.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 48
    Guest

Обръснати "отдолу"?

Сега една малко шантава тема....

Обръснати "отдолу"?Kакво мислите за бръсненето на мъжете и жените "отдолу"? За жените, разбира се, че може би е задължително, но мисля, че е супер , ако и мъжете се бръснат.....Мислите ли, че е глупаво и мъжете да си правят “прически” долу, както жените си оформят триъгълника?

Супер фен Аватара на HopeLesss
    Град
    В. Търново/София
    Що да е глупаво? Въпрос на предпочитания. Зависи как човек се чувства най-комфортно и как партньора му го харесва. Аз лично харесвам най-вече напълно обезкосмени отдолу. Важното е да няма "дивото зове"

taka e a e i vupros na higiena donqkude 67toto edva li ima nqkoi koito moje da si predstavi kosmi tam i ...da mu stane super priqtno,az si padam po obezkosmeni muje,a i vupros kum mom4etata-kakvo haresvate pove4e napulno gladko ili pri4eska na triugulnika?

Guest
    Цитирай Първоначално написано от poliii
    taka e a e i vupros na higiena donqkude 67toto edva li ima nqkoi koito moje da si predstavi kosmi tam i ...da mu stane super priqtno,az si padam po obezkosmeni muje,a i vupros kum mom4etata-kakvo haresvate pove4e napulno gladko ili pri4eska na triugulnika?
    RAZBIRA SE 4E NAPALNO GLADKO..TAKA EZIKA MI NE SRESTA ZATRUDNENIA))))

Естествено че трябва да е гладичко няма да се храним с коса еба*и.Но е
    яко и когато има триъгълниче.ХЕХЕ сега като се замислих може да си пусна долу коса и да си направя масури или да си заформя пънкарско гребенче.Хехе или да си направя плитка като тази на брадичката на вокалиста от Статик Х.Ще мога да си правя и бънджи скокове ако стане по еластична.

dokato ima vinska degustaciq shte ima i jiteiska degradaciq®
    dont hate,dont fight just be polite®

playboy4et0
    Guest
    ам много ясно че тряа и момчетат да се браснем отдолу фе...няма да ходиш да ебеш като някакав селски ерген... пък и няма риск да хванеш срамни вушки

искам да попитам как си махате космите от топките.......?

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Девствен на 19
    искам да попитам как си махате космите от топките.......?
    mnogo vnimatelno...s samobrasna4ka))))

Ьехе с пинцета , кола маска , или се скубя.Шегувам се самобръсначка иначе по нагоре се подстригвам защото иначе като растат косъмчетата
    някои от тях се объркват и тръгват да растат навътре и не е приятно.

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    амииии да ти кажа,че според мен това си е въпрос на лична хигиена а и все пак искате свирки,нали? - емии на никой не му е приятно да се занимава с косми
    твърдо ЗА обезкосмяването,както на жените,така и на мъжете
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Мега фен Аватара на hamilcar
    Град
    София/Банкя и на луната за Dragon Stones
    И мъжете и жените трябва да се бръснат,без никакви прически.

Правила на форума!
    Стар ник: xaxo_xixi

За обескосмяването съм и при мъжете и при жените все пак не кофти ако някой заблуден косъм ти попадне между зъбите докато му правиш фелацио например шегувам се , но определено поддържам тезата че освен по-хигиенично е и по-естетично
    Любовта е като вятъра - неможеш да я видиш,но можеш да я усетиш

Що се отнася лично за мен повече си СЕ харесвам без косъмчета,но имам лееееееко проблемче,че от бръсненето или епилирането там ми се появяват гнойни пъпки,които страшно мн болят и сърбят...бе мн кофти работа...затва се обезкосмявам там най-мн 1-2 пъти в годината (хихихх).
    За мъжете-ми все ми е едно честно да ви кажа,пък и колкото и извратено да ви звучи мн ме нервят мъжете/момчетата,които си бръснат корема,краката...аре подмишниците може,интимните части -все едно
    Ми т'ва'й
    Rammstein forever!!!

Голям фен
    Град
    Стара Загора
    ми аз лично не оставям никви косми по мен...
    и честно казано доста бих се замислила дали ще направя френска любов на момче с изглед към интимните части тип "дивото зове"...предпочитам да няма окосмяване
    Или преодоляваш страха си и излизаш на сцената или цял живот оставаш зад кулисите...

Фен
    Град
    sofia
    Цитирай Първоначално написано от California
    ми аз лично не оставям никви косми по мен...
    и честно казано доста бих се замислила дали ще направя френска любов на момче с изглед към интимните части тип "дивото зове"...предпочитам да няма окосмяване
    i az taka

otnosno gnointe pupki,vidqh 4e po-gore nqkoi be6e spomenal,ima mehlem4eta za taq rabota,koito pomagat da nqma surbej,rani,gnoini pupki i t.n....i opredeleno mislq 4e muja bi priel po-dobre nqkoe i drugo 4erveno petunce ot pup4ica,otkolkoto kosmi.....v izli6uk.Samo 2 puti v godinata?Momi4e ti kakvo,da ne si otglejda6 ne6to tam??.....absoliutno ZA obezkosmqvaneto,napulno,i pri jeni i pri muje!

Голям фен
    Град
    9-to RPY(raionnoto v lulin)
    e mnoo qsno 4e trqbva da se brusnem!sa prestavi si otiva6 da prai6 seks s nqkoq ama super gotina i kvo svalq ti ga6tite i kvo da vidi kato onaq ot stra6en film 1 ili 2 ne sam siguren! da zema durvoseka4kata na dqdo ot selo???az se brusna absolutno na sqkude kraka h*i zadnik korem mi6nici lice po kosata ne tam si puskam dulga
    ebavai,preebavai,naebavai,zaebavai NO zaradi putka,putka ne stavai!!!

Супер фен Аватара на rowzz
    Град
    Варна
    аве лайна..само на жените е яко поне за мене..
    Искам да бъде точно както едно време, не всеки които ме срещне да гледа да вземе, да смуче, да бяга това ли е играта.. добре тогава ти решаваш блъскаи си главата.. !

Guest
    aaaaa da we kato nqkoq gorila si vse 1 ako ne se brusne6 pone pod mi6nicite ne te priznavam

am spored men ne e lo6o tva si e tqhnoto tqloi mogat da pravat kakvoto re6at
    felacio za si4ki

Град
    след завоя, в дясно....
    Не мисля, че е глупаво...Даже мое лично предпочитание е той да бъде обезкосмен отдолу...
    Никак не е лощо даже,така както жените се грижат за себе си на интимните места,така и мъжете да го правят.
    НеЗнаМ каКво ИсКаМ, аМа гО иСкАм ВеДнаГа!!!
    http://www.tgcom.mediaset.it/bin/448.$plit/C_0_articolo_277592_immagine.jpg

Голям фен Аватара на S_L_A_D_U_R_K_A
    Град
    Пловдив
    Ох има милион теми, винаги съм била "за" обескосмяването и на двата пола :
    1. Въпрос на хигиена
    2. По-конфортно
    3. Кой би праил френска на някой обрасъл храст

Но всичко си е въпрос на избор, аз лично го правя и държа и на момчетата, с които съм да го правят

П.С А относно прическите отдолу при мъжете много много не ми харесва идеята!
    Жената цъфти, ако някой вехне по нея!

Повече от фен
    Град
    Burgas

Re: Обръснати "отдолу"?

mi az mislq 4e e hubavo i dvata pola da se brysnat,no pri majete ne e 4ak tolkova fatalno(osven ako okusmqvaneto ne e prekaleno de).da si pravqt pri4eski...mi az ako vidq na nqkoi 6e mi stane mnogo sme6no pyk neznam.

LovE,PeAcE 'n' HarMonY

Град
    grad Ruse
    ami popprincip e wapros na li4en izbor.wseki si ima tqlo i prawi s nego kakwoto si isak no wsse pak...e po dobre bs nqkak ako 6tete dori e i po higieni4no
    Kogato glawniq sadiq pi6e sre6tu imeto ti toi ne otbelqzwa dali si spe4elil ili ne ,a kak si igral !!

Аз ако се обескосмявах х2 в годината шях да съм си завормил еваси и гнездото с всякакви животинки вътре с които да си говоря когато ми е скучно.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си