- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Гордостта или любовта?
Vij az ne sum mnogo na qsno kakvo mi e mnenieto po vyprosa i tochno za tova pusnah temata.Ocenqvam mnenieto na flying_gilr kakto i na vsichki ostanali, obache da mi kaje "ako si malko po umna.." edi si kvo si.Nit me poznava nito znae kolko mi e umstveniq potencial.Spora ne go dignah zaradi mnenieto i a tochno za tovaПървоначално написано от Kianna
![]()
Alex4enceto съжалявам ако съм те обидила по някакъв начин исках просто да те посъвтвам ...права си че физическата саморазправа не е начина да се разберете и да решите проблемите си но....в един момент човек избухва и казва и прави неща които не иска сигурна съм че мочето не е искало да те нарани по тоя начин....би трябвало да погпворите наи-лошото е когато при една връзка да остават недоизказани неща.....говори с него и му кажи че си се почуствала адски гадно от това че те е блъснал и че не искаш да се повтаря даи му втори шанс всеки греши ..... колкото до копромисите те наистина са нужни при една връзка когато и двамата не правите компромиси врузката се разпада
Да пушиш е вредно, да пиеш е гадно, да умреш здрав е жалко!!!
Ако гаджето ми, което ще да е момиче, ме блъсне, много бих се зарадвал. Тогава и аз ще я блъсна, после ще се кюснем по нослетата, ще си омешаме миглите и т.н.Първоначално написано от Alex4enceto
Иначе, ако се съберете отново, няма да е зле да избягвате поводите за караница - напр. може да се срещате на неутрален терен, да не се бъркате в живота на другия, да не се опитвате да се промените един друг, а просто да се радвате на живота (с други думи - да го ударите на неангажиращ хедонзъм).
Az sa6to sam imala mnogo razpri s priqtelq si,kre6tqli sme si super mnogo,imali sme problemi .Az sam go blaskala,toi men-sa6to.Obijdal me e.No vsi4ko tova e bilo ne za6toto ne se obi4ame,a za6toto v izblik na nervi,4ovek kazva i pravi ne6ta,za koito po-kasno sajalqva.Ne si struva da zahvarlim lubovta zaradi gordostta.Lubovta e nad vsi4ko.Obadi mu se.
Ако ме прогониш, ще изгасна.
Ала доближиш ли се, ще се стопя.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)
Ако само те е блъснал лекичко и нямаш синини по тялото, и щом казваш че толкова много го обичаш - върни се при негоНо ако те е блъснал сериозно - лично аз мисля че не е много желателно пак да се съберете... Ох, това решение зависи от твърде много фактори, които нито аз, нито някой друг от форума вземаме под внимание.. Решението е изцяло твое - и именно ти ще понесеш последствията от него, каквито и да са те.
Видя я царят, че се смее,
но сам усмивката изгуби.
Забрави ловните соколи,
дори забрави да воюва.
lOvE iS DEliGhT!