.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 40

lubovta ili priqtelstvoto koe bixte izbrali ?

Ako se vlubite v nai dobriq si priqtel ili priqtelka koeto bixte izbra li- da si zapazite priqtelstvoto i tq ili toi nikoga da me oznaqt za chyvstvata vi ili da si priznaete kakvo izpitvtate kum tqx?Vqrvate li v priqtelstvoto mejdu momi4e i mom4e
    Edva, kogato neshto si otide, edva kogato s neshto se prostish razbirash kolko mnogo ti se svidi, razbirash i zapochvash da tyjish.Syznavash, che neshte go vidish veche i praznoto mestence, che boli

Ами много зависи от ситуацията.

Повече от фен Аватара на DiabolicAngel
    Приятелството

Приятелството
    В каква ситуация ?

Повече от фен
    Град
    orange county
    zavisi v kva situaciq vse pak
    orange county is the best serial of the world!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Любов, приятелство... Офффф... Дае, това е голяма глупост. Защо непременно любовта да не може да завърши с приятелство.
    Ей го на, аз например, си имам едно момче, което ми е супер близък приятел. Знаем всичко един за друг, дори начинът си на мислене. Някога... много отдавна, бяхме повече от това. Не се получи... "Скъсахме"... И сега пак сме супер близки и не можем един без друг. И не ми казвайте, че това е любов... Не е любов -> приятелство е и то в най-чистата си форма.
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

emi v situaciq na nai dobri priqteli momi4e i mom4e koeto bixte izbrali da si priznaete chyvstvata ili priqtelstvoto
    Edva, kogato neshto si otide, edva kogato s neshto se prostish razbirash kolko mnogo ti se svidi, razbirash i zapochvash da tyjish.Syznavash, che neshte go vidish veche i praznoto mestence, che boli

Голям фен
    priatelstwo ili liubow..wse edno mene pitash dali da budete zaedno ili ne..az sum 100% sigurna,che i sled edna razdiala (lubowna) moje da sushtestwuwa goliamo priatelstwo..s moe biwshe gadje sme super dobri friendz..taka,che ewentualno ako ne se poluchi mejdu was..ako suomeete da zapazite priatelskite si otnoshenia shte ste super-pone niama da se chudish "ami ako mu biah kazala..?!?!?!"
    I like to watch you sleep at night
    To hear you breathe by my side..

Bqh v takava situaciq i izbrah priqtelstvoto. zashtoto s gadjeto si mojesh da se razdelish i pove4e nikoga da ne si progovorite no priqtelite ti ostavat... ili pone istinskite
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Голям фен
    Mila veche ti go kazah i pak shte ti go kaja .. po dobre mu kaji kak sedqt neshtata zashtoto trqbva da pomislish za sebe si ,da spresh da se trovish zaradi nego...
    Децата плачат,Господ прощава.. Аз няма да плача,защото не съм дете,но няма да простя,защото не съм Господ .

Супер фен
    Град
    HeLL ..
    как така 6а се жлуби6 в твои приятел не ми е ясно ....деа знам те са ми приятели е маина ... ! тц не тва е тапо ,но както и да е ..но има вариант 4е ако му каже6 и ако тои наистина ти е дубар приятел и не изпитва ни6то кам теб 6те тря един вид да прекасните приятелството си ...деа знам поне аз така мисля 6тоо тои 6те се 4увства гузно и тапо !

Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....

Между хубаво момиче и момче никога не може да съществува приятелство. Винаги момчето ще има някакви макар и малки странични намерения. Естествено има и изключения... *пу за мене *... и един модератор тука дето има афинитет към музиката също е изключение... поне от това което знам за него !
    !

priatelstvo niama...izbiram liubovtaa

Re: lubovta ili priqtelstvoto koe bixte izbrali ?

Цитирай Първоначално написано от ani88
    Ako se vlubite v nai dobriq si priqtel ili priqtelka koeto bixte izbra li- da si zapazite priqtelstvoto i tq ili toi nikoga da me oznaqt za chyvstvata vi ili da si priznaete kakvo izpitvtate kum tqx?Vqrvate li v priqtelstvoto mejdu momi4e i mom4e
    любовта...
    2 т. системно

Фен
    Град
    BlondLandia

Цитирай Първоначално написано от ani88
    Рискувай! Признай чувствата си! Понякога е по-добре да направиш нещо и да видиш резултата сега, а не да се чудиш после ако си му бил казал какво е щяло да стане ..
    Видя я царят, че се смее,
    но сам усмивката изгуби.
    Забрави ловните соколи,
    дори забрави да воюва.
    lOvE iS DEliGhT!

Голям фен
    Град
    Sofia

Бих избрала любовта, просто няма смисъл да се измъчвам и да си крия чувствата. Кофти е. Ясно е, че винаги има риск ама нали знаете - Който ни играе, ни пичели
    Денят настъпва и светлите лъчи
    огряват ярко тоя свят огромен,
    но аз посрещам изгрева с разплакани очи,
    че всичко си остана тъжен спомен.

Град
    Троян
    LadyDi, тука малко не съм съгласен, след раздялата, когато двамата останат приятели, винаги в единия остава и любов, просто винаги единия ще изпитва нещо повече от приятелство към другия, виждал съм го много пъти това и просто е кофти, за този който трябва да прикрива чувствата си по някакъв начин, защото другия вече го обича само като приятел и съответно е с друг/а.
    А като цяло по темата понеже това си е леко отклонение, значи аз бих избрал приятелството, някой ще кажат, че е тъпо, но лично аз не бих рискувал едно добро приятелство, заради една връзка, която знаете ли колко ще продължи, най-вече от факта, че любовта съществува до първите 2-3 години, максимум 4, след това всичко започва да става въпрос на търпимост, приятелство, уважение, а понякога и дотам свършва, а едно добро приятелство може да изтрае, дори до края на живота ви, така че аз бих избрал приятелството.
    I am the game, you don't wanna play me.
    I am control, no way you can change me.
    I am heavy debt, no way you can pay me.
    I am the pain and I know you can't take me.

http://www.lyricsdownload.com/motorh...me-lyrics.html

Повече от фен
    Град
    Варна, България
    Приятелството ... за мен то е много по-ценно от любовта
    обичам дениту ми {}

Голям фен
    Град
    В нечие сърчице:){P}

Цитирай Първоначално написано от Absconding
    Бих избрала любовта, просто няма смисъл да се измъчвам и да си крия чувствата. Кофти е. Ясно е, че винаги има риск ама нали знаете - Който ни играе, ни пичели
    =D> absolutno sym syglasna

A zashto li ne i dvete i lubovta i priatelstvoto
    Fuck The Religion

Повече от фен
    Град
    Варна, България
    Може да не можеш да си прикриваш чуствата, но приятелят е ценен поради няколко причини. Винаги може да ти даде БЕЗПРИСТРАСТЕН съвет, винаги в труден момент е до теб/особено, ако трудния момент е с любовта/. Независимо дали се забавляваш или тъжиш заедно с него ти го чустваш страшно близък, а и той е човек, който не би те изоставил/ за разлика от любовта...при определени обстоятелства винаги има такава възможност/ ... Все пак наистина няма да е лошо приятелството и любовта да са на 1 ниво
    обичам дениту ми {}

Голям фен
    Град
    Цитирай Първоначално написано от roken
    A zashto li ne i dvete i lubovta i priatelstvoto
    za6toto mnogo rqdko vzaimootno6eniqta m/u priqtelite i gadjetata sa mnogo dobri

Повече от фен
    Град
    Варна, България
    Ако наистина са ти приятели, ще се постараят да са добри ...
    обичам дениту ми {}

Голям фен
    Град
    ako sa ti istinski priqteli 6te sa iskreni s teb

Повече от фен
    Град
    Варна, България
    Какво общо има искреността със старанието да не си скаран с гаджето на приятеля ти ? Според мен няма общо... Ако ти е приятел би положил усилия, това не пречи да е искрен с теб и да ти каже как стоят нещата
    обичам дениту ми {}

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си