.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 31 от общо 31
    Цитирай Първоначално написано от Kianna

ti ochewidno si poweche ot gordeliwa,puskash purwo tema i sled towa zapochwash da se zaiajdash s mnenieto na daden chowek,ochewidno,che flying_girl e s razlichno ot twoeto mnenie i ti pochwash spora..
    Vij az ne sum mnogo na qsno kakvo mi e mnenieto po vyprosa i tochno za tova pusnah temata.Ocenqvam mnenieto na flying_gilr kakto i na vsichki ostanali, obache da mi kaje "ako si malko po umna.." edi si kvo si.Nit me poznava nito znae kolko mi e umstveniq potencial.Spora ne go dignah zaradi mnenieto i a tochno za tova

Фен
    Град
    На гъза на географията
    Alex4enceto съжалявам ако съм те обидила по някакъв начин исках просто да те посъвтвам ...права си че физическата саморазправа не е начина да се разберете и да решите проблемите си но....в един момент човек избухва и казва и прави неща които не иска сигурна съм че мочето не е искало да те нарани по тоя начин....би трябвало да погпворите наи-лошото е когато при една връзка да остават недоизказани неща.....говори с него и му кажи че си се почуствала адски гадно от това че те е блъснал и че не искаш да се повтаря даи му втори шанс всеки греши ..... колкото до копромисите те наистина са нужни при една връзка когато и двамата не правите компромиси врузката се разпада
    Да пушиш е вредно, да пиеш е гадно, да умреш здрав е жалко!!!

Стюлос десилиенс
    Guest

Re: Гордостта или любовта?

Цитирай Първоначално написано от Alex4enceto
    Вие как бихте реагирали ако гаджето ви което е момче ви блъсне?!
    Ако гаджето ми, което ще да е момиче, ме блъсне, много бих се зарадвал. Тогава и аз ще я блъсна, после ще се кюснем по нослетата, ще си омешаме миглите и т.н.
    Иначе, ако се съберете отново, няма да е зле да избягвате поводите за караница - напр. може да се срещате на неутрален терен, да не се бъркате в живота на другия, да не се опитвате да се промените един друг, а просто да се радвате на живота (с други думи - да го ударите на неангажиращ хедонзъм).

Мега фен Аватара на sherry
    Град
    ~KisS ThE RaIn~
    Az sa6to sam imala mnogo razpri s priqtelq si,kre6tqli sme si super mnogo,imali sme problemi .Az sam go blaskala,toi men-sa6to.Obijdal me e.No vsi4ko tova e bilo ne za6toto ne se obi4ame,a za6toto v izblik na nervi,4ovek kazva i pravi ne6ta,za koito po-kasno sajalqva.Ne si struva da zahvarlim lubovta zaradi gordostta.Lubovta e nad vsi4ko.Obadi mu se.
    Ако ме прогониш, ще изгасна.
    Ала доближиш ли се, ще се стопя.
    Да те имам е така опасно!
    (Да те нямам значи да умра.)

Преди да ме блъсне момче ще го блъсна АЗ ! А иначе ако се случи нещо гадно и трябва да избирам м/у гордост и любов... избирам гордостта!
    !

Фен
    Град
    BlondLandia
    Ако само те е блъснал лекичко и нямаш синини по тялото, и щом казваш че толкова много го обичаш - върни се при него Но ако те е блъснал сериозно - лично аз мисля че не е много желателно пак да се съберете... Ох, това решение зависи от твърде много фактори, които нито аз, нито някой друг от форума вземаме под внимание.. Решението е изцяло твое - и именно ти ще понесеш последствията от него, каквито и да са те.
    Видя я царят, че се смее,
    но сам усмивката изгуби.
    Забрави ловните соколи,
    дори забрави да воюва.
    lOvE iS DEliGhT!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си