Hora, imam strashen problem i se nujdaq speshno ot pomoshtta vi.Predi okolo mesec se zapoznah s edno momche ot moeto ychilishte, koeto e s edna godina po-golqmo ot men. Nqkolko dni sled tova trugnahme i zapochnah da se dvija s negovata kompaniq. I postepenno chuvstvata mi kam nego zapochnaha da namalqvat i da se usilvat kam nai-dobriqt mu priqtel. No problema e, che te dvamata sa mnogo blizki, a i toi ima seriozna priqtelka i nqma izgled da q zareje skoro. Ne znam po darjanieto mi ili po kakuv nachin, nai-dobriqt priqtel na gadjeto mi mai zabelqza neshto. Edin den sled kafeto si govorih s nego i toi izvednuj kaza 'Az sam mnogo blizak s M.a i osven tova nqmam namerenie skoro da zareja priqtelkata si" Tezi dumi me nakaraha da zamulcha i da ne kaja nito duma. Sus segashnoto mi gadje mi e dobre, no prosto ne moga da izdurjam kato sedq vseki den v kompaniqta na nai-dobriqt mu priqtel. Imam chuvstvoto, che ne sam mu bezrazlichna, zabelqzvam go po nachina, po koito mi govori i po pogleda mu, no ne znam. Molq vi pomognete mi!!!