- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Ледена кралица
Редактирай го според твоето виждане и го постни.Да харесва ми. Усещам обаче тенденция , че имаш какво повече да кажеш. Тия удивителни и въпроси ги махни. Остави ги само като изречения. Казвай, не задавай повече от един, два въпроса. Натрапват се, но ми харесва. Давай в тоя дух, щом ти е първото е наистина много добре. Развивай идеите си в разкази. Това не може да се каже, че е точно разказ, нищо не се случва, но е като фрагмент. Ако продължиш д а пишеш ще се развиеш до разказ, а някой ден, кой знае - може и роман
определено много красиво ..и има доста истина в него ! браво продалжаваи да пи6е6 !Първоначално написано от rusalkata_
![]()
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
браво дескоо...наистина много е хубаво...никога не съм знаеле че можеш да пишеш такива неща...и защо си го криела?...продължавай все така мацкоо =D> =D> =D>
наскоро го написах...в неделя.абе като малка си пишех някви стихчета и сега пак почнах...като ми дойде музата...
![]()
♥ Усмихвай се - това кара хората да се чудят какво мислиш ♥
Има си автор, който ако желае може да направи това. Аз не съм преписвачкаПървоначално написано от voinika
.
Колкото до конретния случай - не е така както си го мислиш, русалке. КОгато си с някой може да си зраежеш живота, приятели, да виждаш само него. И в един момент той те предава, света ти рухва. разочарованието те кара да виждаш света по много по-различен начин. Отчаяна си. Нямаш си никой, защото той е бил всичко за теб. И това те кара да се затваряш в себе си и да не искаш никой да те докосва, едно заради болката, която не искаш да изпитваш пак, едно защото просто чувстваш само него достоен да те докосва. Не знам как си успяла да напишеш това, без да го разбираш. Странно е...![]()
А , да, и препоръчвам да смениш "ледена кралица" с "ледена принцеса", щото на мен лично ми изниква образа на Азис, като някой каже "ледена кралица"... Ама това си е само моята гледна точка, ако искаш не се съобразявай с нея.
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
Nqma se syobrazi spokoПървоначално написано от Josefinne
![]()
MESS WITH THE BEST
DIE LIKE THE REST
ми не вярвам повечето да направят асоциация с Азис...все пак това е поезия а не чалга...и колкото до заглавието това "Ледена принцеса" не ми звучеше подходящо...някак си прекалено лигаво е за такава тема...докато "Ледена кралица" е по-сериозно...![]()
♥ Усмихвай се - това кара хората да се чудят какво мислиш ♥
Bravo mnooogo e dobro i e mnogo dulboko =D>![]()
[b][i]Les larmes qu'on s'efforce de cacher sont toujours les plus sinc