- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- На кого имате най-голямо доверие ? Защо ?
На родителите ми и на някои приятелки
защото винаги мога да разчитам на тях и знам 4е няма да ме предатат![]()
За пари всеки предава всекиго.
На себе си![]()
![]()
![]()
Естествено,че на родителите, те са хората които каквото и да се случи с теб винаги ще са зад гърба ти. Времената, в които живеем са такива, че не можеш да вярваш на никои...понякога дори и на себе си! А и има едно нещо, което е от голямо значение - колкото повече един човек се опитва да разчита само на себе си (а съответно разчита на хората, на които вярва), толкова по-бързо и по-лесно ще стане самостоятелен!
![]()
Питаш ме кое е оръжието, с което те побеждавам? Ти ми го даваш всеки път, когато си отвориш устата!
Вярвай само на себе си и ще успееш![]()
MESS WITH THE BEST
DIE LIKE THE REST
Ако говорим за нематериални неща, доверие имам на 2ма човека и то, защото с годините са си го заслужили. На наще не толкова голямо доверие, защото като ги знам какви са, ще им кажа нещо и те ще го използват срещу мен в определен момент.
п.п Пълно и безрезервно доверие нямам на никой.
Денят настъпва и светлите лъчи
огряват ярко тоя свят огромен,
но аз посрещам изгрева с разплакани очи,
че всичко си остана тъжен спомен.
![]()
Доверие..ми на родителите ми ,гаджето и някой приятели.
2 т. от правилника. Бан на профил
Най-голямо доверие имам на сестра ми. Тя определено си го е заслужила през годините. На нея винаги казвам всичко, защото тя е човекът, който е с мен през целия ми живот и който винаги ми помага и гледа да ме измъкне от кашите, които забърквам. :P
Когато мъж говори мръсни думи на жена - това е сексуален тормоз, а когато жена говори мръсни думи на мъж - това са 15 импулса в минута.
Кажеш ли му всичко направо, започва да те гледа накриво.
на родителите си, на най-добрата ми приятелка и на един друг много добър приятел...![]()
А да така е и на родителите си.
хм...има точно трима души на този свят на които не само вервам, но определено съм много благодарна за всичко....това са мама, Верчето (най-добрата ми приятелка...или по точно направо сестраи баба ми.... това са...
В ръцете си ме вземаш и усещам
как ти си всичко в моя малък свят,
и как септември-хладен и надменен
не ще ми вземе теб и любовта...
ами всъщнст най-голямо доверие имам на най-добрата ми приятелка,безрезервно и вярвам и доверявам
и на себе си вярвам винаги!
"Целувка за лека нощ"
a TateПървоначално написано от pipi`e`golqma
MESS WITH THE BEST
DIE LIKE THE REST
На котката си имам най-голямо доверие ....тя няма как да издаде тайните ми :P![]()
Да пушиш е вредно, да пиеш е гадно, да умреш здрав е жалко!!!
Ъъъъ...не трябва да се има доверие на никой защото всички са хора а хората ...да сещатате се...![]()
".... so ... can we move on?!!!"
Click
DAmПървоначално написано от Death_F
MESS WITH THE BEST
DIE LIKE THE REST
vqtvam nai-mnogo na MAMA
SlAdUrI nIkOgA nE kAzVaItE nIkOgA
Вярвай й докато не ти забие нож в гърба.vqtvam nai-mnogo na MAMA
Безрезервно вярвам на най-добрата ми приятелка,с нея се познаваме от 9 години и така да се каже си знаем и майчиното мляко,нямам по близък човек от неядори и родителите ми
![]()
Angel, such a beauty, fallen from the heavens garden,
I watched her soul escape in the little tears,
to see her there, so deadly wounded, it was burden,
she was lost, fallen, dying..
[color=violet]безрезервно доверие имам единсвено на най-добрата ми приятелка ,тя знае повече за живота ми дори и от собствените ми родители....познавам я от 6 години и я обичам като сестра![]()
![]()
![]()
![]()
f@nt@zi@
na sebe si.
nikoi ne umira devstven. jivotat preebava vseki!!!
И то не винаги...Първоначално написано от voinika
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
аз не скиах темата кфа е ама ше кажа че на dark soul споделям най много.. {} путкоПървоначално написано от dark soul
..
Искам да бъде точно както едно време, не всеки които ме срещне да гледа да вземе, да смуче, да бяга това ли е играта.. добре тогава ти решаваш блъскаи си главата.. !