.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14
    Guest

маски за коса

правих си маски за коса от витамин а,желтък и мед за косата и ефекта бе6е страхотен.Но ве4е янма как заради птичия грип-никой от сем не купува яйца и майка ми излиш но си ме предупреди да забравя за маската!(не ви питма дали има реална опаснот 6тот предполагам вси4ки с тфа 6е почнете)Въпроса ми е дали знаете някоя хубава маска която мога да сип пирготвям сама за подхарнване на косата или каква е хубава за да си я купувам-може и цена да дадете и колко мл е горе долу.

Повече от фен Аватара на Danielle
    Град
    ~*i got my hair spiked.. ~*sprayed in orange.. ~*i got my teeth fixed.. ~*pressed by stylish green..
    ами кляпаи си майонеза..
    пак става тя нали майонезата се прави от белтъци??
    прави косата лъскава и заздравява мисля.. аз съм си слагала един два пъти.. и с яйца съм пробвала...
    имахсе няква маска което се правеше пак с отцет но не я помня точно акк беше ти можеш да пробваш да си сложиш и отцет.. ако изтреш половин часовото смърдене...
    Обичам те

до дъното на небето,
    до дъното на морето
    и до дъното на сърцето.

Повече от фен
    Не можеш ли направо да си земеш някоя хубава маска за коса, ами трябва да си мажеш косичката със сякакви глупости.

Газ,мас и оцет хахах
    Препоръчвам ти да си вземеш някаква готова маска според типа коса.Няма смисъл да се цапотиш с бабените рецепти.

Повече от фен
    Град
    n0 cBe7a u y HaC
    Цитирай Първоначално написано от Precious
    Газ,мас и оцет хахах
    Препоръчвам ти да си вземеш някаква готова маска според типа коса.Няма смисъл да се цапотиш с бабените рецепти.
    I was lost and I'm still lost...

Голям фен
    Град
    sofia
    И аз съм много доволна от ефекта на домашно приготвените маски. Знаеш какво съдържат, а косата става невероятна. До преди това ползвах само готови от магазина, но какво да ти кажа съсипах си косата от толкова химикали. Не стига че косата ми е суха, еми тея бои, лакове, пяни, маски... Малко се отклоних от темата. Та значи повечето маски определено си включват жълтък, няма начин. Но можеш да разгледаш сайтовете и форумите на tialoto.bg и rozali.com все нещо ще намериш. Иначе в миналия космополитън имаше няква маска с.л зехтин и чаша тъмна бира. НЕ съм пробвала, но приятелки твърдят че ефекта е страхотен.

Супер фен Аватара на ycMuBkaTa
    Град
    Beyond the door, there`s peace, I`m sure,and I know there`ll be no more...tears in heaven
    Тая от Космополитъна и една моя приятелка я пробва и каза, че е доста добра и има страхотен ефект, а иначе и аз съм ЗА домашните маски.
    ...На колене той моли я,
    не зная как да ти го обясня.
    Става дума,че не искам нищо повече от това
    да остарея заедно със теб,
    да ме направиш по-добър човек!
    Тръгваме боси,пътят не е лек,
    но сега ще бъдеш мое слънце,
    аз пък-слънчоглед!

Повече от фен
    ми ти тва яйце на главата ше си го слагаш няма да го ядеш.ква е тая параноя с тоя грип то още няма в България.иначе по-дбре си купи отколкото да си праиш такива бъркочи

Има много хубави маски за коса,които можете да си купите от магазините и са много по-добри отколкото бабините рецепти.

аз използвам маската за коса на д-р Денис с костен мозък и плацента невероятна е,що се отнася за домашните маски те също имат ефект. :P

Повече от фен
    Az sum izkliuchitelno dovolna ot maskata za kosa na AVON! v kataloga ima edna seria na PlanetSpa..!
    Maskata e s maslina! Struva 13lv,200ml! Uverqvam te che e mn hubava! Pravi kosata luskata,zdrava i mekichka!! Ako iskash q probvai ))
    Nai-Mi E Dobre Da Sum Zmiq.. Hem Si Lejim,Hem Si Odim

Град
    na mnogo mesta
    az si pravq maska s huma i ocet,stoq 20 min s neq i posle si izmivam kosata s 6ampoan.na men ne mi miri6e na ocet,tq mirizmata mu se maha ot 6ampoana. pravq si tazi maska ot blizo godina i kosata mi e mn hubava i ima dosta dobyr blqsak
    Pepelta e po-velika ot prastta,za6toto e gorqla!

Guest
    Ауее,птичи грип...То като ти е писано да умреш от птичи грип няма да умреш от луда крава,така,че мен не ми пука.Правя си маска с жълтък,бадемово маслo,изцедено кисело мляко,няколко капки лимонов сок и понякога хума.Аз видях ефект,като я правя редовно-един път седмично е достатъчно,че и на мен не ми се клепа всеки път като се къпя

Сестра ми преди си правише маска за коса от коприва и кисело мляко. В смисъл вареше копиравата във вода, после изцеждаше водата, прибавяше към нея киселото мляко и си я слагаше. Веднъж на седмица.

Ама не ти трябва да се занимаваш с такива работи. Най-добре е да си купиш. Аз бих ти препоръчала преструктуриращата маска на Denise, има малка и голяма. Голямата е 500мл., малката незнам точно, но някъде към 200-300мл. е. Цените не се сещам, но не са скъпи.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си