Цитирай Първоначално написано от [PITBULL
]
Цитирай Първоначално написано от LadyDi
Цитирай Първоначално написано от [PITBULL
]hi4 ne mi e sme6no i ne sam kazal 4e sam zrql a kazvam 4e gre6i6 v tova koeto kazva6... toi da vodi parada daaa daaaaa mnogo tapo pomisli malko... ti ako iska6 da zareje6 nqkoe mom4e kakvo 6te napravi6.. kazva6 mu 4e ne iska6 da se vijda6 s nego i tn. i krai i da te tarsi se taq 6te q tarsi do edno vreme i 6te q ostavi a 6tom nqma da i posegne nqma ot kakvo da se pritesnqva...
Да зарежеш пикльо на твоите години е едно, а да зарежеш мъж на възраст е друго. Още повече -> влиятелен. Замисли се. Ако не иска да я остави, той няма да го направи. И единственото, което може да се случи е тя да пострада.
Начинът да се отърве от него е, като се дистанцира постепенно. Ако е твърде крайна, това може да го раздразни и няма да постигне нищо. Като казвам да го остави да води парада, имам предвид така да си изиграе картите, че накрая ТОЙ да я зареже. Замисли се. Понякога е необходимо да оставиш другия да победи, за да спечелиш ти.
ne gledam da spe4elq az toq spor a da izmislq ne6to da pomogna na momi4eto piklio sam 6tom kazva6 hubuuu... i kato ne iska kakvo kato e vliqtelen??? neka e da si nameri druga kato ima vrazki da ne e fanal gospod za madete??? ima na4ini po koito da go zareje kazva mu i tolkoz kato q tarsi kato i zvani nqma da otgovarq kato se vidqt na ulicata kazva 4e si4ko e svar6ilo i tolkoz.....
Стискам ти палци, някой ден да се научиш да четеш.
А на въпроса: Въобще не съм споменавала, че се стремиш да спечелиш спора. Репликата ми се отнасяше до нейния проблем -> че ако го остави да си мисли, че той владее играта и печели, всъщност ще победи тя.
Но какво ти говоря за хитрост, мъжете сте твърде праволинейни и тесногръди в това отношение. Не мисля, че би могъл да разбереш ситуацията правилно. Пак ти повтарям -> този мъж не е десетокласник, който просто си развява пишката. Проблемът на момичето е много по-сериозен отколкото ти се струва на теб. На колко години си 16 или 17 Това е единственото, което оправдава начина ти на мислене.