- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Za iLi ProTiv
здрадравейте хора ко си прайкате?Не от скоро ми се върти в главата идеята да си сложа обица на езика
Какво е вашето мнение за или против сте ?
Споделете с нас мнението си. И да попитам боли ли МНОГО?Аз ли4но сам на мнение 4е е яко
но се страхувам дали боли и ...от маика ми нз как 6те го приеме.Ако сте си сложи бихте ли споделили как го приеха ва6ите. МЕРСИ
Moderated by ^npocTo^a3^f^
Точка 1 от правилника!
Благодаря!
NqMam KraV V AlkoHola! {}{}{}{}{}
i az mislq skoro da si sloja ama nz zavisi![]()
Адски тъпо е да искаш мнение за тва.Ако на теб ти харесва се дупчи.
Ама нещо ми се струва ,че го правиш амо защото е 'модерно'.Както и да е...твоя работа.
На мен много ми харесва и ако реша да си слагам последното нещо,което ме интересува е мнението на родителите ми.И стига с тва "боли ли" ?Споко,няма да умреш...![]()
So never mind the darkness
We still can find a way
'Cause nothin' lasts forever
Even cold November rain...
ami ne me kefi
orange county is the best serial of the world!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Не ме кефи а и не на всеки отива
ne na vseki otiva,no 6tom iska6 davai
Липсваш ми толкова много!
vseki si ima glava na ramenete!!!
ebavai,preebavai,naebavai,zaebavai NO zaradi putka,putka ne stavai!!!
Mi ne,ne boli tolkova,samo parviq den,6te imash malko problemi s hranata!na6ite li4no ne go priexa tolkova navutre,pri svurshen fakt...![]()
vinagi spazvai pravilata na 5te "p":
perfektnata podgotovka predotvratqva provala na predstavlenieto
Tova s obicata si e izcqlo vypros na li4en izbor! Na mene mi haresva, no ne bih si slojila, zashtoto me e strah na takova delikatno mqsto kato ezika.Vnimavai mnogo v kakvo studio shte si q probiesh, razu4i predvaritelno moje li da im se ima pylno doverie!
![]()
ко си момиче слагай,да не ти дремка,ама момче - блях
First rule - I rule
Mi mnoo hubu 4e si se navilaako ne ti puka tolkova kvo 6a kajat va6te NAPRAVI GO
![]()
Oba4e naistina trqbva da vnimava6 v kakvo studio se dup4i6 6oto moje da stanat mnoo uslojneniq i togava...![]()
Az bqh pusnal takawa tema , daje se probih , no nashite , po-tochno maika ne dade , i mahnah obichkata!
Po temataizobshto ne boli , zashtoto te napraskwat s neshto , pri koeto ti iztrapwa ezika i okolo nego i ne se useshta! Samoto dupchene stawa za 10 sec. zaedno sys slaganeto na obicata! Na men lichno ezika ne mi se podu , goworih si absolutno normalno (daje goworih po telefona s maika mi i tq ne razbra [ tq e razbrala ot skype ] ) , ta ne se pritesnqwai za bolkata. Ezika ima specialno mqsto za dupchene (tochno po sredata , kadeto sa dwete weni ima edno kato kanalche - ei tam ) Pyrwite 10 minuti ne mojesh da goworish , zashtoto oshte e iztrapnal!
Na men lichno mi otiwashe tazi obichka , no nashite ne dadoha! Wtori pyt ne bih se produpchil obache!Taka che smelo! Obache ima edno neshto , koeto trqbwa da ne prawish!!! Ne se dupchi subota , zashtoto ako ti stane neshto nqma da mojesh da idesh v studioto sa piyrsing! A i ako washite ne razreshat ne mahai obicata sam! Otidi pri piyrsista ! Dypkata zaraswa i ne ostawat nikakwi sledi!
Това си чисто безобразие! Няма по тъпо нещо от това!![]()
Mи нз,според мен на езика е банално........щом ти харесва си сложи...болката винаги може да се изтърпи...да не ти пука от ва6те-6е се нацупят малко,но 6е им мине(наи-мн да те накарат да я махнеш-винаги можеш пак да си сложиш)...аве сложи си не му мисли мноо...
Според мен обеци,освен на ушите,са нещо ОТВРАТИТЕЛНО.Първоначално написано от pechomuh_f4e
Ко яли?-Пили.
Ко пили?-Със зели.
Нещо подобно е и този форум
obica na ezika...got! davai! ne boli, oba4e edno detence po nagore kaza 4e ne na vseki otiva i si e taka. Predstavq6 li si nekva 4algarka s obi4ka(blqh pone za men). a va6te..... nema da razberat ako ne im se plezi6 mnogo, mnogo.edna priqtelka si probi predi godina, dve i tehnite mai o6te ne znaqt
![]()
be careful what you wish for 'cause you just might get it
Първоначално написано от psycho_girl
![]()
![]()
докато ти пробива езика не боли, но болката идва след това![]()
направи го само ако го искаш, ние неможе да взимаме решения за твоя живот![]()
"Целувка за лека нощ"
Az li4no sam protiv,sega moje da e moderno no nedai si boje stane nqkva infekciq kofti rabota a?NO izbora si e tvoi ako tolkova te kefi davai!
...Φταίει η καρδιά μου που σου λέει σ' αγαπώ (h)
ми мене вече въобще не ме кефи...стана супер банално и вече всеки втори е с обица на езика.![]()
освен тфа супер много зависи и от стила ти на обличане,ако си някаква заклета чалгарка не вярвам да ти отива много.една приятелка си беше направила и и се беше получила инфекция-положението беше ужасно.
но ако тебе много те кефи-сложи си,но гледай да го направиш в някое долро студио за да не рискувашл
az sam protiv.tq taka ili ina4e ne se vijda taka 4e kakav e smisala da se dup4i6 samo... ne znam kakto si re6i6![]()
![]()
![]()
Pepelta e po-velika ot prastta,za6toto e gorqla!
napravi si i she kato duhash na choveka she mu e po got
и аз искамммм![]()
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
аз съм чувала, че много боляло, но ако болката не е проблем, давай! Аз пък бих искала на веждата да си сложа и още няколко на ухото![]()
You are drop in the rain, just a number not a name
You won't see it
You don't believe in it
Nothing can change us, nothing can save us from ourself
Стара тема!
Поне като издигате такива стари теми го правете ако имате някакво допитване, а не просто да пишете някакъв безсмислен коментар!