- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Мечка страх-мен... също ме е страх
Защо всички се нахвърляте така върху неяСигурно не сте попадали в такава ситуация, за това ви се вижда толкова просто отстрани. Но може да има хиляди фактори, които детските ви мозъци да не отчитат. Да, знам, че е неморално да имаш връзка със семеен човек. Да, знам, че е неправилно да си втората и да го делиш с жена и деца. Да, знам, че си мислите, че е за пари. И да, знам, че според вас е лесно да прекратите една такава връзка. Е, повярвайте, не е.
Той е по-възрастен от нея, той е личност с обществено влияние. Ако той я иска, тя не може да избяга, каквото и да прави.
Единственото, което ти остава е да се дистанцираш от него, до колкото той ти позволи. Остави го да командва парада. Ако действително жена му и семейството му са по-важни, той ще се осъзнае и сам ще прекрати отношенията ви.
Щом си осъзнала, че връзката ви е аморална и неправилна, значи си направила първата крачка. Сега остава единствено да го отблъснеш от себе си. ТИ не можеш да скъсаш с него. Но ТОЙ с теб може. Работи в тази посока.
Успех и дано успееш да превъзмогнеш чувствата си.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last