Вероятно е имало такава тема и преди, съжалявам, ако ви занимавам за нти път, но за мен това е доста сериозен въпрос, за чието решение се нуждая от вашата помощ...
Та, имам връзка с мъж, който е с мн години по-голям от мен, а освен това е женен и с дете... Отношенията ни(естествено) не са особено публични, защото той е хм... обществена личност, но напоследък тенденцията е към ПРЕКАЛЕНА публичност. Почти всеки ден съм с него навсякъде, все повече хора ни виждат заедно, дори веднъж ме сбъркаха с жена му!
Напоследък той има доста проблеми с нея, вероятно заради мен, но всеки път, когато започна темата, той ме кара да спра да говоря. Не мога да се разделя с него, това само ще влоши нещата, защото знам, че той няма да го позволи. но, от друга страна, аз бях на същата възраст като дъщеря му, когато родителите ми се разделиха и знам колко много боли! Наистина не знам какво правилно в този случай. Най-лошото е, че изпитвам страшно силни чувства към него. Моля ви, помогнете ми по някакъв начин! [-o<