.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10
    Annnnnna
    Guest

Hodq s nego, a haresvam nai-dobriq mu priqtel ...

Hora, imam strashen problem i se nujdaq speshno ot pomoshtta vi.Predi okolo mesec se zapoznah s edno momche ot moeto ychilishte, koeto e s edna godina po-golqmo ot men. Nqkolko dni sled tova trugnahme i zapochnah da se dvija s negovata kompaniq. I postepenno chuvstvata mi kam nego zapochnaha da namalqvat i da se usilvat kam nai-dobriqt mu priqtel. No problema e, che te dvamata sa mnogo blizki, a i toi ima seriozna priqtelka i nqma izgled da q zareje skoro. Ne znam po darjanieto mi ili po kakuv nachin, nai-dobriqt priqtel na gadjeto mi mai zabelqza neshto. Edin den sled kafeto si govorih s nego i toi izvednuj kaza 'Az sam mnogo blizak s M.a i osven tova nqmam namerenie skoro da zareja priqtelkata si" Tezi dumi me nakaraha da zamulcha i da ne kaja nito duma. Sus segashnoto mi gadje mi e dobre, no prosto ne moga da izdurjam kato sedq vseki den v kompaniqta na nai-dobriqt mu priqtel. Imam chuvstvoto, che ne sam mu bezrazlichna, zabelqzvam go po nachina, po koito mi govori i po pogleda mu, no ne znam. Molq vi pomognete mi!!!

Голям фен

Re: Hodq s nego, a haresvam nai-dobriq mu priqtel ...

Цитирай Първоначално написано от Annnnnna
    Hora, imam strashen problem i se nujdaq speshno ot pomoshtta vi.Predi okolo mesec se zapoznah s edno momche ot moeto ychilishte, koeto e s edna godina po-golqmo ot men. Nqkolko dni sled tova trugnahme i zapochnah da se dvija s negovata kompaniq. I postepenno chuvstvata mi kam nego zapochnaha da namalqvat i da se usilvat kam nai-dobriqt mu priqtel. No problema e, che te dvamata sa mnogo blizki, a i toi ima seriozna priqtelka i nqma izgled da q zareje skoro. Ne znam po darjanieto mi ili po kakuv nachin, nai-dobriqt priqtel na gadjeto mi mai zabelqza neshto. Edin den sled kafeto si govorih s nego i toi izvednuj kaza 'Az sam mnogo blizak s M.a i osven tova nqmam namerenie skoro da zareja priqtelkata si" Tezi dumi me nakaraha da zamulcha i da ne kaja nito duma. Sus segashnoto mi gadje mi e dobre, no prosto ne moga da izdurjam kato sedq vseki den v kompaniqta na nai-dobriqt mu priqtel. Imam chuvstvoto, che ne sam mu bezrazlichna, zabelqzvam go po nachina, po koito mi govori i po pogleda mu, no ne znam. Molq vi pomognete mi!!!

Zashto se samozalugwash?Momcheto ti kazala,che e mnogo blizuk s twoia M. i che niama namerenie da zariazwa priatelkata si,a ti si mislish,che ne si mu bezrazlichna?Ochewidno te wuzpriema kato gadje na priatelia si i nishto poweche..
    Btw ako ne izpitwash nishto kum M.(shtom goworish za chuwstwa kum friend-a mu) prosto go ostawi..i ne go luji..
    I like to watch you sleep at night
    To hear you breathe by my side..

Супер фен Аватара на sometimes_
    Naistina nqma smisyl da se samozalygvash.Ako nqmash chuvstva kam gadjeto si-ostavi go,tykmo po tozi nachin shte prekysnesh vryzkata i s priqtelq mu.A dori i da se poluchi neshto mejdu teb i vaprosnoto momche (koeto chestno kazano mi izglejda mnogo symnitelno),shte provalish edno priqtelstvo.Plius tova e gadno da razvalish i vryzkata mu,pri polojenie,che toi ne iska.Ne se natrapvai,stoi nastrana i ne se nadqvai na neshto poveche,zashtoto shte se naranqvash sama dylgo vreme...
    I`m trying to make your dreams come true...

хух ... Гледай си твоето момче, не на другите! А и най-малкто са приятели, няма да се пребават както вие жените обичате да правите.

Мега фен Аватара на sherry
    Град
    ~KisS ThE RaIn~
    Q si stoi s priqtelq,oceni go kato 4ovek!Ne gledai nastrani!Drugiqt si ima priqtelka,ne se zaka4ai s nego,zabravi go.Sasredoto4i se izcqlo varhu priqtelq si.Izbii si drugiq ot glavata,ni6to nqma da stane
    Ако ме прогониш, ще изгасна.
    Ала доближиш ли се, ще се стопя.
    Да те имам е така опасно!
    (Да те нямам значи да умра.)

Върти ги и двамата. Единия може само да го използваш, а да ходиш с другия.

Град
    ...In Your Heart...
    Да ходиш с най-добрия му приятел е най-сигурния начин да го отблъснеш от себе си ...пък той си има проятелка...по-добре не се *бавай с чувствата на гаджето си изясни си какво искаш и така продължавай...
    If you marry me,
    would you bury me?
    Would you carry me to the end?

So say goodbye to the vows you take.
    And say goodbye to the life you make.
    And say goodbye to the heart you break.
    And all the cyanide you drank.

Фен
    Град
    На гъза на географията
    Ако случайно стане нещо м/у теб и вапросният приятел:
    1.ще развалишп едно приятелство м/у двамата...защото сегашният ти едва ли ще се почуства добре акто разбере че приятелят му е отмъкнал гаджето му....
    2.Развялаш една връзка ....
    Да пушиш е вредно, да пиеш е гадно, да умреш здрав е жалко!!!

Супер фен Аватара на CVETELLINA
    Град
    ПлеВеН
    ми виж сега,то приятелят му ти е казал това,което е трябвало, бил е честен с теб.В момента ти си съвсем наясно,че приятелят на гаджето ти няма никви чувства към теб и няма да пр**бе приятеля сu заради тебе, а и отгоре на всичко си има и гадже....Тва е повече от достатъчно,че да не се забъркваш с него и да храниш някви надежди.Моят съвет е да си останеш с твойто момче
    f@nt@zi@

Недей да ставаш причина за караници между тях двамата щом са си най-добри приятели,най-добре първо си изясни приоритетите и чувствaта и тогава действай
    Angel, such a beauty, fallen from the heavens garden,
    I watched her soul escape in the little tears,
    to see her there, so deadly wounded, it was burden,
    she was lost, fallen, dying..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си