.
Затворена тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Moderated:Май имам цистит,как се лекува и с какво?

Otnovo sam az!blagodarq za mneniqta i otgovorite na tema:"vypros kam momi4etata ot foruma".taka...malko se podobriha ne6tata pri men,pro4etoh mn statii v neta,i mislq 4e moje da imam cistit.nqma da hodq na lekar pone do kraq na sedmicata!vyrposa mi e sledniq,nqkoi da e imal cistit?znaete li s kakvo i kak se lekuva?moje li 4rez mn te4nosti da se opravq?

Moderated by miloto
    т.1 и т.7 от Правилника

Супер фен
    Град
    sofia
    pii 4ai ot me4o grozde, ili si si slagai kato te zaboli 6i6ence s topla voda mejdu krakata

Цитирай Първоначално написано от sh3_1s_7h3_0n3
    kakvo obshto ima temata sys 'sexa'
    poneje prednata mi tema be6e tuk,zatova i tazi e tuk!ako ne ti haresva i ti pre4i tuk,q premesti,kadeto mislish 4e i e mqstoto!Oba4e i drugata tema trqbva da premestish!?!
    a tva za 6i6enceto seriozno li be6e?hah...6toto men me boli samo kogato pi6kam,i to v kraq...

Moderated by miloto
    т.9 от Правилника

Супер фен
    Град
    sofia
    Цитирай Първоначално написано от malko_f`4e
    Цитирай Първоначално написано от sh3_1s_7h3_0n3
    kakvo obshto ima temata sys 'sexa'
    poneje prednata mi tema be6e tuk,zatova i tazi e tuk!ako ne ti haresva i ti pre4i tuk,q premesti,kadeto mislish 4e i e mqstoto!Oba4e i drugata tema trqbva da premestish!?!
    a tva za 6i6enceto seriozno li be6e?hah...6toto men me boli samo kogato pi6kam,i to v kraq...
    da tva sus 6i6enceto s topla voda stra6tno pomaga

da tva sus 6i6enceto s topla voda stra6tno pomaga
    mersi,v takyv slu4ai,ako nqkoi drug znae ne6ti4ko,6te mi byde mn polezen

Re: Moite leko glupavi zapitvaniq...

Цитирай Първоначално написано от malko_f`4e
    Otnovo sam az!blagodarq za mneniqta i otgovorite na tema:"vypros kam momi4etata ot foruma".taka...malko se podobriha ne6tata pri men,pro4etoh mn statii v neta,i mislq 4e moje da imam cistit.nqma da hodq na lekar pone do kraq na sedmicata!vyrposa mi e sledniq,nqkoi da e imal cistit?znaete li s kakvo i kak se lekuva?moje li 4rez mn te4nosti da se opravq?
    \

mila az imah cistit i otidoh na lekar toi mi predpisa hap4eta i si4ko se oprai za nqma i sedmica

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    аз имах(или още имам .. не е много сигурно)цистит..
    като малка имах хроничен - през пролетта и лятото за по една седмица изпитвах адските болки там долу .. не само като отивам до тоалетната,ама и иначе.. будех се нощем от болки.. беше непоносимо..като се разбра,че имам цистит лекарят ми предписа някакви антибиотици и всичко беше ОК оттогава много си пазех кръста,но какво стана тази есен реших,че вече всичко е минало и почнах да си ходя с по-къси блузки,якенца и пуловери и .. пак ми се прояви .. пак същата работа.. пак пих някакви хапчета и се оправих и сега пак си се пазя
    мен като ме заболеше .. отивах в банята и с топла,да не кажа гореща струя вода се сгрявах
    отиди на лекар,за да не стане по-лошо
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Голям фен
    Град
    trqvna
    a za6to prosto ne otide6 na lekar da ti prepi6e ne6to i za 2-3 dena da se opravi6 vmesto da se 4udi6 kakvo e i kak se lekuva

Супер фен
    Град
    Sofia
    Май имам цистит = отивам на лекар и проверявам! Цистита не е никак безопасно заболяване и се лекува с комбинирано антибиотично лечение и много други грижи.
    Better keep your mouth shut and appear stupid instead of open it and remove all doubts

Голям фен
    Град
    Стара Загора
    ъъъ...не че давам акъли ама... от къде си сигурна, че имаш цистит? То че и аз така писах в другата ти тема - да, но това както и статиите които си чела не могат да ти дадат 100% гаранция...
    Плюс тва що не искаш да ходиш на лекар? Ще ти изпишат лекарства и за няколко дена ще се пооправиш, а вместо тва ти искаш да се лекуваш сама чрез разни съмнителни методи...
    Или преодоляваш страха си и излизаш на сцената или цял живот оставаш зад кулисите...

NuNi_
    Guest

:)

macka,kazah li ti,4e e cistit?!spoko ne e opasno,pii mn te4nosti(topli)...li4no az nikoga ne sum imala,no kotkata mi vsdqka zima kara cistit,davat i nekvi antibiotici,ma ne sum se interesuvala po-podrobnospokoino!za da se predpazi6 sled put ot tova-pazi krusta si ot izstivane i po-dobra higiena.edno ot dvete e pri4initel na zabolqvaneto,nz pri teb koe e!
    ei rodena sum za lekar weeeeee

Повече от фен
    Град
    V surceto na MARIO
    micko i az imah cistit i to dvaputi mnmogo be6e kofti ama az ostavi e ne mojeh da pi6kam ili ako pi6kam to e po cifra malko i mnogo bolezneno az pi6kah i kruv i tam otidoh na lekar i vsi4ko posle be6e OK proste otidi i ne se bavi

благодаря за всички мнения и отговори!вече съм по-добре!още веднъж мерси за сериозността,с която сте се отнесли към въпросите ми!

знам, че темата е приключена отдавна, но е единствена, която намерих по този въпрос. Искам да попитам при личния лекар ли се ходи за лечение или при гинеколог и има ли значение дали съм девствена или не? Ще съм безкрайно благодарна, ако ми помогнете.

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    При личния лекар се ходи. Би се досетил каква е причината, но надали ще те попита пряко.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    be.unusual Доколкото знам се ходи първо при личния, а след това той ще те упъти какво да правиш. За прегледи, лечение и всичко.

Мега фен Аватара на Cucko0
    Град
    там, където свършва небето
    темата е стара.
    Hostis Honori Invidia

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си