.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21

Град
    ...In Your Heart...

Сложна ситуация

Ми съсъ едно момче тръгнахме на втора среща...ходихме един месец и нещо през това време се разделихме веднъж,защотот той така пожела после се събрахме(пак защотото той така поиска)разделихме се ,защото от ревност той започна като се събрем в компания да ме нарежда и на мен ми беше много гадно...и сега изведнъж иска да се събрем ,защото ме обичал...не знам какво да правя не мога да кажа ,че го обичам ,но въпреки всичко ми липсва...
    If you marry me,
    would you bury me?
    Would you carry me to the end?

So say goodbye to the vows you take.
    And say goodbye to the life you make.
    And say goodbye to the heart you break.
    And all the cyanide you drank.

Голям фен
    Град
    В нечие сърчице:){P}
    leko mi se struva,4e si igrae s teb no ako ti lipsva mnogo i izpitva6 ne6to pove4e ot normalno privli4ane dai mu o6te edin 6ans...no spored men nqma smisyl

Голям фен
    Град
    B СъРчицеТо Tu :)
    spored men ne trqbva da mu davash shans kolkoto i da ti e trudno,zashtoto kakfoto e pravil dokato ste biliz aedno go e mislil i sega....nemojesh da si sigurna che nqma da se poftorqt tezi neshta,pak shet sksuate,pak shte se sdobrite,a kakuf e smisla ??...nikakuf...spored men...produlji jivota si napred i budi shtastliva
    aZ Jiveq,ZaShToTo JivoTa Za Mene Si Ti !
    aZ SyM ChoveK,ZaShToTo ChoVekyT Do Mene Si Ti
    MoeTo ShTaSsTie S TfoeTo iMe NariChaM,
    ZaShToTo Ti SyShTeSsTvyvaSh i aZ Te oBiChaM !

Супер фен
    Град
    до тебе...
    ti ne si mu kukla 4e kakvoto toi iska tui da pravi6..q se zamisli toi e iskal da trugnete trugnali ste toi e iskal da skusate ne trqbva da mu se vurzva6!!
    If you love me fuck me.... if you hate me , FUCK YOU !

Mi znachi tva momche qvno si misli che kat svirne i ti shte tichkash kato poslushno kuchence.Pokaji mu che ne ti puka.Kakto kazvat pokaji mu koi e shefa.I da vidish kak kato mu obyrnesh grub i se pravish che ti e se taq kak shte ti pripka po dupeto

Ако наистина го харесваш и ти липсва дай му пак шанс, но първо проведи един сериозен разговор и му кажи какво те притеснява, ако може да се промени или поне да подтисне поне малко тая ревност.Ако не може или правиш компромис или му биеш шута

Супер фен
    Град
    твоето легло=)
    ти самата казваш че не го обичаш,нали?!
    тогава какъв е смисъла нон-стоп да се събирате и разделяте?!в смисъл че щом нямаш чусвства към него по-добре не му давай шанс и си потърси друг към който да изпитваш нещо.

Голям фен
    Град
    nepostoqnno:)
    amii osven da ti kaja pri men kak stanaha neshtata predi polovin godina ili malko poveche se zapoznah s edno momche i g/d kato tebe trygnahme bez da se poznavame mn mn hodihme g/d mesec i skysahme sled tva pak se sybrahme i pak skysahme po nm typi prichini i sled okolo 2 meseca razdqla pak se sybrahme i sega sme si zaedno mn sme shtastlivi i za sega nqmame namerenie da se razdelqme \/ i vse pak ako chuvstvata ti kym nego ne sa nishto osobeno ne trygvai otnovo s nego moje da si porednata igrachka s koqto da si pravi kkakvoto iska i da e siguren che she mu igraesh po svirkata aide i uspeh

Фен
    Град
    BlondLandia
    Цитирай Първоначално написано от mil4eto_
    ти самата казваш че не го обичаш,нали?!
    тогава какъв е смисъла нон-стоп да се събирате и разделяте?!в смисъл че щом нямаш чусвства към него по-добре не му давай шанс и си потърси друг към който да изпитваш нещо.
    Именно! Ако само ти липсва, като приятел - тогава няма смисъл да разигравате някакви игрички.
    Видя я царят, че се смее,
    но сам усмивката изгуби.
    Забрави ловните соколи,
    дори забрави да воюва.
    lOvE iS DEliGhT!

Какво беше заглавието на тематиката? За сложен въпрос ли?

Супер фен Аватара на rowzz
    Град
    Варна
    отиаш, мушка та и гледаш как си заминава..
    Искам да бъде точно както едно време, не всеки които ме срещне да гледа да вземе, да смуче, да бяга това ли е играта.. добре тогава ти решаваш блъскаи си главата.. !

Град
    ...In Your Heart...
    Цитирай Първоначално написано от [CSKA
    f0r3v3r]отиаш, мушка та и гледаш как си заминава..
    Аз като исках той не ми пусна
    If you marry me,
    would you bury me?
    Would you carry me to the end?

So say goodbye to the vows you take.
    And say goodbye to the life you make.
    And say goodbye to the heart you break.
    And all the cyanide you drank.

Град
    Троян
    Цитирай Първоначално написано от Leave`S Eyes
    Аз като исках той не ми пусна
    Мацка ми щом така е станало, мани го, туй когато момиче си иска и някое момче, дето твърди, че я обича да не и пусне, направо не се занимавай с него. И той явно незнае какво иска, първо казва "сега ми кеф ай да сме заедно", после като не е в кеф "айде да се разделим", иде напрай си кефа, и пак "айде да сме заедно", не му ходи по свирката на тоя, накарай го той да ходи по твойта, а не ти по неговата.
    I am the game, you don't wanna play me.
    I am control, no way you can change me.
    I am heavy debt, no way you can pay me.
    I am the pain and I know you can't take me.

http://www.lyricsdownload.com/motorh...me-lyrics.html

Голям фен
    sega e twoia red da rejesh =]] ostawai go..
    I like to watch you sleep at night
    To hear you breathe by my side..

Повече от фен
    Град
    Варна, България
    Цитирай Първоначално написано от CuHu{{o4u}}
    leko mi se struva,4e si igrae s teb no ako ti lipsva mnogo i izpitva6 ne6to pove4e ot normalno privli4ane dai mu o6te edin 6ans...no spored men nqma smisyl
    Той или тя си играе с него ? Човека я ревнува може би защото я обича, а тя сама си каза, че не го обича и щом не може да не го кара да ревнува, значи не са един за друг или поне тя за него
    обичам дениту ми {}

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Frank_Lampard
    Цитирай Първоначално написано от CuHu{{o4u}}
    Той или тя си играе с него ? Човека я ревнува може би защото я обича, а тя сама си каза, че не го обича и щом не може да не го кара да ревнува, значи не са един за друг или поне тя за него
    "той започна като се събрем в компания да ме нарежда и на мен ми беше много гадно" ako q obi4a6e 6te6e li da go pravi

Повече от фен
    Град
    Варна, България
    Ми нормално е ако ревнува
    обичам дениту ми {}

Голям фен
    Град
    Цитирай Първоначално написано от Frank_Lampard
    Ми нормално е ако ревнува
    samo4uvstvieto frankie...to4no na teb nqma da ti govorq za nego

Повече от фен
    Град
    Варна, България
    Това не го схванах ... Какво общо има самочуствието с ревността ?
    обичам дениту ми {}

Голям фен
    Град
    pff... sys svoqta revnost toi i nakyrnqva samo4uvstvieto po nqkyv na4in...nikoi ne bi go pozvolil mislq tuk 6te se syglasi6 s men))

Повече от фен
    Град
    Варна, България
    Така е, но не мислиш ли че ако тя наистина го обичаше, нямаше да го кара да ревнува, като вижда, че не му е приятно ?
    обичам дениту ми {}

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си