.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 57
    Guest

нуждая се спешно от помощт ви.

историята е следната:ходих 3 месезца с момче, което много обичах но не мчожех просто да му покажа чувствата си..направих много грешки с него,за които сега много съжалявам. преди 2 седмици той каза че повече не иска да сме заедно защото не съм му обръщала внимание което е вярно...докато ходихме той ме обичаше и ми го доказваше,но вече незнам какво да правя,той не иска да говори с мен а аз го обичам и искам да направя всичко ъзможно да се съберем отново.

Guest
    kvoto si si nadrubila tova 6te syrba6

Супер фен Аватара на CVETELLINA
    Град
    ПлеВеН
    леле миличка, "не мчожех просто да му покажа чувствата си..",защо не си могла, може би,защото не си била сигурна в неговите към теб или те е било страх като разбере,че го обичаш да се отдръпне Всеки човек се нуждае от внимание,той ти е давал своето,ама като е видял,че ти не му отвръщаш със същото и сигурно си е помислил,че нямаш чувства към него и няма смисъл.... за това сега се опитай да му покажеш,колко много го обичаш,обясни му,че от страх да не го загубиш си правила мнoгoто грешки и така.... Е дано имаш късмет и ако той те love съм сигурна,че ще ти прости Успех
    f@nt@zi@

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    grubo!

Mi znachi moeto mnenie e che na vsqka cena trqbva da namerish nachin da govorish s nego.Napravi vsichko vyzmojno.Gledai samo da ne stanesh mnogo dosadna.Tova e ednoto neshto koeto mojesh da napravish.Ima i drug variant.Napravi se na nepokist izlizai zabavlqvai se.Neka ima i hora ot drugiq pol.Na nego shte mu stane gadno i shte zapochne da revnuva i sam shte te potyrsi.A ima i treta vyzmojnost.Tq e kombinirana.Pyrvo go tyrsi zvyni mu prashtai mu sms-i i izvednuj spirash da go tyrsish.Toi shte se pobyrka ot tova che e zagubil vnimanieto ti i shte se opita da si te vyrne.Aide kysmet i posle da razkajesh kakvo e stanalo

Цитирай Първоначално написано от Alex4enceto
    grubo!

Mi znachi moeto mnenie e che na vsqka cena trqbva da namerish nachin da govorish s nego.Napravi vsichko vyzmojno.Gledai samo da ne stanesh mnogo dosadna.Tova e ednoto neshto koeto mojesh da napravish.Ima i drug variant.Napravi se na nepokist izlizai zabavlqvai se.Neka ima i hora ot drugiq pol.Na nego shte mu stane gadno i shte zapochne da revnuva i sam shte te potyrsi.A ima i treta vyzmojnost.Tq e kombinirana.Pyrvo go tyrsi zvyni mu prashtai mu sms-i i izvednuj spirash da go tyrsish.Toi shte se pobyrka ot tova che e zagubil vnimanieto ti i shte se opita da si te vyrne.Aide kysmet i posle da razkajesh kakvo e stanalo
    Samo tvamoje da se kaje.
    “Simplicity is Beauty and Beauty is simplicity, nothing more, nothing less.”

-- http://www.youtube.com/watch?v=15uFb2wjxjg <3

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Ами направи всичко възможно де.
    Какво точно искаш от нас Да ти кажем стъпка по стъпка как се прави ли
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Голям фен
    Град
    B СъРчицеТо Tu :)

Ne se otchaivai !

vij milichka,as sm v sushtoto polojenie,s malkata razlika,che nie se rasdelihme predi 2meseca,no nemoga da go zabravq mn e gadnu...obache as namerih momcheto,koeto me obicha i sega se staraq da go zabarvq,naistina greshakata beshe moq che skusahme,no nqma da si susipfame jivota zaradi momchetata,sega imam do sebe si MoM4e_Me4Ta...obichm go mnogo i sega vijdam kakfo e SHTASTIE ....milichka moqt suvet moje bi e obiknoven,no na men tova mi pomogna...GLEDAI SAMO NAPRED,NE SE VRUSHTAI PO PUTEKATA PO KOQTO SI MINALA S NEGO....IMA MN MOMCHETA...A NNQKOE OT TQH E MOMCHETO,KOETO SHTE TE NAPRAVI SHTASTLIVA
    Uspeh !!
    aZ Jiveq,ZaShToTo JivoTa Za Mene Si Ti !
    aZ SyM ChoveK,ZaShToTo ChoVekyT Do Mene Si Ti
    MoeTo ShTaSsTie S TfoeTo iMe NariChaM,
    ZaShToTo Ti SyShTeSsTvyvaSh i aZ Te oBiChaM !

Супер фен
    Град
    твоето легло=)
    леле като ти чета поста се едно съм го писала аз...
    ми както вече казах и аз съм в същата ситуация така че наистина незнам какво точно да те посъветвам.ако момчето те е обичало истински надали е престана да те обича,но ако си го наранила много ще му трябва време.
    а може би просто му е писнало да прощава?!
    съвета ми е ако имаш сили се бори за любовта си,направи всичко възможно да си с него.аз обаче се предадох много бързо-обичам моммчето но не искам да говоря с него,просто нямам сили и смелост. ама ти се постарай да ти прости и да му докажеш чувствата си!

Голям фен
    Град
    mil4eto_ e mnogo prava...vslushai se v neinite dumi...nqkoi ot nas naistina nqmat smelostta da otidat i da priznaqt chuvstvata si i v nqkoi sluchai da priznaqt greshkata si i da se izvinqt,no ot tova samo gubim ti napravi tazi krachka i govori s nego,kakvoto i da ti struva tova,ne gubi liuboivta mu...Bori se za liubovta si,milichka !!!

Град
    ...In Your Heart...
    Хахахах какво искаш от нас ? Ти си знаеш ккаво си надробила...сега просто трябва да поговориш с него и по-често да му показваш колко го обичаш....Не мисля ,че тук можем да ти помогнем особено
    If you marry me,
    would you bury me?
    Would you carry me to the end?

So say goodbye to the vows you take.
    And say goodbye to the life you make.
    And say goodbye to the heart you break.
    And all the cyanide you drank.

Супер фен
    Град
    твоето легло=)
    аве до известна степен си прав,но все пак всеки човек греши....

Мега фен
    След като не си способна дори да покажеш чувствата си, къде си тръгнала да завързваш връзка?

Guest
    Цитирай Първоначално написано от f@nt@zi@
    леле миличка, "не мчожех просто да му покажа чувствата си..",защо не си могла, може би,защото не си била сигурна в неговите към теб или те е било страх като разбере,че го обичаш да се отдръпне Всеки човек се нуждае от внимание,той ти е давал своето,ама като е видял,че ти не му отвръщаш със същото и сигурно си е помислил,че нямаш чувства към него и няма смисъл.... за това сега се опитай да му покажеш,колко много го обичаш,обясни му,че от страх да не го загубиш си правила мнoгoто грешки и така.... Е дано имаш късмет и ако той те love съм сигурна,че ще ти прости Успех
    да,беше ме страх че ако разбере колко много го обичам ще му стана скучна и ще се отдръпне

Супер фен
    Град
    твоето легло=)
    Цитирай Първоначално написано от f@nt@zi@
    да,беше ме страх че ако разбере колко много го обичам ще му стана скучна и ще се отдръпне
    същото беше и при мен...и сега супер много съжалявам,но не мога да събера смелост да говоря с него,но дано при теб да не е така-както ти казах и по-горе говори с него и се бори за любовта си..дори и да не се получи нищо между вас ще знаеш че поне си опитала което пак е нещо.

Фен
    Град
    На гъза на географията
    За да получиш трябва и да дадеш....в случая ти само си получавала без да даваш...ами..постави се на негово място всеки ден да му казваш колко мнпго го обичаш а тои само да ти малчи и ваобще да не ти казва нищо хубаво...как би постъпила.Много ясно че ще си помислиш че тои няма никакави чувства към теб..обясни му как стоят нещата че го обичаш и т.н.....тои сигурно още не те е забравил.Успех!!!
    Да пушиш е вредно, да пиеш е гадно, да умреш здрав е жалко!!!

ще гориш в ада! >=

Guest
    mersi mn na vsi4ki koito se opitaha da mi pomognat
    no problema e 4e az mu uredjdah sre6ta i toi ne doide,mn mi e qdosan... edinstveniat na4in e da otida do daskaloto mu i tam da govorq s nego ma nz to4no vo da mu kaja...iskam da zvu4i ubeditelno no da ne e nekvo mn izpadnalo
    blagodarq vi bredvartelno

Guest
    pomognete mi...molq vi..ve4e nz prosto kvo da praq

Повече от фен
    Град
    Варна, България
    Ако наистина ти обича би ти простил, а ти би се раванширала, но от човешки аспект ти си се подиграла с чуствата му и не заслужаваш много прошката ...
    обичам дениту ми {}

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от Leave`S Eyes
    Хахахах какво искаш от нас ? Ти си знаеш ккаво си надробила...сега просто трябва да поговориш с него и по-често да му показваш колко го обичаш....Не мисля ,че тук можем да ти помогнем особено

=D> =D> success ! [;
    I like to watch you sleep at night
    To hear you breathe by my side..

Guest
    Цитирай Първоначално написано от mil4eto_
    аве до известна степен си прав,но все пак всеки човек греши....
    syglasen sym, nqma bezgre6ni hora,no pyk akto napravim gre6ka, trqbva da se stremim da q popravim nali..za tova napisah 4e 6te si syrba poparkata...

Голям фен
    Град
    Frank_Lampard Пуснато на: 09.02.5 Заглавие:

--------------------------------------------------------------------------------

Ако наистина ти обича би ти простил, а ти би се раванширала, но от човешки аспект ти си се подиграла с чуствата му и не заслужаваш много прошката ...
    zdravei i v tazi tema..ta,ti tuk otnovo si prav..
    kuklo,naistina moje mn da si se podigrala s chufstfata mu,no fse pak...vseki greshi ponqkoga i ima nujda ot proshka,za da se popravi,kaji mu tova,koeto chufstfash...toi shte te rasbere sigurna sm
    i po-dobre neiskai suvetite ot nas,a kaji tova,koeto ti podskazva surceto ti,zashtoto to nai-dobre znae,kakto i samata ti
    aide uspeh i dano te rasbere,zashtoto e qsnu,che go jelaesh mnogo,no trqbva i da se potrudish Uspeh,macka

Град
    aLoNe In ThE DaRk
    Определено има някави чувства към теб още.След като те е обичал надали ще те забрави толкова лесно.Така че кажи му какво чувстваш и ако наистина изпитва нещо към теб може и да си го върнеш

Погледни навън, не, не вали това са моите сълзи и страшно много ме боли.Искам да е лято, а слънцето да си ти.Кажи обичаш ли ме или ще продължава да вали?

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Както вече казаха 'направи всичко възможно...'. Колкото и да е трудно говори с него. Кажи му това,което ни каза на нас'...че страшно много го обичаш...'.Кажи му,че си направила 'грешките' от притеснение, от това,че си била объркана...но сега като се замисля тези неща нямат място в случая, ако наистина и двамата сте се обичали толкова много,но както и да е...
    Говори с него и това е...пък дали ще те разбере и ще ти прости,зависи от него.
    Успех.

Повече от фен Аватара на gorskata_feja
    Град
    v nas
    4udi6 se kakvo da mu kaje6? Emi nai-lesno e da mu kaje6 kakvo 4uvstva6 we Budi iskrena s nego i ako toi o6te te obi4a, v koeto sum obedena, 6te ti prosti otnovo... UspeH
    Не мога времето сега назад да върна,грешките които съм допусналa няма как да променя и не искай ти назад да се обърна,а накарай ме напред да продължа!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си