- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Ледена кралица
Ето я...Стои сама под сипещият се сняг...Не обръща внимание на снежинките умиращи в косите й.От лицето й лъха хлад,гледайки минаващите момчета и ти се струва,че иска да ги убие с поглед...Напомнят й за теб...
Виждаш ли снежинките в очите й?Усещаш ли затягащата примка на ледените й коси?Съзираш ли скрежът по миглите й?А чувстваш ли студенината на сърцето й?Превърна я в Ледена Кралица!Сега не вижда и не чувства нищо!Преди обичаше всичко,сега мрази всичко!Искаше да я промениш...и я промени...После я изостави,съзнавайки в какво чудовище си я превърнал!А ти си виновен за всичко...
Ето я...Продължава да гледа света с отвращение...и няма да спре...Ще си остане завинаги тази Ледена Кралица...Твоята Ледена Кралица!
Е,това е...Какво мислите?Не пиша за първи път...А колко се чудих дали да го пусна като тема...сетих се за онези момичета,които бяха пускали теми,че гаджетата са ги променили,а после са ги зарязали и реших да го напиша...Та какво мислите?![]()
♥ Усмихвай се - това кара хората да се чудят какво мислиш ♥
Първоначално написано от rusalkata_
Respect! Друго не мога да кажа.... една жестока истина....свят...любов...
В ръцете си ме вземаш и усещам
как ти си всичко в моя малък свят,
и как септември-хладен и надменен
не ще ми вземе теб и любовта...
=D> =D> =D>Първоначално написано от pipi`e`golqma
MESS WITH THE BEST
DIE LIKE THE REST
Много е добро!!!Браво!!! =D> =D> =D>
Да пушиш е вредно, да пиеш е гадно, да умреш здрав е жалко!!!
И на мен много ми хареса!Браво!Ако искаш постни и други такива!Много ще се радвам!
Всеки може да опикае пода, но ти бъди герой и осери тавана!
Мммммм много е готино!Харесва ми!![]()
Когато мъж говори мръсни думи на жена - това е сексуален тормоз, а когато жена говори мръсни думи на мъж - това са 15 импулса в минута.
Кажеш ли му всичко направо, започва да те гледа накриво.
=D>Първоначално написано от ChoCoLAte_
If you love me fuck me.... if you hate me , FUCK YOU !
=D> =D> =D>
браво, браво за написаното!
много истински си се постарала да ни го поднесеш =D>
"Целувка за лека нощ"
Страхотно е.Много ми харесва.Браво =D>
Първоначално написано от rusalkata_
Хубаво е да ама за какво слу4аи е предназначено ?
ами нали написах.за момичетата които са се променили заради гаджетата си,а после съзнавайки в какво са ги превърнали,са ги изоставили...за това е...много благодаря на всички за мненията ви!Страшно се зарадвах,че ви е харесало!
![]()
"Съзнавайки в какво са ги превърнали"Първоначално написано от rusalkata_
![]()
Тука ми се губи нишката... Момиче се променя заради гаджето си... Супер. Само че според теб това става в отрицателна посока
П.П. Добро е като изпълнение, но ми се струва, че замисълът ти липсва (което е учудващо, даже много). По-скоро, като го чета ми навява съвсем други мисли...
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
определено има такива идиоти които ги превръщат в чудовища!чела съм какви ли не писма и мнения...![]()
Говори ми с примери. Каква е била и каква е станала. Защото на мен ми е трудно да си го представя.Първоначално написано от rusalkata_
ами в гадни,в ку*ви и всякакви такива...останали са без приятели,без нищо...и започват да мразят целия свят заради тези момчета,защото именно те са ги превърнали в такива...и те са виновни за това...и мразейки всичко и всички се превръщат в студени...повечето го разбират разказчето,защото познават такива...ако не вярваш...![]()
Първоначално написано от Diabolic^Angel
Angel, such a beauty, fallen from the heavens garden,
I watched her soul escape in the little tears,
to see her there, so deadly wounded, it was burden,
she was lost, fallen, dying..
Противоречиш си. Според мен, това което имаш предвид се случва СЛЕД като момчетата ги зарежат, но не то е факторът да бъдат зарязани.Първоначално написано от rusalkata_
haresa mi...no az imam li4na poziciq po tozi vapros...malko po-razli4na. Edin 4ovek moje da promeni navicite ti, ejednevieto ti, no ne i samata ti sashtnost, osven ako ti samata ne mu pozvolish...
vinata ne e v horata, koito s bezrazli4ieto i bez4uvstvieto si ni promenqt i naranqvat, a v samite nas, koito go pozvolqvame.Slu4ili sa mi sa se mnogo gadni neshta v tazi sfera, no s visoko vdignata glava moga da kaja, 4e nikoi ne uspq da zatvori vratata na sarceto mi i kolkoto i da sa me naranili, ostavam otvorena za sledvashti, za sledvashtiq na koito shte se otdam napalno, a ako pak sgresha...vse nqkoi den shte uspeq
Tajnoto e 4e vinagi pishem za tova kak nqkoi ni e promenil, a ne za tova kak da ne mu pozvolqvame!
Hoy volv
именно.случва се след като бъдат зарязани!ако момчетата не ги зарежат нищо няма да стане,но те ги зарязват и това отключва всичко!Противоречиш си. Според мен, това което имаш предвид се случва СЛЕД като момчетата ги зарежат, но не то е факторът да бъдат зарязани.![]()
Това вече е друго. Тук съм съгласна с теб, но ти твърдиш, че те се променят в отрицателна посока и заради това ги зарязват. Както и да е. Мисля, че и двете се объркахме.Първоначално написано от rusalkata_
Произведението ти е добро, повтарям гоРазвий таланта си.
Да харесва ми. Усещам обаче тенденция , че имаш какво повече да кажеш. Тия удивителни и въпроси ги махни. Остави ги само като изречения. Казвай, не задавай повече от един, два въпроса. Натрапват се, но ми харесва. Давай в тоя дух, щом ти е първото е наистина много добре. Развивай идеите си в разкази. Това не може да се каже, че е точно разказ, нищо не се случва, но е като фрагмент. Ако продължиш д а пишеш ще се развиеш до разказ, а някой ден, кой знае - може и роман![]()
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.