- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Za6to mi Vikat kurva???
xaxaxa tva me iskafi kakto sa bqh zduhala ma rasmq xaxaaxaaxaxПървоначално написано от Kianna
![]()
![]()
axAXaxAXaxAX abe da dosta si e sme6ni4ko xixixixi nerazbiram 6to mi puka kato ne sam kurvaПървоначално написано от ^Pretty{}Girl^
=D> =D> brawo Minzuharcho =]]]]]]] mn dobre go kaza!Tazi "rech" i men mnooooogo me razwulnuwa..mnoo ama mnoo ;pppppppПървоначално написано от Minzuhar
I like to watch you sleep at night
To hear you breathe by my side..
E....... lo6o za6to li ti vikat taka edinq variqnt e da ti zavijdat i da te draznqt drugiq variant e da si gi predizvikala s ne6to da im se svalq6 na si4ki i t.n i tretiq varqnt e da si kurva priemi edinq ot trite koito smeta6 za veren i se postarai da sprat ina4e6te si bluska6 glavata dulgo
LuBovTa E sLqPa!!!
НЕЕЕЕЕЕ! СТИГА!!!! ЩЕ ПОЛУЧА ИНФАРКТ ОТ СМЯХ! НЕЕЕЕЕЕЕЕ! ”Защо ме наричат курва”. Ми, бате, има си причина - курва си! ОКЕЙ?! Не уникални сте! Култ, култ... Завинаги тийнпроблема! Уникални проблеми. Искам по 30 от тях на ден да ми се случват и ще си одължа живота с 40години от смях, само! НЕЕЕЕЕ!
macka sama si si go izprosila
SlAdUrI nIkOgA nE kAzVaItE nIkOgA
Може би ти викат курва защото си......КУРВА?!![]()
Ами те хората не си измислят просто така прякори....100% си предизвикала с нещо тази реакция в приятелите си.Замисли се малко с какво ....![]()
Да пушиш е вредно, да пиеш е гадно, да умреш здрав е жалко!!!
Боже колко ограничени хора има в този форум боже!!!![]()
Деца, вие не сте в ред...Как ще кажете на момичето каква е, не я познавате нали?
Нямам думи да опиша колко идьотски звучите с тъпите си обвинения и обиди.Ако не сте разбрали още, това е форум за взаимопомощ, не за псувни...
![]()
За авторката- мацка, не ги слупай, не им обръщай внимание и си гледай живота... Щом като говорят така
за теб, значи са ограничени и тесногърди... И въобще не си заслужава да им се обръща внимание. Така че да не ти пука...
![]()
1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
3. Работата е свещена. Не я докосвай!
4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.
Първоначално написано от rosskata
Nikoi ne i e kazal,che e *****,a prosto sa i dali tochni warianti,zashto moje da i kazwat taka,nadali ei taka na niakoi mu e prishtraknalo taka da i kazwa..+ towa tochno tezi,koito ia "osujdat",che e *****,ne sa "ogranicheni i tesnogurdi" tochno zashtoto razbirat kakwa e..
btw w jelanieto si da se naprawish na "pomagasht" izglejdash dosta glupawo..
\/ [;
Душице, мерси за комплимента...![]()
Но не виждам по какъв на4ин точно си помогнала ти с твоите 10 поста, в които повтаряш,че е курва...
Да земе да се затвори в манастир,а? Да чака сватбата, за да се целуне с някой? Да не бъде себе си, а
да се старае да угажда на всички околни... Да не смее да направи нищо от страх да не я нарекат
някакси? Не ме разсмивай моля те...![]()
Плюс това казах вече- не е въобще приемливо да определяш някой, когото не познаваш.![]()
И явно живееш в някакъв идеализиран свят, където всяко нещо което кажат за теб е вярно... Да си
чувала за завист, злобеене, недоброжелателност?![]()
1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
3. Работата е свещена. Не я докосвай!
4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.
dushowoto,sorry,ama ne misleh,che tezi,koito sa sebe si gi narichat *****?tia e izgradila towa mnenie u horata..da prawi kakwoto iska:ako iska da hodi w manastir,ako iska da se krie ?az kakwo da naprawia,za da i pomogna ?kazah i,che ne sluchaino taka i kazwat..ia logika malko ?ako ne e zashto tochno na neia sa reshili taka da kazwat?samowolno izbrana "jertwa" li e?
btw az kato ne sum pomognala s moite 10posta,ti kak pomogna s twoite 2"stoinostni",w koito osujdash drugite ?neshto mi se gubi i twoiata pomosht ?aide wmesto da goworish za na drugite post-owete kakwi sa, zaemi okonchatelna gledna tochka i i kaji tochnia i prawilen wariant kak da naprawi taka,che weche da ne ia narichat *****?
=D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D>Първоначално написано от rosskata