно... така горещо ти ги препоръчах

BeHuTo_91
    Guest
    i az sum adski dovolna ot perlite na AVON kupih si edna kutiika ama poneje si4ki priqtelki mi q polzvaha i svur6i burzo i posle se zapasih s o6te dve abe mn sam dovolna 4estno... gore dolu za okolo 6-7 meseca mi svurva ednata kutiika kato ima6 predvid 4e i az i sestra mi q pozlvame :P

Град
    na mnogo mesta
    i az sam 4uvala mnogo dobri dumi za tiq perli.i sega 6te si gi pora4vam.samo da popitam-kam tqh ima li 4etka ili otdelno se kopuva
    Pepelta e po-velika ot prastta,za6toto e gorqla!

Голям фен
    Град
    sofia
    Цитирай Първоначално написано от peperud4icata
    i az sam 4uvala mnogo dobri dumi za tiq perli.i sega 6te si gi pora4vam.samo da popitam-kam tqh ima li 4etka ili otdelno se kopuva
    отделно трябва да си я вземеш

Град
    na mnogo mesta
    blagodarim :P :P :P
    Pepelta e po-velika ot prastta,za6toto e gorqla!

Сладуранка
    Guest
    дистрибутор съм на Avon.перлите(с розов цвят) и перлите "арабски блясък" в тази брушура са 14.90 лвако те устроива цената поръчай на най-близкия до теб дистрибутор.аз имам цялата серия на "арабси блясък" и ми харесвамнението ти може и да е другорадвам се ако съм била полезна

BeHuTo_91
    Guest
    i az q imam cqlata seriq- pory4ah si q skoro poneje be6e na promociq ta daje be6e i v komplekt s edna mnogo sladka 4anti4ka. abe baq dalavera sa si tva perlite

Град
    Там където никой от вас не е бил =[;
    И аз ги имам тези перли на Ейвън "Арабски блясък" и наистина цената е приемлива пък и съм супер доволна
    Суетата.Моят любим грях.

Град
    Стара Загора
    аМи аЗ иМаМ теЗи нА oriflame но ги ползвам саМо пО сЪсТеЗаниЯ (сПоРтНи тАнцИ ) нЕ сА лОши нАнаСям гИ пО цЯлоТо лИце 24лв \/

Аз имам "Арабски блясък", няма четчица, а тампонче като при пудрата, но по-обемисто. Ала нанасянето им на четчицата е трудно, така че може да опитам с "Oriflame" или едни, които бяха препоръчали в друга тема: "Есенс" е марката.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си