- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Rozova voda
Zdraveite dnes si kupih rozova voda za po4istvane na liceto i smqtam da si go 4istq sutrin i ve4er s neq.Nqkoi polzval li e i dovolen li e ot neq
ami rozovata voda e mnogo polezna i le4ebna taka 4e davai![]()
az q polzvam po4ti godina i sam mnogo dovolna!!! otkrila si "toplata" voda! \/
Az sam mom4eПървоначално написано от Taina{}
Розовата вода е хубаво нещо, защото почиства лицето.
Аз я ползвам от доста време и съм много доволна.![]()
A da mnogo e dobra omekotqva i zaglajda liceto naistina dovolna sam![]()
kolko struva gore dolu?
Pepelta e po-velika ot prastta,za6toto e gorqla!
80 стотинки
a izcqlo li po4iswa kojata?ne ostawa mrysna sled neq nali?i w aptekata "rozowa woda" li da tyrsq?
da-po4istva izcqlo i kato otide6 v aptekata pita6 za "rozova voda"
nali ne ostawa nqkfa myrsotiq w pori sled neq?nuvno li e da izpolzwam i nqkfi dr gel4eta ili produkti za po4istwane ili rozowata woda we dostaty4na?
ne e nujno!!! ne vi lipidna da zadavate tapi vaprosi?![]()
Хмм.. а мирише ли много след тва. Се пак като момичета едва ли ви притесня тва ама ка си ме представяте да си ходя изулиците смърдящ на рози
![]()
![]()
![]()
Тъп ли си как ще смърди ...
Аммм розовата вода хубаво почиства обаче аз искам да питам дали почиства в дълбочина порите на лицето,или просто повърхностноВсе пак не е на спиртна основа па знам ли и аз
Хубава е не само за почистването ми щото няма странични ефекти,не изсушава кожата напротив омекотява и изглажда
В дълбочина помага ли ?
в дълбочина незнам дали почиства обаче аз го ползвам и е мн добро (и мирише страхотно)
na men mi miri6e mnogo gadno, na edni parfum4eta ot edno vreme![]()
a sled kato se izmie6 s rozova voda posle trqq li da si izplakne6 liceto s voda??
не тя розовата вода служи за измиване - имам предвид че ако се мажеш с някво олио или нещо си там лицето после можеш вместо с вода да го изплакнеш с розова вода /на памучно тампонче и готово/ тъй че след розовата вода няма смисъл пак да си плакнеш лицето с вода
mersi mnogoПървоначално написано от sugababe
![]()
4UVALA SAM 4E OT ROZOVATA VODA TI RASTE KOSATA,KATO Q VTRIE6 V KORENITE,AZ PONE ZA TVA Q POLZVAM
a efekt ima li za kosata?Първоначално написано от NEISI92@ABV.BG
косата ти расте с хининовата вода, а не с розовата!!!Първоначално написано от NEISI92@ABV.BG