.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11
    бофчо
    Guest

Уместно ли е .... ?

уместно ли е да подаря нещо на най-добрата си приятелка (аз съм м) за 14 февруари и ако да предложете някакви идеи(без да си помисли че я харесвам или нещо такова)

Re: Уместно ли е .... ?

Цитирай Първоначално написано от бофчо
    уместно ли е да подаря нещо на най-добрата си приятелка (аз съм м) за 14 февруари и ако да предложете някакви идеи(без да си помисли че я харесвам или нещо такова)
    Бутилка вино по случай "Трифон Зарезан"
    MESS WITH THE BEST
    DIE LIKE THE REST

Голям фен
    Град
    В нечие сърчице:){P}
    abe poprincip se podarqvat podaryci samo na horata koito obi4a6..no moje i da mine6..ako mnogo dyrji6 nqma lo6o...hmm....moje da i podari6 prosto EDNA roza(rozova) makar 4e e rozova...tova e roza i e v znak na lubov.moje6 moje6...kvo moje6...mi neZnam kakvo haresva tq,no az bih se zaradvala na plu6eno me4e ili ne6to to sorta

Супер фен Аватара на CVETELLINA
    Град
    ПлеВеН
    миии според мен няма проблеми, аз подарявам подаръчета и на приятелите ми ,но все пак не трябва да е нещо натрапващо,за да не остане с грешна представа, според мен някво сладко сувенирче би я зарадвало
    f@nt@zi@

Цитирай Първоначално написано от CuHu{{o4u}}
    abe poprincip se podarqvat podaryci samo na horata koito obi4a6..no moje i da mine6..ako mnogo dyrji6 nqma lo6o...hmm....moje da i podari6 prosto EDNA roza(rozova) makar 4e e rozova...tova e roza i e v znak na lubov.moje6 moje6...kvo moje6...mi neZnam kakvo haresva tq,no az bih se zaradvala na plu6eno me4e ili ne6to to sorta
    Роза=ЛЮБОВ.Той не иска да изглежда така
    MESS WITH THE BEST
    DIE LIKE THE REST

Голям фен
    Град
    В нечие сърчице:){P}
    Primetime za vtori pyt 6te te pomolq da 4ete6 vnimatelno...ili ti si 4ete6 m/u redovete i ne izneverqva6 na tova...vse pak da kaja,4e go spomenah!!!

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Няма проблем . То и аз съм подарявал подаръци на приятелки .
    А за това какъв да е подаръка, зависи от интересите и предпочитанията на приятелката ти. Ти трябва да решиш.
    Успех.

hehe bash na 14 i to zavisi kakfo i podarish

Голям фен
    Град
    eDno maLko gRadcHe
    М аз смятам че идеята ти е супер... аз много ще се зарадвам ако някое момче(приятел) ми подари нещо за празника в израс на уважение приятелство.... Не бих си помислила че ако ми поради било то роза било то някакъв подарък ще е че изпитва нещо към мен защото едно че имам гадже др. че все пак ми е приятел

Аз те обичам.
    За тебе може би съм аз дете,
    но детската обич е чиста
    и тя с детето расте !!!

една бяла роза в знак на пряителство

Фен
    Град
    BlondLandia

Да! Уместно е! Сигурна съм, че много ще се зарадва на този жест на внимание. Можеш да й вземеш нещо традиционно - играчка, малко бижу, някакво щура джаджа .. парфюм също може.
    Видя я царят, че се смее,
    но сам усмивката изгуби.
    Забрави ловните соколи,
    дори забрави да воюва.
    lOvE iS DEliGhT!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си