- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Ампули за коса
Здравейте, вчера си купих ампула за коса на Denise за обем и блясък и я нанесох цялата на един път, докато една приятелка ми каза, че се слага на няколко пъти само в корените. Все пак ампулата не е толкова голяма (12ml), че да ми стигне за няколко пъти и то в корените и реших да попитам вас: какво знаете за тези ампули, как се използват и т.н.
Не е важно какво говорят зад гърба ти, важно е като се обърнеш всички да мълчат!
аз лично си взимам на виши едни ампули, те са същия размер, всяка седмица в избран от мене ден си я втривам в корените(масажирайки), ама преди това тр да си се изкъпала, общо взето няма голяма философия
въпроса е да не пропускаш седмица, на мен аптекарката ми каза, че ефекта се проявял чак на втория месец![]()
You are drop in the rain, just a number not a name
You won't see it
You don't believe in it
Nothing can change us, nothing can save us from ourself
Аз не ползвам ампули за коса, щото от тях ми се омазнява косата![]()
На всеки действа различно, аз не съм питала кой използва и кой не, интересуваха ме, тези които са употребявали ампули.
Не е важно какво говорят зад гърба ти, важно е като се обърнеш всички да мълчат!
Ами аз съм ползвала (но не си спомням точно за какво беше) и ми казаха, че трябва да я нанеся по цялата дължина. Понеже нямаше как сложих един пулвелизатор в ампулата и си напръсках косата. Ефекта беше потресаващКосата ми стана на такива букли, че все едно бях излязла от реклама на шампоан Baby Johnson
![]()
Направи добро- яж л***о !