zdr hora!molq predvaritelno samo tezikoito sa dobronamereno nastoeni da mi pi6at,za6toto naistina mnogo sam naranena v momenta!
hodih s edno mom4e godina(i dnes stavat i 1 mesec)az go obi4am NAISTINA BEZUMNO MNOGO I POVE4E OT SEBE SI!
v sabota bqhme na kupon v edin negov priqtel.ta moi4kiq sedarje6e adski stranno.(vse edno ne sa6testvuvam)po edno vreme kato otidoh pri nego toi me pridarpa i me zaceluva(tva za okolo 2 min)posle prosto si ostanahme hu6nati i ot tozi moment toi mlakna.ne produma ni6to! az mu govoreh i go moleh da mi kaje ne6to,no toi-ne ne produma.posle edin negov priqtel stoe6e pri nego i mislq 4e govoreha i az posle go pitah kvo stava s moq,a toi-nz.az:''ve4e ne go razbiram'',a priqtelqt mu:''tva sam go 4uval ot drugi macki i koftito e 4e e bilo predi da skasame''.kazah mu da mersi i izlqzoh.po kasno sled mnogo ugovorki ot tozi mu priqtel nai nakraq uspqh da se vidq s moq na same za da pogovorim. i toi otnovo samo mal4e6e i se darje6e za glavata.sled mnogo ugovorki mi kaza samo 4e 4uvstvata mu sa se promenili.mnogo darjal na men,no nz kvo izpitva.ne iskal da sme samo priqteli i uj ne go bilo strah,no......ne znael.trqbvalo da pomisli.i trqsna vratata i izleze ot staqta.ostavih go sam.sled okolo 4as 4ukam na vrata kadeto be6e i go pomolih za malko da doide(toi ve4e se hile6e i govore6e s edna macka i edin priqtel)napravise na interesen kakto vinagi,no izleze .pitah go dali 6te mi kaje ne6to taq ve4er-toi-ne.a dali 6te moje da mi obesni ne6to po podrobno-a toi"ne ne me karai molq te''.pitah go sega ako si tragna 6te mi se obadi6 li utre-toi:da.
no na sutrinta ne mi se obadi.az zvannah-toi ne digna,zvanqh i na priqtelq v koito be6e ,no i toi ne mi vdigna.bqh kato poparena!4ak sledobed kam 18 4asa moq mi prati sms v koito mi se izvinqva 4e ne mi e zvannal,no taka mu bilo po lesno.bil obarkan i tva koeto 4uvstval bilo mnogo slojno i iskal vreme za da si podredi mislite i da re6i kvo 6te pravi.da sam mu dala vreme i da ne sam nasilvala ne6tata!
i sega az 4akam,4akami ne znam kvo da pravq!
sno6ti se vidqh s priqtelite mu,te me gledaha adski jalno i mnogo guzno.ama naistina mnogo guzno.samo razbrah 4e 6tom sam si tragnala toi se e napil brutalno.
molq vi hora pomognete mi!kakvo da pravq sega!dokoga da 4akam!znam 4e nasila ne moga da go darja,prosto iskam da razbera kakav e problema i dali 6te go re6im i 6te sme pak zaedno ili 6te skasame.dali 6te ostanem priqteli ili pove4e nqma da go vidq?
napravo sam v zadanena ulica!
kazah mu (kato govorehme na kupona)4e go obi4am i iskam da e 6tastliv i ako e 6tastliv bez men,ok tva si e samo moi problem!
molq vi daite mi savet i kajete kvo mislite!6TE SE POBARKAM!
napravo ne znam kak 6te prodalja ako ne6to stane(v smisal skasame),a o6te po malko ako toi izob6to ne se obadi i ne mi kaje kvo e re6il(dori i 4rez sms).
plsssssss pomognete mi! [-o< [-o< [-o< [-o< [-o< [-o<