- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Срам ли ви е от...
Като започнете нова връзка срам ли ви е да кажете на родителите си и на близките ви.Щото мене мноо.Помогнете ми.![]()
![]()
![]()
Как? Мога да им кажа аз ако ми дадеш номера им.Помогнете ми.
Аз ли?Дай си домашния телефон, аз ще се обадя да им кажа !
Otnovo nqkva bezmislena tema! Mnogo mi e interesno kak o4akva6 da ti pomognem? Kato ti kaja "Nqma ot kvo da se sramuva6" i ve4e nqma da te e sram taka li? Toq tvoi taka nare4en problem opredeleno e NEVYZMOJNO da se re6i ne samo tuka ami v koito i da e bilo forum. No ina4e - opredelno naistina nqma ot kvo da te e sram - tva vse pak sa ti nai-blizkite hora s koito moje6 da si spodelq6 vsi4ko. Zamisli se ot kakvo se pritesnqva6 i sama 6te razbere6 4e nqma takova!
Ами зависи от родителите .... моите са много либерални хора и мога преспокойно да си споделям с тях особено с майчето... пък и не мисля,че един човек трябва да се притеснява от връзките си(освен естествено ако не си на 11-12 години)
![]()
Angel, such a beauty, fallen from the heavens garden,
I watched her soul escape in the little tears,
to see her there, so deadly wounded, it was burden,
she was lost, fallen, dying..
За теб като не е проблем за него може да е доста голям и да полу4и психически проблеми заради това. Така, че се въздържайте от такива лоши коментари, когато някой ви иска помощ.Otnovo nqkva bezmislena tema! Mnogo mi e interesno kak o4akva6 da ti pomognem? Kato ti kaja "Nqma ot kvo da se sramuva6" i ve4e nqma da te e sram taka li? Toq tvoi taka nare4en problem opredeleno e NEVYZMOJNO da se re6i ne samo tuka ami v koito i da e bilo forum. No ina4e - opredelno naistina nqma ot kvo da te e sram - tva vse pak sa ti nai-blizkite hora s koito moje6 da si spodelq6 vsi4ko. Zamisli se ot kakvo se pritesnqva6 i sama 6te razbere6 4e nqma takova!
E voinika kak moje da se pomogne na takyv problem vyv forum spored teb? Az tva imam predvid kato kazvam 4e temata e bezmislena. Sry ako sym obidil nqkogo ne mi e tva celta est!
Пи4 разбира се няма проблем. Аз не съм злонамерен както и ти виждам 4е не си.E voinika kak moje da se pomogne na takyv problem vyv forum spored teb? Az tva imam predvid kato kazvam 4e temata e bezmislena. Sry ako sym obidil nqkogo ne mi e tva celta est!
Hah i ot kakvo da me e sram? Nashte vinagi sa znaeli za vryzkite mi,daje sega sa pyrvi priqteli s gadjeto mi![]()
Zashto ti kaza mi che me obichash,sled kato s druga te vidqh?Zashto ti kaza mi,che me jelaesh sled kato snoshti s druga spa?Spri!Stiga si me lygal,prestani s tezi prazni dumi i lyji!Boli me,no povechte shte me boli ako me gledash v ochite i me lyjesh ti!
хахаха айде и аз мога да ти помогна да измислим речПървоначално написано от Jarhead☻
![]()
хихихи ми от кво да те е срам нали са ти родители, познават те ,просто им казваш "имам гадже" и толкова ,няма нищо срамно в това
![]()
![]()
![]()
f@nt@zi@
Ами кажи ми кой съм ?Първоначално написано от Jarhead☻
Беше ме срам като бях по малка,но вече не![]()
Това за кое ? Телефона ли ?Беше ме срам като бях по малка,но вече не
От какво има да ме е срамНяма те да ходят с въпросното момче
![]()
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Aide stiga ste napadali vsi4ki.Iskat vi savet, ako ne mojete da dadete, po dobre si zamal4eteAmi az na nashte ne im kazvam...te si rabirat. Hubavo e da se spodelq, no vse pak tova si e i moq jivot. Ne otri4am, no i ne kazvam dokato ne me pitat.
Hoy volv
ne wijdam problem da kaja,che imam nowo gadjence ;]]]
sled wreme kato pochnesh da goworish za sfatba kak she kajesh...she im pishesh mail li na washte?:}}}}}}}}}
I like to watch you sleep at night
To hear you breathe by my side..
ми аз няма такъв приятел![]()
Оооо, нашите знаят и това много ми помага.Отначало гаджето се страхуваше от тате, ама сега си "пийват" по едно![]()
Аз не казвам директно, но не го крия. То си се разбира.![]()
хехе дааам,баба ти...Първоначално написано от p4elata_brumze
![]()
и аз съм така в общи линии,няма от какво да ме е срам.
ti na kolko godinki si 4e da te e sram weПървоначално написано от Анонимко
![]()
![]()
![]()
![]()
Да ти помогнем лиДа им кажем вместо теб ли или какво....Ми като те е срам, страх и незнам си още какво не има казвай..защо трябва да знаят няма да се жениш все пак....
![]()
В ръцете си ме вземаш и усещам
как ти си всичко в моя малък свят,
и как септември-хладен и надменен
не ще ми вземе теб и любовта...
eto tova eПървоначално написано от air_soul
![]()
az kazvam na maika mi,6to pak da ne i kaja.ina4e tq posle kazva na tati.
mnogo po-dobre e kogato va6ite znaqt 4e ima6 gadje,povqrvai mi use6ta se razlikata![]()
Pepelta e po-velika ot prastta,za6toto e gorqla!