O6te ot samoto na4alo iskam da zaqvq 4e vikritikuvam ne za da vi obijdam a za da vi dam pravilna nasoka i se nadqvam 4e nqkoi 6te se zamisli nad napisanoto ot men. I sy6to taka za6toto me izkefi 4e foruma e qko pose6tavan a ina4e e mn zle po-slednite pri4ini:
1 - MODERATORITE SPQT! Osyznaite se be hora! Pylno e s bezsmisleni temi koito samo zadystvat foruma. Na nikoi ne sa nujni 8757885 posta za sveti valentin naprimer ili 999999 posta na tema "Kak da q zagovorq?". Samite temi pyk sa prepylneni sys o6te po-bezsmisleni otgovori. Moje li v post za podaryci za sveti valentin 3/4 ot otgovorite da sa "6e praznuvam trifon zarezan" ili "az pyk si nqmam gadje"!? Vreme e moderatorite da se osyznaqt i da po4nat da triqt tiq bezumiq za da pridadat nqkyf normalen vid na foruma si!
2 - Kraino vreme e samite potrebiteli da zapo4nat da se dyrjat adekvatno i da otgovarqt samo hora koito mogat da pomognat a ne nqkvi 13 godi6ni da syvetvam "kakite" i "batkovcite" s absoliutno bezsmisleni otogovori ot tipa na "prosto si pogovorete" ili "vsi4ko 6te se opravi".
3 - Stiga s postove na koito prosto nqma kak da se otogovori ili otgovora e pove4e ot qsen! Naprimer nqkoi koito e sramejliv kvo o4akva da polu4i v toq forum - vyl6ebnata formula kak da stane Kazanova ili kato pro4ete 5-6 otgovora i 6te se prevyrne vyv legendaren svalq4. Ili pyk na vyprosi ot tipa na "kak da q zagovorq?" mi e interesno kakyf otgovor o4akvate. Nqkoi da napi6e 5-6 reda drug da gi nau4i na izust i damata na syrceto mu 6te se vliubi v nego - PROSTO Q ZAGOVORETE S NE6TO!!! Napravo razcepvat i vyprosi ot tipa na "Dali me haresva?" - otgovora e syvsem prost - Nikoi v toq forum neznae - a dori da moje da se otg koeto e dosta rqdko to predi tva 6te e nujen opisatelen post dylyg pone 3-4 stranici! A be razbrahte mi misylta
P.S. - pi6a tazi tema tuk za6toto imenno kym tozi podforum e naso4ena pyk ako smetnete za dobre premstete q. Nadqvam 4e nqma da se zasegnete a 6te poglednete trezvo nad kritikata mi. Pyk ako se setq drugi nerednosti 6te gi otbeleja i tqh