.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

Ампули за коса

Здравейте, вчера си купих ампула за коса на Denise за обем и блясък и я нанесох цялата на един път, докато една приятелка ми каза, че се слага на няколко пъти само в корените. Все пак ампулата не е толкова голяма (12ml), че да ми стигне за няколко пъти и то в корените и реших да попитам вас: какво знаете за тези ампули, как се използват и т.н.
    Не е важно какво говорят зад гърба ти, важно е като се обърнеш всички да мълчат!

аз лично си взимам на виши едни ампули, те са същия размер, всяка седмица в избран от мене ден си я втривам в корените(масажирайки), ама преди това тр да си се изкъпала, общо взето няма голяма философия
    въпроса е да не пропускаш седмица, на мен аптекарката ми каза, че ефекта се проявял чак на втория месец
    You are drop in the rain, just a number not a name
    You won't see it
    You don't believe in it
    Nothing can change us, nothing can save us from ourself

Град
    Велико Търново
    Аз не ползвам ампули за коса, щото от тях ми се омазнява косата

На всеки действа различно, аз не съм питала кой използва и кой не, интересуваха ме, тези които са употребявали ампули.
    Не е важно какво говорят зад гърба ти, важно е като се обърнеш всички да мълчат!

Повече от фен Аватара на mishmula
    Град
    В кошмарите
    Ами аз съм ползвала (но не си спомням точно за какво беше) и ми казаха, че трябва да я нанеся по цялата дължина. Понеже нямаше как сложих един пулвелизатор в ампулата и си напръсках косата. Ефекта беше потресаващ Косата ми стана на такива букли, че все едно бях излязла от реклама на шампоан Baby Johnson
    Направи добро- яж л***о !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си