.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

Тема: kak mislite

kak mislite

hi all.zna4i s priqtelq mi ne sme pravili sex,toi si e pahal samo prastite parvo me boleshe s 1 posle s 2 a sega nqma bolka no nqma i koi znae kakvo udovolstvie...mislite li 4e kogato zapo4nem da pravim sex udovolstvie 6te ima??? i sled kato s dva prasta ne me boli ne sam devstvena??? mersi

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    удоволствието от секса не се появява още първия път .. всичко става постепенно
    това,че не те боли като си вкарва 2 пръста изобщо НЕ значи,че не си девствена Кръв имало ли е ?
    а и лично според мен едно момиче НЕ е девствено,едва когато някое момче е проникнало в нея
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

spoko

Hi.Mislq 4e kogato go napravite 6te ima udovolstvie ot sexa.6tom se obi4ate i si s nego i iska6 da go napravi6 purvo s nego zna4i nqma za kakvo da se pritesnqva6

Супер фен
    Град
    in gloom of night
    няма да си девствена чак когато хименът ти е разкъсан,а мисля като miloto_girl-4e
    удоволствието идва с времето когато вече се отпуснеш и се научиш да доставяш и получаваш удоволствие
    п.п. пишете на кирилица моля виииииии!
    "Целувка за лека нощ"

мда мацки прави сте че съм девствена...вярно е че щом още не сме го правили съм девствена...някои попита дали е имало крав-не нямаше. но въпроса ми е защо пъpвите пъти когато си е вкарвал пръстите ме болеше а сега не ме боли???мерси за отговорите {}

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си