.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 31 от общо 31
    Цитирай Първоначално написано от peperud4icata
    Цитирай Първоначално написано от air_soul
    Aide stiga ste napadali vsi4ki.Iskat vi savet, ako ne mojete da dadete, po dobre si zamal4ete
    eto tova e
    az kazvam na maika mi,6to pak da ne i kaja.ina4e tq posle kazva na tati.
    mnogo po-dobre e kogato va6ite znaqt 4e ima6 gadje,povqrvai mi use6ta se razlikata

Ай това е и аз така мисля.

Супер фен Аватара на air_J
    Град
    Свищов Town
    Цитирай Първоначално написано от gia_bs
    Да ти помогнем ли Да им кажем вместо теб ли или какво....Ми като те е срам, страх и незнам си още какво не има казвай..защо трябва да знаят няма да се жениш все пак....
    Трябва, защото иначе не си е работа. Ако не знаят, едва ли ще го покани в тях, а си представи, и че момчето е срамежливо и не иска да я запознае с неговите - тогава какво правим? Стеснява се възможността за прекарване на времето заедно до кафета и разходки и тук-таме, ако падне някои купон (сега, през зимата разходките не са за предпочитане). Това води до доста скоростно омръзване и тотално еднообразие в ежедневието, което не е полезно за никоя връзка. А освен това, като си ходите на гости има и терен, където може да правите секс (е, има малко елемент на страх да не влезе някой от техните, но... все пак си е терен).
    Левски шампион але але!

но... все пак си е терен
    Да бе да

Guest
    Аз на моите не им казвам - кво ги боли?
    Така де, нема да се женя. Ако, недай си боже, се случи тая грешка, ща не ща ще ги запозная. До тогава изобщо не им влиза в работата с кой ходя и какво правя с него.
    Така де, аз да ги карам да ме запознават с тяхните гаджета? Не. Тогава да не изискват това и от мен.

Ами да нещо такова.

Guest
    men ne 6to da me e sram be ?dai si tela nq ima6 problem

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си