.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 38 от общо 38
    Цитирай Първоначално написано от Kianna
    na mama kurwata li...na grada kurwata
    xaxaxa tva me iskafi kakto sa bqh zduhala ma rasmq xaxaaxaaxax

OT4AQNOTO f4e
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от ^Pretty{}Girl^
    Цитирай Първоначално написано от Kianna
    na mama kurwata li...na grada kurwata
    xaxaxa tva me iskafi kakto sa bqh zduhala ma rasmq xaxaaxaaxax
    axAXaxAXaxAX abe da dosta si e sme6ni4ko xixixixi nerazbiram 6to mi puka kato ne sam kurva

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от Minzuhar
    Цитирай Първоначално написано от Frank_Lampard
    Според мен въобще даже не трябва да се притесняваш. Този, който те нарича така не ти е приятел. Подминаваш го с високо вдигната глава и така ... Сигурен съм, че приятелите ти не те наричат така, а и щом ти си убедена, че всичко около теб е нормално, значи не виждам проблем Даже не трябва да ти пука за прякора... Така те наричат хоа, които нямат стойност за теб. Тези, който те познават знаят, че не си такава Ае със здраве !
    braoo braoo kakwa rech udiwwen sym prosto mi ze izdigna mnogo w ochite
    =D> =D> brawo Minzuharcho =]]]]]]] mn dobre go kaza!Tazi "rech" i men mnooooogo me razwulnuwa..mnoo ama mnoo ;ppppppp
    I like to watch you sleep at night
    To hear you breathe by my side..

E....... lo6o za6to li ti vikat taka edinq variqnt e da ti zavijdat i da te draznqt drugiq variant e da si gi predizvikala s ne6to da im se svalq6 na si4ki i t.n i tretiq varqnt e da si kurva priemi edinq ot trite koito smeta6 za veren i se postarai da sprat ina4e 6te si bluska6 glavata dulgo
    LuBovTa E sLqPa!!!

Guest
    НЕЕЕЕЕЕ! СТИГА!!!! ЩЕ ПОЛУЧА ИНФАРКТ ОТ СМЯХ! НЕЕЕЕЕЕЕЕ! ”Защо ме наричат курва”. Ми, бате, има си причина - курва си! ОКЕЙ?! Не уникални сте! Култ, култ... Завинаги тийнпроблема! Уникални проблеми. Искам по 30 от тях на ден да ми се случват и ще си одължа живота с 40години от смях, само! НЕЕЕЕЕ!

macka sama si si go izprosila
    SlAdUrI nIkOgA nE kAzVaItE nIkOgA

ATAKABG
    Guest
    Може би ти викат курва защото си......КУРВА?!

Фен
    Град
    На гъза на географията
    Ами те хората не си измислят просто така прякори....100% си предизвикала с нещо тази реакция в приятелите си.Замисли се малко с какво ....
    Да пушиш е вредно, да пиеш е гадно, да умреш здрав е жалко!!!

Супер фен Аватара на rosskata
    Град
    Варна, Морето, Сините Вълни...
    Боже колко ограничени хора има в този форум боже!!!

Деца, вие не сте в ред... Как ще кажете на момичето каква е, не я познавате нали?
    Нямам думи да опиша колко идьотски звучите с тъпите си обвинения и обиди. Ако не сте разбрали още, това е форум за взаимопомощ, не за псувни...

За авторката- мацка, не ги слупай, не им обръщай внимание и си гледай живота... Щом като говорят така
    за теб, значи са ограничени и тесногърди... И въобще не си заслужава да им се обръща внимание. Така че да не ти пука...
    1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
    2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
    3. Работата е свещена. Не я докосвай!
    4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от rosskata
    Боже колко ограничени хора има в този форум боже!!!

Деца, вие не сте в ред... Как ще кажете на момичето каква е, не я познавате нали?
    Нямам думи да опиша колко идьотски звучите с тъпите си обвинения и обиди. Ако не сте разбрали още, това е форум за взаимопомощ, не за псувни...

За авторката- мацка, не ги слупай, не им обръщай внимание и си гледай живота... Щом като говорят така
    за теб, значи са ограничени и тесногърди... И въобще не си заслужава да им се обръща внимание. Така че да не ти пука...

Nikoi ne i e kazal,che e *****,a prosto sa i dali tochni warianti,zashto moje da i kazwat taka,nadali ei taka na niakoi mu e prishtraknalo taka da i kazwa..+ towa tochno tezi,koito ia "osujdat",che e *****,ne sa "ogranicheni i tesnogurdi" tochno zashtoto razbirat kakwa e..
    btw w jelanieto si da se naprawish na "pomagasht" izglejdash dosta glupawo..
    \/ [;

Супер фен Аватара на rosskata
    Град
    Варна, Морето, Сините Вълни...
    Душице, мерси за комплимента...
    Но не виждам по какъв на4ин точно си помогнала ти с твоите 10 поста, в които повтаряш,че е курва...
    Да земе да се затвори в манастир,а? Да чака сватбата, за да се целуне с някой? Да не бъде себе си, а
    да се старае да угажда на всички околни... Да не смее да направи нищо от страх да не я нарекат
    някакси? Не ме разсмивай моля те...
    Плюс това казах вече- не е въобще приемливо да определяш някой, когото не познаваш.
    И явно живееш в някакъв идеализиран свят, където всяко нещо което кажат за теб е вярно... Да си
    чувала за завист, злобеене, недоброжелателност?
    1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
    2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
    3. Работата е свещена. Не я докосвай!
    4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.

Голям фен
    dushowoto,sorry,ama ne misleh,che tezi,koito sa sebe si gi narichat *****?tia e izgradila towa mnenie u horata..da prawi kakwoto iska:ako iska da hodi w manastir,ako iska da se krie ?az kakwo da naprawia,za da i pomogna ?kazah i,che ne sluchaino taka i kazwat..ia logika malko ?ako ne e zashto tochno na neia sa reshili taka da kazwat?samowolno izbrana "jertwa" li e?

btw az kato ne sum pomognala s moite 10posta,ti kak pomogna s twoite 2"stoinostni",w koito osujdash drugite ?neshto mi se gubi i twoiata pomosht ?aide wmesto da goworish za na drugite post-owete kakwi sa, zaemi okonchatelna gledna tochka i i kaji tochnia i prawilen wariant kak da naprawi taka,che weche da ne ia narichat *****?

OT4AQNOTO f4e
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от rosskata
    Душице, мерси за комплимента...
    Но не виждам по какъв на4ин точно си помогнала ти с твоите 10 поста, в които повтаряш,че е курва...
    Да земе да се затвори в манастир,а? Да чака сватбата, за да се целуне с някой? Да не бъде себе си, а
    да се старае да угажда на всички околни... Да не смее да направи нищо от страх да не я нарекат
    някакси? Не ме разсмивай моля те...
    Плюс това казах вече- не е въобще приемливо да определяш някой, когото не познаваш.
    И явно живееш в някакъв идеализиран свят, където всяко нещо което кажат за теб е вярно... Да си
    чувала за завист, злобеене, недоброжелателност?
    =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D>

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си