.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 44

Има ли я истинската любов

Аиде сега кажете има ли я истинската любов или тя е само много силна привързаност към някои...Според мен има любов но трябва да я търсиш,да правиш саможертви и като я намериш да се бориш за нея...
    Kogato te vidqh se strahuvah da te dokosna,
    Kogato te dokosnah se strahuvah da te imam,
    a sega,kogato te imam me e strah da ne te izgubq...

Фен
    Град
    *ба ли му майката
    Spored men q ima. Ne moga da ti kaja za6to mislq taka no moje i da se dulji na tova 4e sum vliuben v momenta i to mn...

ima q no 6to i az ne sam q sre6tnala?naistina trqbva da pravi6 samojertvi no sas sigornost si zaslujava.
    v jivota si te sre6tnah slu54aino vlubih se v teb bezkraino,4e te obi4am nqmam samnenie da te zabrava nqmam namerenie!!

Ами всеки както си го разбира.

Повече от фен Аватара на DiabolicAngel
    Въпрос на призързване и най-вече на навик.Няма любов според мен

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна

Re: Има ли я истинската любов

Цитирай Първоначално написано от nervnahamsterka
    Аиде сега кажете има ли я истинската любов или тя е само много силна привързаност към някои...Според мен има любов но трябва да я търсиш,да правиш саможертви и като я намериш да се бориш за нея...
    Я пък ти, като пускаш такава философска тема, дай определение за "истинска любов". Ако ми кажеш какво точно е това, ще ти кажа дали съществува.
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Guest
    Аз лично не бярвам да има нещо такова като любов.....но много хора твърдят че я има ...дори и да са прави аз не искам да я срещтам ... защтото като всяко нещо и тя си има начало и краи а след края и винаги боли...

ima razbira se tq e onova chyvstvo koeto te kara da letish kogato si istinski vluben ti izpitva edno stranno chyvstvo sqkash imash peperudi v stomaxa to nemoje da se opishe zashtoto e neobiknoveno.Kogato q sreshnesh trqbva da q zapazish no tova iziskva mn jertvi i primireniq s choveka v koito si vlubiben.Itinskata lubov e samo edin put v jivota i sreshnesh li q togava q izjivei pulnocnno kato i se radvash i ne se interesyvash ot drugite.Za jalost tq si trugva nqkoga i kakvoto i da pravish nemoje da q zadarjish zatova si pazi qkite spomeni i si spomnqi za tqx s usmivka i radost che si q izjivql
    Edva, kogato neshto si otide, edva kogato s neshto se prostish razbirash kolko mnogo ti se svidi, razbirash i zapochvash da tyjish.Syznavash, che neshte go vidish veche i praznoto mestence, che boli

Супер фен
    Град
    HeLL ..
    Цитирай Първоначално написано от Diabolic^Angel
    Въпрос на призързване и най-вече на навик.Няма любов според мен
    и според мен !

Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Според мен любов има, но истинска се намира много трудно и може би,за това много хора са се отчаяли и мислят, че никога няма да я намерят.
    ИМА.

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от p4elata_brumze
    Според мен любов има, но истинска се намира много трудно и може би,за това много хора са се отчаяли и мислят, че никога няма да я намерят.
    ИМА.
    Е, като има, хайде да ми обясниш какво е
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Da opredeleno q ima :P

Град
    Планетата Земя
    любовта е истинска само когато е несподелена
    Долу авторитетите!

Има я на куково лято...
    Angel, such a beauty, fallen from the heavens garden,
    I watched her soul escape in the little tears,
    to see her there, so deadly wounded, it was burden,
    she was lost, fallen, dying..

Супер фен
    Град
    in gloom of night
    няма невъзможни неща!трябва да вярваме, че я има защото, ако и от това вече се отрекат хората незнам...
    има я, друг е въпроса, че трудно се намира
    по пътя си хората многократно биват излъгани и може би затова губят вяра, но това сигурно си е цената
    "Целувка за лека нощ"

Guest
    spored men nqmaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa no ima silno privurzvane

Град
    Peshtera
    купи си последния брой на National Geografic. наистина има страхотна статия за това,какво всъщност е любовта, защо човек се привързва, свършва ли любовта и тн.

Повече от фен
    Град
    Варна, България
    Според мен я има ... Но по принцип има 2 насоки. Тези, които смятат, че я няма или се страхуват да я търсят, намират сексуалната страна на живота и удоволствията, а тези като мен, които смятат, че я има, трябва да притежават смелост, за да следват сърцето си в пътя към намирането й ! Ако го направят , рано или късно ще успеят Ае успех на всички вярващи и невярващи в намирането на личното им щастие !
    обичам дениту ми {}

Цитирай Първоначално написано от stop_the_war
    TAKA E HORAA..LIUBOVTA E NAI - ISTINSKA I NAI- SLADKA KOGATO E ZABRANENA ILI NESPODELENA..

Супер фен Аватара на IKisseDAGirL
    Град
    dimitrovgrad
    Цитирай Първоначално написано от sladYR
    Цитирай Първоначално написано от stop_the_war
    TAKA E HORAA..LIUBOVTA E NAI - ISTINSKA I NAI- SLADKA KOGATO E ZABRANENA ILI NESPODELENA..
    глупаво изказване на хора, които просто не са изпитали споделена любов и за това имат подобен начин на мислене..
    точно споделената любов е "любов" в истинския смисъл на думата.. да обичаш и да си обичан - това е истинското съвършенство
    несподелената любов крие болка и страдание..и тъга..подобно нещо не те прави щастлив...само те угнетява
    все пак всеки намира своята половинка, второто парченце от пъзела и двамата стават едно цяло...След като обичаш някого, а той теб - не, значи не си уцелил своята половинка и трябва да се насочиш в друга посока.. да продължиш търсенето ...
    Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
    Само времето доказва силата на Любовта.

BQSNA NA LUBOVTA
    Guest
    Horaaaa nqkoi da me 4ue LUBOV NQMAA ima samo momentno privli4ane!!!!! Gadno e no e fakt

Голям фен Аватара на lina15
    Град
    София
    neznam dali q ima.az o6te ne sum q otkrila

ми...ВЯРВАМ,че я има...Все пак надеждата умира последна
    Всеки може да опикае пода, но ти бъди герой и осери тавана!

Re: Има ли я истинската любов

Цитирай Първоначално написано от nervnahamsterka
    ima samo trqbva da znaesh ot kogo da q polu4ish ne ot koi da q iskash

lubovta-tova e 4uvstvo na vzaimna nujda i privarzanost ,vnimanie,da moje6 da raz4ita vinagi i po vsqko vreme na 4ovekat do teb...to e kato priqtelstvoto,no se nari4a lubov.da tq sa6testvuva i vinagi 6te q ima

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си