- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Хора помогнете ми моля ви се.
Значи ситуацията е такава.Снощи към 23:00 прителката ми каза че не иска да има нищо повече м/у нас.не можах да си го обясня и не съм спал цяла нощ.Въпроса е че тя не искаше да се разделим но ми го каза.Усещах че тя не иска.Когато я питах защо тя ми каза "така е по добре." След това когато я питах дали някога ме е обичала тя ми каза "обичах те ,но ако ще ти е по лесно не те обичах."но все пак съм сигурен че още ме обича но не иска да ми го каже.Моля ви помегнете
Любовта ще изтрие сълзите преливащи се със вашата лръв.А във вашият живот ще си остане ... магията любов и болката до смърт ...
olele neznam kov q e nakaralo da te izluje ili ti se samozalugva6 ama znae6 li kvo kato nemoje dvam,mata da ste 6taslivi po-dobre e da q ostavi6 tq kato pomisli i kato razbere 4e e zagubila sama 6e poiska da se vurne SPOX si4ko 6e se oprai
\/ \
/ \
/ i az sa taka sum s edin deto neznae kvoo da pravi zada me svali ama..........
SlAdUrI nIkOgA nE kAzVaItE nIkOgA
Не мога просто така да я забравя.Постоянно си мисля за нея.
Любовта ще изтрие сълзите преливащи се със вашата лръв.А във вашият живот ще си остане ... магията любов и болката до смърт ...
emi pitai q be
a we pi4 ti na kolko si???????
davam mu 14-15..Първоначално написано от ashly besnata
a do temata.obi4a6 q ,bori se za lubovta i,a tova zna4i da razbere6 za6to go e kazala i ako moje6 da promeni6 ne6to..emm...napravi go!nqma da sgre6i6
![]()
Пич любовта пред всичко![]()
Бори се
MESS WITH THE BEST
DIE LIKE THE REST
axaxa az se 4udq za6to neznae kvo da pravi
Защото още е детеПървоначално написано от ashly besnata
![]()
MESS WITH THE BEST
DIE LIKE THE REST
qsno![]()
Пич намерила си е някой нов
MESS WITH THE BEST
DIE LIKE THE REST
Първоначално написано от CuHu{{o4u}}
“Simplicity is Beauty and Beauty is simplicity, nothing more, nothing less.”
-- http://www.youtube.com/watch?v=15uFb2wjxjg <3
еми щом толкова много я обичаш се бори за любовта си!
помоли я да поговорите,за да си наясно поне с причината поради коьяято сте се разделили.яако още те обича винаги мооже да се оправят нещата.
CuHu{{o4u}} написа:
davam mu 14-15.. a do temata.obi4a6 q ,bori se za lubovta i,a tova zna4i da razbere6 za6to go e kazala i ako moje6 da promeni6 ne6to..emm...napravi go!nqma da sgre6i6
CuHu{{o4u}} e prava.....
a i...naistina,zashto oshte pitash kakfo da pravish sle dkato se obichate...emi rasberi kakfo q e nakaralo da postupi taka,opravete neshtata i taka...
aZ Jiveq,ZaShToTo JivoTa Za Mene Si Ti !
aZ SyM ChoveK,ZaShToTo ChoVekyT Do Mene Si Ti
MoeTo ShTaSsTie S TfoeTo iMe NariChaM,
ZaShToTo Ti SyShTeSsTvyvaSh i aZ Te oBiChaM !
Колко позната ситуацияПървоначално написано от kimi_raikonen
![]()
![]()
If you marry me,
would you bury me?
Would you carry me to the end?
So say goodbye to the vows you take.
And say goodbye to the life you make.
And say goodbye to the heart you break.
And all the cyanide you drank.
i az taka mislqПървоначално написано от CuHu{{o4u}}
orange county is the best serial of the world!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
na 15 e sig sumПървоначално написано от chestra_f
puk po temata 6tom go e kazala moje da ima druga pri4ina za da kaje 4e ne go obi4a..tq si e re6ila tuka
![]()
If you love me fuck me.... if you hate me , FUCK YOU !
mili4ak obi4am si te znaesh go ;( tova togava mn` dobre znaesh zashto stana ne te karam da mi prostish nito da go zabravish .. i az kato teb ne spah cqla nosht OBICHAM TE SLADKO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
хихи май за тва момиченце говоримПървоначално написано от Анонимко
![]()
еми дано се съберете бе хора
Успех
![]()
![]()
f@nt@zi@
И не самоУспех![]()
xa tuka sa razigra lubovna dramasvatba6 ima li ve4e
![]()
![]()
![]()
=D> =D> =D> =D> dano da se suberete i da zagurbite lo6ite spomeni =D> =D> =D> \
/
![]()
i da nqma pove4e
![]()
![]()
If you love me fuck me.... if you hate me , FUCK YOU !
Скусала скусала.Ако не оправите нещата не е последното момиче все пак
Погледни навън, не, не вали това са моите сълзи и страшно много ме боли.Искам да е лято, а слънцето да си ти.Кажи обичаш ли ме или ще продължава да вали?
Не се отказвай !!! Накарай я да си помилси сериозно за това което прави и защо.
emi mn neshta moje da sa q nakarali da ti kaje che iska da se razdelite no vsushnost da iska da e s teb.Moje da sa i kazali nqkoi neshta za teb s koeto da se e razocharovala i za tva,dryga prichina moje da sa roditelite i ako sa nqkvi konservativni i da sa i zabranili da se vijda s teb,moje puk da iska malko vreme da ostane sama i posle da se varne pri teb.PO dobre q nameri i si pogorete seriozno zahto e postupila taka.Dano se saberete i vsichko bude okuspex
Edva, kogato neshto si otide, edva kogato s neshto se prostish razbirash kolko mnogo ti se svidi, razbirash i zapochvash da tyjish.Syznavash, che neshte go vidish veche i praznoto mestence, che boli
Мрън, мрън... Абе я заоравайте!