.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 57 от общо 57
    Супер фен
    Град
    От София на 20 години
    Цитирай Първоначално написано от Nqkoi Si Nikoi
    Mna4i ... kat pro4etoh i malko se poza4udih dali ne stavashe vapros za men ... ama qvno ne shtoto ne sum u4enik a ina4e sum f takava situaciq smisal az sum mom4eto i ... mi e adski tupo i glupavo i ... no znam edno vinagi shte iskam da sum s neq i vinagi shte e na specialnomqsto f sarceto mi .... kakvoto i da stane znam 4e tova shte mi kostva mnogo ama toprosto e taka ne moga da go promenq
    Живота и любовта са тежки и наебават секи ралзлично!

Голям фен
    Град
    B СъРчицеТо Tu :)
    Nqkoi Si Nikoi Пуснато на: 18.02.2 Заглавие:

--------------------------------------------------------------------------------

Mna4i ... kat pro4etoh i malko se poza4udih dali ne stavashe vapros za men ... ama qvno ne shtoto ne sum u4enik a ina4e sum f takava situaciq smisal az sum mom4eto i ... mi e adski tupo i glupavo i ... no znam edno vinagi shte iskam da sum s neq i vinagi shte e na specialnomqsto f sarceto mi .... kakvoto i da stane znam 4e tova shte mi kostva mnogo ama toprosto e taka ne moga da go promenq
    =D> "vinagi shte e na spec mqsto v surceto mi"....tova iska edno momiche ot momchetata... =D>
    aZ Jiveq,ZaShToTo JivoTa Za Mene Si Ti !
    aZ SyM ChoveK,ZaShToTo ChoVekyT Do Mene Si Ti
    MoeTo ShTaSsTie S TfoeTo iMe NariChaM,
    ZaShToTo Ti SyShTeSsTvyvaSh i aZ Te oBiChaM !

Guest
    Цитирай Първоначално написано от sexy_macka
    milichka,Jivotyt prodyljava !
    Da ne ti puka,da ne e edinstfen...kaot nemoje da te oceni da si gleda rabotata
    dam znam no mn iskam da sme pak zaedno.....
    lipsva mi..vsqka min mislq za nego

p
    Guest
    Направи ми впечатление,че имаше хора,които казват,че тя е виновна и тем подобни.В крайна сметка това не е нещо,което правим нарочно.То е като защитен механизъм!Страх ни е да отворим сърцата си,за да не ни наранят.Колкото и тривиално да ви звучи в момента!Не всички са открити и не всички могат да показват,говорят или доказват чувствата и мислите си.Понякога държанието ни не отговаря на чувствата.Но спред мен,ако той те е обичал е щял да поговори с теб,да се опита да достигне до теб.А той дрисльото се е отказал прекалено бързо.Не обвинявай себе си.За една раздяла са нужни двама!!!Не е само единия виновен!Бях изпаднала в подобно положения,с огромната разлика,че гаджето ми се бори за мен.Постоянно разговаряхме...постоянно ми показваше чувствата си,за да се почувствам поне малко сигурна!Написах му е-маил(написах всичко,което чувствам и мисля) и там му обясних всичко.Така си оправихме отношенията.Но това можеш да го направиш на човек,когото обичаш наистина,а не на някого като твоя човек.В една връзка трябват компромиси,а не обвинения!Най-важното са разговорите!!!

Guest
    pqmersi mnogo za mnenieto ti.radvam se 4e vsi4ko e ok pri teb..
    mi tova mom4e mn me obi4a6e-dokazval mi go e mn pati..
    no pri nas ima6e mn problemi-kakto ve4e kazah ne mu obra6ta vnimanie,ima6e super mn intrigi i sega ve4e nz kakvo da pravq..napravo sam gotova na vsi4ko

Фен
    Град
    BG-Sofiq

lele

vupreki 4e neiska da govori s tebe se opitai da mu pokaje6 4uvstvata si i povqrvai mi moje i da stane ne6to ako o6te te obi4a 6te ti prosti opitai i da govori6 s nego za6toto sam sigorna 4e do sega ne si i opitala!!! i poburzai predi da e stanalo kusno i da si hvane druga za6toto togava 6te ti e mn po trudno!!!!!

Супер фен
    Град
    От София на 20 години
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Цитирай Първоначално написано от sexy_macka
    milichka,Jivotyt prodyljava !
    Da ne ti puka,da ne e edinstfen...kaot nemoje da te oceni da si gleda rabotata
    dam znam no mn iskam da sme pak zaedno.....
    lipsva mi..vsqka min mislq za nego

Е да ама като не сака моеш ли го накара на сила ?????

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си