- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Сложна ситуация
Ми съсъ едно момче тръгнахме на втора среща...ходихме един месец и нещо през това време се разделихме веднъж,защотот той така пожела после се събрахме(пак защотото той така поиска)разделихме се ,защото от ревност той започна като се събрем в компания да ме нарежда и на мен ми беше много гадно...и сега изведнъж иска да се събрем ,защото ме обичал...не знам какво да правя не мога да кажа ,че го обичам ,но въпреки всичко ми липсва...![]()
![]()
If you marry me,
would you bury me?
Would you carry me to the end?
So say goodbye to the vows you take.
And say goodbye to the life you make.
And say goodbye to the heart you break.
And all the cyanide you drank.
leko mi se struva,4e si igrae s tebno ako ti lipsva mnogo i izpitva6 ne6to pove4e ot normalno privli4ane dai mu o6te edin 6ans...no spored men nqma smisyl
![]()
spored men ne trqbva da mu davash shans kolkoto i da ti e trudno,zashtoto kakfoto e pravil dokato ste biliz aedno go e mislil i sega....nemojesh da si sigurna che nqma da se poftorqt tezi neshta,pak shet sksuate,pak shte se sdobrite,a kakuf e smisla ??...nikakuf...spored men...produlji jivota si napred i budi shtastliva![]()
aZ Jiveq,ZaShToTo JivoTa Za Mene Si Ti !
aZ SyM ChoveK,ZaShToTo ChoVekyT Do Mene Si Ti
MoeTo ShTaSsTie S TfoeTo iMe NariChaM,
ZaShToTo Ti SyShTeSsTvyvaSh i aZ Te oBiChaM !
ti ne si mu kukla 4e kakvoto toi iska tui da pravi6..q se zamisli toi e iskal da trugnete trugnali ste toi e iskal da skusate ne trqbva da mu se vurzva6!!
If you love me fuck me.... if you hate me , FUCK YOU !
Ако наистина го харесваш и ти липсва дай му пак шанс, но първо проведи един сериозен разговор и му кажи какво те притеснява, ако може да се промени или поне да подтисне поне малко тая ревност.Ако не може или правиш компромис или му биеш шута![]()
![]()
ти самата казваш че не го обичаш,нали?!
тогава какъв е смисъла нон-стоп да се събирате и разделяте?!в смисъл че щом нямаш чусвства към него по-добре не му давай шанс и си потърси друг към който да изпитваш нещо.
amii osven da ti kaja pri men kak stanaha neshtata predi polovin godina ili malko poveche se zapoznah s edno momche i g/d kato tebe trygnahme bez da se poznavame mn mn hodihme g/d mesec i skysahme sled tva pak se sybrahme i pak skysahme po nm typi prichini i sled okolo 2 meseca razdqla pak se sybrahme i sega sme si zaedno mn sme shtastlivi i za sega nqmame namerenie da se razdelqme \/ i vse pak ako chuvstvata ti kym nego ne sa nishto osobeno ne trygvai otnovo s nego moje da si porednata igrachka s koqto da si pravi kkakvoto iska i da e siguren che she mu igraesh po svirkata aide i uspeh
Именно! Ако само ти липсва, като приятел - тогава няма смисъл да разигравате някакви игрички.Първоначално написано от mil4eto_
Видя я царят, че се смее,
но сам усмивката изгуби.
Забрави ловните соколи,
дори забрави да воюва.
lOvE iS DEliGhT!
Какво беше заглавието на тематиката? За сложен въпрос ли?
отиаш, мушка та и гледаш как си заминава..![]()
Искам да бъде точно както едно време, не всеки които ме срещне да гледа да вземе, да смуче, да бяга това ли е играта.. добре тогава ти решаваш блъскаи си главата.. !
Аз като исках той не ми пуснаПървоначално написано от [CSKA
![]()
![]()
If you marry me,
would you bury me?
Would you carry me to the end?
So say goodbye to the vows you take.
And say goodbye to the life you make.
And say goodbye to the heart you break.
And all the cyanide you drank.
Мацка ми щом така е станало, мани го, туй когато момиче си иска и някое момче, дето твърди, че я обича да не и пусне, направо не се занимавай с него. И той явно незнае какво иска, първо казва "сега ми кеф ай да сме заедно", после като не е в кеф "айде да се разделим", иде напрай си кефа, и пак "айде да сме заедно", не му ходи по свирката на тоя, накарай го той да ходи по твойта, а не ти по неговата.Първоначално написано от Leave`S Eyes
![]()
I am the game, you don't wanna play me.
I am control, no way you can change me.
I am heavy debt, no way you can pay me.
I am the pain and I know you can't take me.
http://www.lyricsdownload.com/motorh...me-lyrics.html
sega e twoia red da rejesh =]] ostawai go..
I like to watch you sleep at night
To hear you breathe by my side..
Той или тя си играе с него ?Първоначално написано от CuHu{{o4u}}
Човека я ревнува може би защото я обича, а тя сама си каза, че не го обича и щом не може да не го кара да ревнува, значи не са един за друг или поне тя за него
![]()
обичам дениту ми{}
"той започна като се събрем в компания да ме нарежда и на мен ми беше много гадно" ako q obi4a6e 6te6e li da go praviПървоначално написано от Frank_Lampard
![]()
Ми нормално е ако ревнува![]()
обичам дениту ми{}
samo4uvstvieto frankie...to4no na teb nqma da ti govorq za negoПървоначално написано от Frank_Lampard
![]()
Това не го схванах ...Какво общо има самочуствието с ревността ?
обичам дениту ми{}
pff... sys svoqta revnost toi i nakyrnqva samo4uvstvieto po nqkyv na4in...nikoi ne bi go pozvolil mislq![]()
tuk 6te se syglasi6 s men
))
Така е, но не мислиш ли че ако тя наистина го обичаше, нямаше да го кара да ревнува, като вижда, че не му е приятно ?
обичам дениту ми{}