- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Kakvo iska da kaje?I ima li smisal da prodaljavam .....
Mi kazah na edno momi4e 4e q haresvam i dali smqta 4e moe ima ne6to m/u nas i tq kaza 4e o6te ne me poznava dobre i 4e za sq samoje da hodim pyrvo na kefeta i 4ak posle ako o6te iskam da q popitam pak....
Kfo iska da kaje?I da prodyljavam li da se zanimavam s neq?
Малко вероятно.
Иска да каже точно каквото е казала...Тя явно не е от тоя тип,които няма нужда да познават човека,а веднага тръгват с него,трябва и време,срещи и ако ти не си с нея само за да я вкараш в леглото,би трябвало да и го дадеш тва време...
Kfo Stanaa kak taka da prodyljava6 li...ti kakvo si napravil...ni6to o6te...dai i malko vreme napravi tova koeto iska..nakarai q da se otpusne i po-byrzo da te opoznae
nqma otkazvane
![]()
Abe produljawai..za men lichno edno ot nai-interesnite neshta e tochno 'opoznawaneto',tia ochewidno ne obicha riskowete!
Success!![]()
I like to watch you sleep at night
To hear you breathe by my side..
Mi tq e po malka ot mene ot edno daskalo sme i za mene e 4uvala samo koi koga za kfo sa me vikali v direkciqta koga sam se napil i nqkfi rauti ;\
Ако найстина я харесваш няма да питаш дали да се заминаваш с нея...
Има 2 варианта: 1 Както си е казала иска да те опознае и тогава да реши
и 2 Просто не те е разкарала директно![]()
Излизайте опознайте се пък ще видите ко ще стане![]()
Аз съм на същото мнение.Първоначално написано от adi4ka
![]()
Бате, таз директно те е отрязалаАко не я харесваш чак толкова много, по-добре спри да й обръщаш чак толкова внимание. Изчакай тя да те потърси/ако въобще го направи/.
обичам дениту ми{}
После защо веднага не се е навилаабе всички момичета в един етап си падаме по т.н "лошо момче"..ами ето,дай и възможност да те опознае какъвто наистина си,а ве4е оттам ше видиш накъде духа вятъра и ше решиш
а и...ами бившия ми/боже,напоследък мн пиша за него,но мн си го обичам,каво да правя/има същата репутация от 7кл още....и се е "бил със спирка"според куките,и е бил пред изключване и според мн хора е битов алкохолик...но с мен беше мн различен и всъщност истински...Открий се пред нея!/оппа,станах като Фокс лайф-открий себе си/абе,да не ти пука,ако ти се изкефи,хубаво,ако не..има и др
Дай и шанс да те опознае просто
mmm... izlizai s neq raboti po vaprosa ima6 6ansove
Be tq me tarsi ako ne i pi6a i edno sms-4e tq mi klipva za da i obarna vnimanie...
am 4i togaa kfo 4aka6 be az da q celuna liotivai i q po4vai...
![]()
Олелеллелле. Какви сте вие бе хора! Толко ли не можете да зацепите! Таз тема поздравления не е тотален бисер. Ама, бате, очевидното си е очевидно, съжалявам, че ти го казвам. Ай със здраве!
oo boje emi ae be svaliq kvo 4aka6 kvo nas ni pita6
SlAdUrI nIkOgA nE kAzVaItE nIkOgA
ако наистина държеше на момичето нямаше да питаш дали да се ззанимаваш повече с нея.![]()
ако и се кефиш не виждам къф ти е проблема-излизайте на кафе,сваляй я и сигурно нещата ще се получат.
просто и дай малко време,а не я притискай да решава веднага![]()
Тя вече е решила.Остави я.Ако изпитва все още нещо към теб тя сама ще се върне при теб.С една дума ЖЕНИ.Първоначално написано от mil4eto_
MESS WITH THE BEST
DIE LIKE THE REST
Хубаво е, че иска да те опознае първо. Това показва, че има някакаф интерес към теб, иска да знае що за човек си и дали си струва да е с теб.Тва е, не се отказваи!
Q po - dobre ostevi momicheto!![]()
“Simplicity is Beauty and Beauty is simplicity, nothing more, nothing less.”
-- http://www.youtube.com/watch?v=15uFb2wjxjg <3
e dobre de ostavqm q...MA TQ PAK MI CLIP ZA DA I OBYRNA VNIMANIE...az ni6to i tq 2ri pyt
Kfo ostavqne bylnuvate !?