- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Cveta na belioto
mom4eta,kkakvo belio predpo4itate-danteleno ili plytno s nqkakvi risunki po nego.Sashto i kakav cvqt vi vazbujda nai mnogo...sashtia mi e vaprosa i za cveta na jartierkite,za tezi koito gi haresvat...![]()
Ми няма точно определен цвят за възбуда (Само да не е телесен).
Дантели, ми на мен не ми харесват, по добре нещо по тънко и предизвикателно![]()
А за сутиен, ми гледай да е възможно по малък, дебелите и твърди сутиени са отврат![]()
Ако искаш да знаеш повече питай![]()
abe shto za idiotka shte si ti?mn qsno 4e shte pitam mom4etata kak0 im haresva da izglejdat momi4etata....e*** maloumnata!neshtastna si kolkoto iskashПървоначално написано от pipi`e`golqma
С мен който иска, срещу мен който може
4ernoto e nai sexy
HA 4E OT KOGA BELIOTO E VAJNO, VSEKI GLEDA SADAJANIETO. PO VAJNO E S KAKVI DREHI SI OBLE4EN. TOGAVA ZAPO4VA DA IGRAE FANTAZIQTA.
mm mn qko e s beli ako moga da se izrazq taka plitki pra6ki![]()
Знаеш ли какво???Гледай на теб да ти харесва това което носиш,пък ще разбереммм и дали имаш хубав фкус...
![]()
Ako si postroil zamuci fuf fuzduha ne znachi che si bachkal naprazno.Te sa tochno tam kudeto traa da budat,prosto izgradi osnovi pod tqh!
Mи да ти кажа.. каквото и бельо да носиш, ако говориш така по принцип, малко хора ще те погледнат с добро око..Първоначално написано от MoRsKa_nimfa
---
Мразя дантела! Отврат е!![]()
Левски шампион але але!
mmm.... zavisi ima danteleno koeto e sexy no i platno
Дантеленото бельо направо влудява всеки мъж, на мен лично и жартиерите много ми харесват.
Цветовете да са или черно или червено
ami ob6to vzeto mai nai hubavoto belio e svalenoto![]()
Aide prosteno e...izvinqvam se 4e ne fanah maitapa...ama v tozi forum gi ima sqkakvi deto samo sa 4udat kak da se zaqjdat.:}i znam az 4e bez belio nai sa kefqt mom4encata ama se pak...Първоначално написано от pipi`e`golqma
![]()
С мен който иска, срещу мен който може
xaxaxaxa bez belio e nai dobre verno eПървоначално написано от MoRsKa_nimfa
![]()
Обожавам плътни ама от няква проздрачна материя и ако са със няква щапа или шарени може. ама най яко е едноцветни. Бяло, черно или оранжево![]()
4ernoto e nai-sexi, no az nosq bqlo, 6tot si go pera v peralnq, a 4ernoto i 4ervenoto mnogo boqdisva![]()
Ако е в моите ръце, то е мое
Ако то е мое, то никога не може да стане твое.
Ако строя нещо, то всички части са мои.
Ако изглежда като мое, значи е мое.
Ако си мисля, че е мое, значи е мое.
Ако то е твое и аз го открадна, значи е мое.
Първоначално написано от Sa3ana3a
![]()
...
...
dantelki v 4erno na hubavo dupe e nai-eroti4no))))
Ми да е нещо тънко.
поред(прашки):
червени
черни
бели
сини
![]()