- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- На кого имате най-голямо доверие ? Защо ?
mi nA mene si imam nai-golqmo doverie no zavisi za kakfo de :] neam si doverie sama da si napraa operaciq :PpP
Еми най-голямо доверие имам на себе си и на родителите ми. В последно време ми се случиха 2-3 неща,които ми показаха, че не на всеки приятел мога да се доверявам.![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от pipi`e`golqma
Тате може би е алкохолик![]()
nai-goliamo doverie imam na bashta si,zashtoto niamam maikaa![]()
S risk da se povtorq na roditelite mi, na sykvartirantkata mi i ...malko stranno zvychi no i na bivshto mi gadje, s koeto moje da se karame, da ne si govorim, no kato imam problem imam chuvstvo che edinstveno toi me razbira i pred nego moga da si izleq dushata))
на никой освен на себеси.. само аз не бих се преебала (поне не нарочно)
Admin-Coki:
неподходящ размер на аватар.
След като бях разочарована и предадена от близки хора, станах малко недоверчива и все пак в мен все още има капка наивност...На родителите си никога не съм имала доверие, няма и да имам. Може би вярвам само на определени хора, които обичам, въпреки че дори и заради тях ме боли...
ami na best frendkata mi
Не ме събличай с очи.Имаш ръце!!!
[ЧАЛГА`ФЕНОВЕ]`[ФУТБОЛНИ`СЪПРУГИ]
Ami vse o6te ne sum zagubila doverie v sebe si))))
I na nai-dobrite mi priqteli imam doverie!!!
Тайната на музиката е че тя започва там, където думите
свършват.
Na sebe si![]()
Prosto zashtoto dori i nai dobriq priqtel bi te preebal ako ima polza ...Vse pak sme hora![]()
Децата плачат,Господ прощава.. Аз няма да плача,защото не съм дете,но няма да простя,защото не съм Господ .
Ами определено на никой друг освен на себе си може6 да си вярва6 за6тото толкова мн мои приятели са ме предавали ( а пък за родителите да не говорим - те са свестни понякога , ама за някои не6та не може6 да си говори6 с тях о6те пове4е 4е те са от миналия век и по4ти никога не могат да те разберат по начина , по който ти иска6 ) => 4е в тоя живот НЯМА нищо весело и не може6 да има6 доверие на никой друг освен на себе си ... за сужаление ...![]()
Абе малко кофти звучи ако кажеш че нямаш доверие на никой друг освен на себе си.Знам какво имате предвид но аз все пак имам доверие на приятелите си и на брат ми въпреки че и тои незнае някои неща за мен.
"Не, не чакай ти, не моля остани,скривам думите в сърцето си;
чуваш може би душата ми как крещи, целуни ме целуни."
na sebe si...v dne6no vreme 4ovek bi trqbvalo da e nai-dobriq priqtel na sebe si....vsi4ki drugi ne struvat(e,po4ti vsi4ki)![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:P
Всичко,което не съм-прости ми!С всичко,което съм-приеми ме!С цялата си обич-изгори ме!С цялата си нежност-прегърни ме!Със страшния грях-прелъсти ме!
ot jivota sam razbrala 4e samo na roditelite mi moga da vqrvam pritelite predavat vinagi
Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...
vqrvam nai mnogo na gadjeto mi za6toto sme ot dosta vreme zaedno i za6toto se podkrepqme vzaimno znam 4e ako imam nqkukuv problem kakuvto i da e bilo toi 6te mi pomogne bez da se zamislkq kakto i az na nego!
Не вярвам на никого, дори и на себе си, защото съм се прецаквал и сам![]()
![]()
Samo na kotkata i nikoi drug. Vsichki drugi sa predateli. Mama syshto.Първоначално написано от flying_girl
Само и единствено на себе си!
doverie imam na men...na pc-to mi :P na my best friend :] i tfa e na nikoi dr :]
DidoSexA oT KoMpLeKsA ! ! !
имам доверие само на най-добрите си приятели