- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Гордостта или любовта?
Преди няколко дни скъсахме с гаджето.Връзката ни беше ... нямам думи за нея просто,беше страхотна.Вярно е че се карахме доста често , но той наистина значеше много за мен.И след всички караници го чувствах се по близо и по близо.Много си го обичах и все още си го обичам трудно се забравя човек за няколко дни и той твърди че ме обича, но проблема е че и двамата сме много твърдоглави и нито единич отстъпва нито другия.Той казва че му се сърдя за глупост,но за мен това което направи е...Той ме блъсна вярно е че аз го вбесих обаче съм много горделива и точно за това трудно прощавам.Казвала съм му 100тици пъти какво ще стане ако ме удари но той се едно си е мислил че се шегувам нещо.Страшно съм объркана, много го обичам, обаче едва ли ще мога да преглътна това което стана.Вие как бихте реагирали ако гаджето ви което е момче ви блъсне?!![]()
Ami...chestno kazano,spored men nqma smisyl da ste pak zaedno,shtom te e e naranil vednyj,shte prodylji da go pravi ako mu prostish...A i ne mislq che zaslujava da mu proshtavash,vse pak te e udaril.Opitai se da go namrazish zaradi postypkata mu,taka shte ti e po lesno da go zabravish.Vse pak ne e edinstven nali? Shte namerish shtastieto s nqkoi drug... Uspeh!![]()
Zashto ti kaza mi che me obichash,sled kato s druga te vidqh?Zashto ti kaza mi,che me jelaesh sled kato snoshti s druga spa?Spri!Stiga si me lygal,prestani s tezi prazni dumi i lyji!Boli me,no povechte shte me boli ako me gledash v ochite i me lyjesh ti!
ГОРДОСТТА !!!
pyrvo shtom postoqnno ste se karali tova ne e bila kakto ti q nare4e strahotna vryzka . strahotna vryzka e kogato ima razbirane m/u 2-ta te da si imat doverieПървоначално написано от Alex4enceto
da si prekarvat dobre i nai-veche ako ima nqkakyv problem da sednat kato beli hora i da pogovorqt,a ne da se obijdat blyskat biqt i taka natatyk . tova 4e toi te e blasnal neznam ako ti neshto si mu se zakanvala no se pak az nikoga ne bih prostila na gadjeto mi ako me blasne pa kamoli da me udari !!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Както е казал народа 'два остри камъка брашно не мелят'.Всяка връзка се гради на основите на доверието и компромисите....Що за двоика сте при положение че нито единия нито другия не отстъпва....Що за любов е това...Колкото до това че тои ти казва че му се сърдиш за глупости право си е момчето....Ако си малко по умна и искаш да запазиш тази връзка ще забравиш тази простотия за която му се сърдиш....Никога до сега не съм си позволявала да поставя гордоста си пред любовта....това е наи голямата глупост която човек може да направи....
Колко често човек се влюбва и е истински щтастлив?????? И да загубиш любовта заради гордостта си ....
![]()
Да пушиш е вредно, да пиеш е гадно, да умреш здрав е жалко!!!
Spored men dvamata trqbva da pogovorite i da se izqsnite. Sled kato i dvamata se obi4ate mislq, 4e toi pove4e ne bi te naranil, a 6tom ti go obi4a6 bi mu prostila tazi gre6ka, kolkoto i mnogo da te e zabolqlo ot neq. Kogato 4ovek mnogo silno iska ne6to, to toi go postiga. Ti trqbva sama da preceni6 dali iska6 da se suberete, no ako liubovta vi e istinska edva li 6te ima pre4kiUspeh!
Извади си медицинско и се обърни към органите на реда.flying_girl ako za teb e glupost gadjeto ti da te bluska za men ne e.mi toi sq she me blusne utre she me udari drugi den shte mi schupi nosa.I posle izliza che az mu se syrdq za gluposti taka li???Za men tova ne sa gluposti.I ako si malko po umna moje i da go proumeesh! Evil or Very Mad
Ами какво да кажа,знам че досега доста пъти сте се карали но мисля че въпреки всичко се обичате обаче в момента гордостта пречи и на двамата.Според мен трябва хубаво да си помислиш и ако наистина си готова да се бориш за любовта ви,да му простиш ако си сигурна в него.А от своя страна той трябва да осъзнае че е сбъркал и да не действа толкова импулсивно за напред (ако изобщо има за напред).Не знам как бих постъпила на твое място но ако наистина го обичам бих направила всичко за да му простя и да простя грешката стига да съм уверена в чувствата муНо със сигурност трябва да поговорите за да си изясните нещата
Успех! [-o<
Alex4enceto priqtelko ako tebe gadjeto ti te oblaska i ti s4upi nnosa 6te e zaslujeno skapa mn si kuha...Pri polojenie 4e tq go e vbesila...(neznam za kakvo stava vapros no qvno e bilo seriozno) qvno toi ne umeee da si sdarja gneva ....tq si precenqva dali iska da e s nego ili ne az prosto davam mnenie
t.e. pri menПървоначално написано от voinika
MESS WITH THE BEST
DIE LIKE THE REST
Alex4enceto axaxaxa dobre sori gre6kata e moq ne sam gledala....i se kazva 'gospodi priberi si versiite'kakto v tvoq slu4ai
Tq e nai-vajnaПървоначално написано от voinika
![]()
MESS WITH THE BEST
DIE LIKE THE REST
mi ti si tazi,koqto trqbva da preceni dali toi zaslujava da mu prosti6 i dali ti go obi4a6 dostatu4no,za da zabravi6 za slu4kata.ina4e m/u gordostta i liubovta,vupreki,4e sum ujasno gordeliva,bez da se zamislqm 6te ti otgovorq - LUBOVTA!![]()
Има разлика все пак.
edin savet vzemi si med.bele6ka i go razpilei pred organite voob6te ne trqbva daje i da go poglejda6 da je vurvi vednaga da ne se mahnat sledite a i pla6ta6 okolo 20 ina levo no si zaslujava gordost i samo gordost
orange county is the best serial of the world!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ех, мойто момиче, скоро и аз бях в тази ситуация. Трябва да намериш баланса между любовта и гордостта. Ако наистина си влюбена, трябва да се правят жертви. Аз съм тъпкала гордостта си стотици пъти в името на нещо, което вярвам че ще се получи. И наистина. След година и половина (даже малко повече) усилията ми се увенчават с успех. Изградих си връзка, която е перфектна във всяко едно отношение. Вярно, скачах върху гордостта си нееднократно, но сега съм "щастлива", до колкото онази "истинската" любов може да те направи "щастлив"Първоначално написано от Alex4enceto
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Ami .... zavisi ako ti si go predizvikala moje bi trqqbva ti da opraish neshtata ili pone da mu se izvinishV smisal ako tova stane sas segashniq mi pr.az taka bih postapila estestveno AKO AZ SAM VINOVNa.... No tova ne go opravdava che te e blasnal
Se pak ako te obicha naistina toi shte te potyrsi
![]()
Децата плачат,Господ прощава.. Аз няма да плача,защото не съм дете,но няма да простя,защото не съм Господ .
Първоначално написано от Alex4enceto
ti ochewidno si poweche ot gordeliwa,puskash purwo tema i sled towa zapochwash da se zaiajdash s mnenieto na daden chowek,ochewidno,che flying_girl e s razlichno ot twoeto mnenie i ti pochwash spora..
flying_girl =D> =D> az sushto bih prostila..,zashtoto predpochitam da sum s choweka ,koito obicham ,a ne s gordostta si..jiwota na chowek mnogo se ulesniawa w momenta,w koito se nauchi da proshtawa!![]()
![]()
I like to watch you sleep at night
To hear you breathe by my side..
horata ponqkoga izbuhvat...zavisi i kolko silno te e butnal.Moje bi mojesh da se opitash da mu prostish i da se saberete...no tova NE TRQBVA DA SE POVTARQ!
Hoy volv