Защо всички се нахвърляте така върху нея Сигурно не сте попадали в такава ситуация, за това ви се вижда толкова просто отстрани. Но може да има хиляди фактори, които детските ви мозъци да не отчитат. Да, знам, че е неморално да имаш връзка със семеен човек. Да, знам, че е неправилно да си втората и да го делиш с жена и деца. Да, знам, че си мислите, че е за пари. И да, знам, че според вас е лесно да прекратите една такава връзка. Е, повярвайте, не е.
Той е по-възрастен от нея, той е личност с обществено влияние. Ако той я иска, тя не може да избяга, каквото и да прави.
Единственото, което ти остава е да се дистанцираш от него, до колкото той ти позволи. Остави го да командва парада. Ако действително жена му и семейството му са по-важни, той ще се осъзнае и сам ще прекрати отношенията ви.
Щом си осъзнала, че връзката ви е аморална и неправилна, значи си направила първата крачка. Сега остава единствено да го отблъснеш от себе си. ТИ не можеш да скъсаш с него. Но ТОЙ с теб може. Работи в тази посока.
Успех и дано успееш да превъзмогнеш чувствата си.